Yaz tatiline çıkmak harika olsa da öncesinde yapılması gereken hazırlıklar ve organizasyonlar biraz yorucu olabilir. Özellikle otel seçimi konusu bazen bir türlü sonuca ulaşılamayan bir yılan hikayesine bile dönebilir. Endişelenmeyin, yazımızı okuduktan sonra ailecek yaz tatili yapabileceğiniz, size en uygun oteli kolaylıkla seçebileceksiniz.

Günümüz teknolojisinde artık her şey internet üzerinden yapılıyor. Muhtemelen otel seçimi yaparken siz de interneti kullanacaksınız. Yapmanız gereken çok basit, rezervasyon yaptıracağınız sayfa üzerinden uygun filtrelemeler ile isteklerinize cevap verecek otellere hızlıca erişebilirsiniz. Hangi işaretlemeleri yapmanız gerekiyor, aile tatili için nelere dikkat etmeniz iyi olur sorularına cevap vererek adım adım ilerleyelim!

aile tatili icin once rotanizi n

Aile Tatili için Önce Rotanızı Netleştirin

Otel seçimi yaparken elbette ilk öncelik hangi ilde tatil yapmak istediğinizi seçmek olacaktır. Böylece tüm Türkiye’deki oteller arasında kaybolmak yerine daha derli toplu bir listeden seçim yapmanız kolaylaşır.

Öncelikle il seçimini yaptıktan sonra beldeler arasından tercih yapabilir ya da bu konuda kararsızsanız birkaç beldeyi işaretleyerek de ilerleyebilirsiniz.

İl ya da belde seçimi yaparken ise Antalya, Bodrum, Kuşadası gibi popüler rotalara yönelebilir ya da hayal ettiğiniz tatil tipine göre mesela daha sakin bir bölge arıyorsanız Çanakkale gibi şehirleri değerlendirebilirsiniz.

hersey dahil aile dostu oteller

Her Şey Dahil Konsepti ile Konforun Tadını Çıkarın

Aile tatili yapacaksanız ve aile otelleri arasından seçim yapmaya çalışıyorsanız bir sonraki adım otellerin temalarıyla ilgili eleme yapmanız olur.

Eğer tatilinizi gurme turlarıyla şenlendirmek, gittiğiniz yerin ünlü restoranlarını gezmek, yerel lezzetlerini tatmak gibi aktivitelerle şenlendirmeyi pek düşünmüyorsanız sizin için her şey dahil konseptli oteller uygun olacaktır. Her şey dahil temasındaki otellerde konaklarken yeme içme konusunda ekstradan kafa yormanıza gerek kalmaz.

aile dostu aqupark oteller

Otel Seçimi için Deniz mi Havuz mu Yoksa Aquapark mı?

Yaz tatili denince akla gelen ilk aktivite ve muhtemelen tatilin çoğunun geçirileceği alan deniz ya da havuzdur. Aile tatilinizde tüm aile bireylerini memnun edecek konsepti bulmak istiyorsanız otel arayışınızda filtreleme yaparken bu konuda da özen göstermeniz iyi olur.

Eğer deniz insanlarıysanız denize sıfır oteller sizi memnun edecektir. Biz denizle yetinemeyiz şöyle bol kaydıraklı, büyük havuzların olduğu bir konaklama yerine ihtiyacımız var diyorsanız aquapark otelleri kategorisinden seçim yapabilirsiniz.  

aile tatili

Kampanyalar Sayesinde Bütçe Dostu Aile Tatili Yapın

Aile tatili fikri çok eğlenceli olsa da sıra ödemeye gelince yüzlerdeki gülümseme biraz kaybolabilir. Hiç meraklanmayın, Holimax kampanyaları ve avantajlı fiyatları sayesinde bütçe dostu bir aile tatili yapabilirsiniz.

Erken rezervasyon fırsatları kategorisindeki otellerde hemen uygun fiyata yerinizi ayırabilirsiniz. Ayrıca özel kampanyalar sayfasında fırsatları değerlendirerek tatilinizi oldukça ucuza da getirebilirsiniz.

cocuk dostu oteller

Aile Tatili için En İyi Adresler Çocuk Dostu Oteller

Aile tatili demek tabii ki de çocukların mutluluğunun maksimumda olduğu bir tatil demektir. Bunun için de çocuk dostu oteller özel olarak organize olurlar.

Özellikle küçük yaşta bir çocuğunuz varsa onunla tatile çıkmak sizi düşündürüyor olabilir. Bir yandan kendinize özel vakit ayırmak isterken bir yandan çocuğunuzun da tatilden maksimum keyif almasını sağlamak zorlayıcı olabilir. Bu noktada çocuk dostu otellerde tatlı miniklerin özel alanlarla akranlarıyla vakit geçirebileceği aktivitelerin olması sizi epey rahatlatır değil mi?

Aile tatili için otel seçimi yaparken otelin çocuk dostu olup olmadığına da mutlaka bakın diyoruz ve yazımızı iyi tatiller diyerek bitiriyoruz.

Holimax üzerinden bahsettiğimiz tüm kategorilere özel otel seçimi araştırması yapabilir, avantajlı fiyatlarla hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

 

Yorum Yazın