Kıbrıs bölgesinde tatil yapılabilecek çok fazla alternatif otel seçenekleri yer alır. Bu alan bir ada olması sebebiyle her kıyısında denize girilebilecek ve son derece beğenilen plajları olan bir konumdadır.

Plajların neredeyse tamamı dergilere kapak olabilecek kadar güzeldir. Bazı bölgelerinde deniz seviyesi değişir. Magosa bölgesinde genel olarak sığ bir deniz hakimdir. Bir süre sabit, yavaş yavaş derinleşen bir deniz varken Girne tarafında birden derinleşen mavi bir denize sahiptir. Sahilleri son derece temiz ve dibi görünen ince kumuyla tatilcileri hayran bırakan Kıbrıs plajları dünya çapında bir üne sahiptir.

Akdeniz iklimine sahip olan Kıbrıs, aile tatili için ziyaretçilerine ayrıcalıklı deneyim oluşturacak seçenekler sunar. Bebekli aileler olarak gerçek bir yaz tatili arzuluyorsanız Kıbrıs otelleri erken rezervasyon fırsatları değerlendirmenizi tavsiye ederiz. 

Kıbrıs’ta Tatil Holimax Otel Ayrıcalıkları ile Başkadır

Tatil yapmak birçok kişi için eğlence ve denizin keyfini çıkarmak olarak görülmektedir. Ancak, tatil yapmak sadece bu değildir. Hemen herkes için birçok noktada tercihlere sunulan tatil otelleri arasından seçilen Kıbrıs, gerek konumu gerekse konsept otelleri ile ziyaretçilerini memnun ediyor. 

Gençlik otelleri konseptinde olanlar gece eğlenceleri ile son derece aktiftir. Bu nedenle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, geçmişten günümüze tüm zamanların beğenilen ve tercih edilen tatil bölgeleri arasındaki konumunu korumaya devam ediyor. 

Tüm geçimini turizm üzerinden sağlayan Kıbrıs her zaman kişilerin tercihlerine yönelik turlar ile gezi rehberleri yaparak bölgeleri tatilcilerine tanıtmaktadır. Gezi anlamında savaşlardan kalan kalıntıları gezdiren ve geçmiş dönemlerde savaşların içinden nasıl çıktıklarını ifade eden tarihi dokunuşları ziyaretçileri ile paylaşmaktadır. Bu sayede adeta o dönemin ruhunu yaşamanız mümkün. 

Erken Rezervasyon Fırsatlarını Kaçırmayın

Yaz tatilleri için bir fırsat olan erken rezervasyon herkes için bir tercih ve önemli bir unsur olacaktır. Bu nedenle kişilerin tercihlerine uygun oteller ile bütçelerine denk gelmesi ise son derece önemlidir. Hemen herkes için beğenilen bir bölge olan Kıbrıs tatili ortalama maliyetler ile güzel bir gezi rotası oluşturabilirsiniz. 

Kıbrıs’ın en büyük iki şehri olan Girne ve Lefkoşa, deniz tatili tercih etmek isteyenlerin uğrak noktasıdır. Görülmeye değer plaj sayısının fazla olması ziyaretçileri için önemli bir değerdir. 

Erken tatil satışları sadece Nisan ayı içerisinde değil, belirli aralıklarla yıl içinde de gerçekleşir. Sizler de Holimax web sitesinden Türkiye tatilleri ya da yurt dışı tatil fırsatları için size özel sunulan ayrıcalıkları keşfedebilirsiniz. 

Kıbrıs Tatillerinde Dört Mevsim Eğlence

Kıbrıs her mevsim yaygın olarak çeşitli konser, etkinlik gibi programlar düzenleyen aktif bir turizm bölgedir. Her sezona damga vuran bu etkinlikler adeta Kıbrıs ile bütünleşen bir durum haline gelmiştir. Ultra her şey dahil konsept otel seçeneklerinde sizler de etkinliklere katılım sağlayabilir, tatilinize renk katabilirsiniz. 

Yerli ve yabancı turist ziyaretinin çok sık yaşandığı bu bölgede özellikle yaz dönemlerinde nüfus neredeyse dört katına çıkmaktadır. Ancak Kıbrıs otel seçeneklerinin fazla olması taleplerin karşılandığını gözler önüne serer. 

Özel bir cazibeye sahip olan bu bölge, gece kulüpleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Sunulan seçeneklerdeki geniş skala sizlere sınırsız bir eğlencenin kapılarını aralıyor. Renkli gece hayatına sahip olan Kıbrıs’ın sokakları da bu yapıdan nasibini almıştır. İnsanı içine çeken özel bir ruha sahip olan bu bölge, ziyaretçilerini her seferinde memnun bir şekilde ağırlamaktadır. 

Nereye gidelim, hangi otelde kalalım, hangi aktivitelerle mutlu olalım sorularının detaylı yanıtlarını Holimax sitesinde bulabilirsiniz.