Çoğu çift düğün kutlamalarının ardından birlikteliklerini kutlamak ve düğün telaşından arınmak için balayı tatili planlayabiliyor. Baş başa geçirilmek üzere planlanan bu tatili çiftler için mükemmel bir hale getirmek için pek çok yol bulunuyor. 

Oteller veya pansiyonlar çiftlerin balayı tatili deneyimini iyileştirmek için çeşitli faaliyetler veya ekstra özellikler sunabiliyor. Üstelik sadece balayı konsepti için bile hizmet veren oteller bulunuyor. 

Konaklama sağlayan otel veya pansiyonların verdiği hizmetlerin yanı sıra kullanıcılar da kendi deneyimlerini iyileştirmek için rol alabiliyor. Kullanıcıların da balayı tatili organizasyonu sırasında bazı noktalara dikkat ederek kendi balayı dönemi için ideal bir tatili oluşturması mümkün olmakta.

balayi tatilinde dikkat edilmesi gerekenler

Balayı Tatili Planlanırken Hangi Noktalara Dikkat Edilmeli

Balayı tatili planlanırken kullanıcıların dikkat edebileceği pek çok nokta bulunmaktadır. Bu noktalar arasında ise konaklama sağlanan yerin tipi ilk sırada yer alır. 

Her şey dahil veya ultra her şey dahil oteller kullanıcılara sunduğu zengin faaliyetler ile öne çıkar. Bunun yanı sıra tam veya yarım pansiyonlar çok daha uygun fiyat seçenekleri ile tercih edilebiliyor. Otel tercihi sırasında çiftlere farklı temalar sunulmakta. 

Bu temalar arasında yer alan balayı otelleri çiftlerin deneyimini iyileştirmek üzere faaliyet sağlar. Bu nedenle çiftler için pek çok ayrıntı düşünülmüştür. Oda kahvaltı, çift masajı, dinlendirici ve romantik bir spa deneyimi gibi özellikler başta olmak üzere ek faaliyetler yer alır. Balayı otelleri temasının yanı sıra denize sıfır, yetişkin, gençlik, engelli dostu olmak üzere farklı temalar da tercih edilebilir.

balayi tatil rotasi

Balayı Tatili için En Sık Tercih Edilen Rotalar

Balayı tatili denildiği zaman çoğu kişinin aklına deniz kenarında gerçekleşen bir tatil gelmektedir. Bunun nedeni ise pek çok çiftin balayı tatili için deniz kenarı tercihinde bulunmasıdır. 

Ancak Balıkesir ve Afyonkarahisar termal otelleri, şifalı suları sayesinde hem yaz hem kış aylarında ziyaretçi ağırlamaktadırlar. Bu termal oteller geleneksel Türk hamamı, Tellak masajı veya modern spa kompleksleri sayesinde balayı tatili için de oldukça uygun olmaktadır. 

Balayı tatili için en sık tercih edilen rotalar arasında ise Antalya ve Muğla otelleri yer alır. Diğer kıyılara göre daha erken ısınan ve sezon boyu daha sıcak bir deniz sıcaklığı sunan Antalya, eşsiz plajlara sahiptir. Bunun yanı sıra sakin atmosferi ve turkuaz renge sahip denizi ile Muğla otelleri de popülerliğini her sezon korur. Antalya için Alanya, Side ve Kemer Otelleri; Muğla için ise Fethiye ve Datça Otelleri yoğun olarak seçilmektedir.

spa otelleri balayi oteli

Balayı Tatili için Romantik Spa Otelleri

Balayı tatilini daha romantik bir hale getirmek için oteller tarafından pek çok faaliyet sunulmaktadır. Bu faaliyetler arasında ise çiftlerin bir arada derin bir rahatlamaya sahip olması için oldukça zengin SPA kompleksi bulunur. Otellerin sahip olduğu spa kompleksi birbirinden farklıdır. 

Daha geleneksel oteller Türk hamamı ve Tellak masajı gibi hizmetler sunar. Bunun yanı sıra uluslararası kalite standartlarına uygun modern ıslak alan, Fin hamamı, farklı geleneklere ait masaj seçenekleri de bulunmaktadır. Holimax bünyesinde yer alan pek çok balayı oteli aynı zamanda SPA oteli faaliyetleri de sağlamaktadır. 

Sizler için özel olarak ayarlanan rahatlama ve masaj seansları sayesinde kişisel bir hizmetten faydalanabilirsiniz. 

Yetişkin otelleri teması sayesinde eşiniz ile daha dingin bir tatile sahip olabilirsiniz. +16 yaş sınırına sahip bu oteller, balayınız sırasında daha sessiz bir ortama sahip olmanızı sağlıyor. Sizlerin balayı tatili deneyiminizi unutulmaz ve oldukça keyifli kılmak isteyen Holimax, güvenilir oteller ile anlaşma yapmaktadır.  

 

Yorum Yazın