Tüm İslam ülkelerinde büyük bir huşu ve yüksek manevi duygularla kutlanan Kurban Bayramı paylaşmanın ve dayanışmanın da vurgulandığı çok özel bir ritüeldir. Teslimiyet ve şükran duygularının da adeta sembolü olan Kurban Bayramı 4 gün sürer. Dolayısıyla bayramlar aynı zamanda kimileri için tatil ve dinlenme anlamına da gelmektedir. Yoğun iş temposunda bedeni ve zihni yorulanlar için bu bayram tatilleri kısa ama son derece dinlendiren zaman dilimleri olarak öne çıkar. 

Bu Sene Kurban Bayramı Ne Zaman?

Bayramdan haftalar önce Kurban Bayramı ne zaman sorusuna yanıt aranır ve planlar zihinde şekillenmeye başlar. Siz de 2022 Kurban Bayramı ne zaman sorusunun yanıtını merak ediyorsanız hemen cevaplayalım. Bu seneki Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayıp 12 Temmuz 2022 Salı günü sona erecek. Arefe günü ile birlikte toplam 5 gün sürecek bayram tatilinde belirleyeceğiniz bir tatil rotası sizi stresten uzaklaştıran, enerjinizi yükselten ve moral veren bir mini tatil fırsatı olabilir. 

Yazın en sıcak zamanı ve deniz sezonuna denk gelen bu seneki Kurban Bayramı tatilinde siz de kendi belirlediğiniz bir tatil beldesinde keyifli ve huzurlu bir tatil yaparak gündelik rutininize daha enerjik ve zinde bir şekilde dönebilirsiniz. İster deniz-güneş-kum üçlüsünün başrolde olduğu sakin bir belde, ister 5 yıldızlı konforlu bir tatil köyü ve birbirinden keyifli tatil aktiviteleri ile dolu bir zaman dilimini tercih edin, her ne şekilde olursa olsun yorucu şehir hayatına kısa da olsa bir mola vermek size ve sevdiklerinize çok iyi gelecek.

Kurban Bayramı Tatilinde Nereye Gidebilirsiniz?

Holimax size rehberlik ederek mekan, ortam ve lokasyon seçimlerinizde isabetli kararlar almanıza yardımcı oluyor. En popüler rotaları, birbirinden farklı sayısız otel seçeneğini, avantajlı paketleri, kampanyaları ve daha pek çok değişik seçeneği Holimax ayrıcalığı ile inceleyebilirsiniz. 

Sadece yerli değil dünyanın pek çok yerinden gelen yabancı turistleri de ağırlayan Antalya ve ilçeleri, doğal güzellikleri, mavi bayraklı plajları ve konforlu otelleriyle son derece cazip bir lokasyondur. En çok rağbet gören tatil beldesi olan Antalya doğal güzelliklerinin yanı sıra otel cenneti olarak da bilinmektedir. Antalya otelleri içerisinde bütçenize ve zevkinize en uygun pek çok otel seçeneğini Holimax aracılığıyla tespit ederek bayram tatili rezervasyonu yaptırabilirsiniz.   

3 tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde özellikle Ege ve Akdeniz kıyıları; mavi bayraklı plajları, tam teşekküllü tesisleri, konfor ve kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile her sene binlerce turisti ağırlamaktadır. Antalya, Belek, Kemer, Alanya, Side, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Ölüdeniz, Çeşme, Kuşadası, Didim, Göcek, Assos ve Kazdağları, Kapadokya gibi yurdun en cazip kıyılarında dolu dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

Her bütçe ve zevke hitap eden farklı konseptlerdeki oteller ise size ihtiyacınız olan tatil konforunu sunar. Aile otelleri, denize sıfır oteller, çocuk dostu oteller, SPA otelleri, balayı otelleri, muhafazakar oteller, Aquapark otelleri ve  her şey dahil oteller gibi seçenekler zevkinize uygun bir tatil yapmanıza olanak sağlar. Evcil hayvanınız varsa onu da beraberinizde götürebileceğiniz hayvan dostu otellerde patili dostunuzla birlikte tatil yapmanın keyfini sürersiniz. Erken rezervasyon fırsatları, cazip seçenekler ve kampanyalar sayesinde 4 günlük Kurban Bayramı tatili sevdiklerinize ve size yenilenme, dinlenme ve tazelenme olanağı sunar.

Nereye gidelim, hangi otelde kalalım, hangi aktivitelerle mutlu olalım sorularının detaylı yanıtlarını Holimax sitesinde bulabilirsiniz.