Kış aylarında olduğumuz şu günlerde kışın soğuğuna inat sıcacık sularda tatil yapmaya ne dersiniz? 

Aile havuzlu termal oteller tam da sizler için tasarlandı. Tatilin yanı sıra önceliği sağlık olan ve bir yandan da dinlenip gevşemek isteyenlerin tercihi termal oteller oluyor. Seyahat severlerin adresi olan ve konfordan ödün vermeyenlerin uğrak noktası olan bu otellerde farklı konseptler de bulunmaktadır. 

Mineralli suları ile romatizmal rahatsızlıklar başta olmak üzere hem fiziksel hem de ruhsal derde deva olacak olan bu sular, kapalı-açık yüzme havuzları, spa tesisleri, lüks konaklama alternatifleri ile sizlere ihtiyacınız olan her şeyi vaat ediyor. 

Termal Oteller Hangi Rahatsızlıklara İyi Geliyor?

Çiftlere özel termal havuzlu oteller müthiş bir tatil geçirmek için çok fazla alternatif sunarken aynı zamanda şifalanmak isteyenlerin de tercihi oluyor. Astım, bronşit, üst solunum yolları ve nefes darlığı gibi solunum yolu sorunu yaşayanlar için bir destek niteliğindedir. Kaplıca suları içeriği dolayısıyla akne, egzama ve sedef gibi cilt rahatsızlıkların tedavsinde yararlanılınır.  

Bel fıtığı, kireçlenme, ameliyat sonrası hareket bozuklukları, çocuk felci gibi kas ve iskelet sistemi sorunları, böbrek taşı, idrar yolları enfeksiyonları, prostat gibi idrar yolları ve böbrek rahatsızlıklarını yaşayanlar kaplıca sularını insan bedeninde oluşturduğu rahatlık hissinden dolayı tercih eder. Kaplıca sularında yer alan iyileştirici maddeler ve mineraller, aerosol haline dönüştürülerek buhar şeklinde kullanıcıların hizmetine sunulur. 

Mide rahatsızlıkları, insülin direnci, gut, karaciğer yetmezliği gibi rahatsızlıklarının tedavi sürecinde bir destek niteliği taşıdğından sinir bozukluğu ve stres gibi nörolojik hastalıklara karşı vücudu güçlendirir. 

Yer altı sularının içeriğinde yer alan mineral ve gazlar, sağlığa yararlı olduğu kanıtlandığından kapılıcalar bu suların kullanımına imkan tanır. Bununla beraber çeşitli hastalıklara sahip olan bireyler hamam görünümündeki tesislerde doğanın sunmuş olduğu şifalardan destek alır. 

İltihap, kısırlık, kadın doğuma dair hastalıklarda da kaplıcalar sıklıkla tercih görüyor. Çamur banyosu, içme suyu kürü ya da sıcak suya girme üzerine farklı tedavi alternatifleri sunulan  türlü rahatsızlıkta şifalı sular tedavi süreçlerinin devamlılığını sağlamakla beraber günlük rutinlerinizi de düzenler. 

Termal Otellere Ulaşım

2 kişilik hamam ya da aileniz ile gitmek için termal otel arayışınız varsa doğru adrestesiniz. Tatilin tadını tüm aile çıkarmak isteyenler için termal otellerde çeşitli olanaklar bulunuyor. Karışık ve kullanıma açık, tesettür mayo ile kullanılan havuzların yanı sıra İslami termal oteller de muhafazakâr ailelerin tercihi oluyor. 

Gözlerden uzak, rahat bir tatil yapmak isteyen, kendisine ait bir havuzda eşi ve çocukları ile vakit geçirmek isteyen aileler için özel olarak tasarlanan bu otellere Holimax farkı ile erişebilirsiniz. Huzurlu ve sakin bir atmosferde şifalı kaplıca suları ile hem bedeninizi hem de ruhunuzu iyileştirebilirsiniz. 

Aynı zamanda helal özelliğe sahip olan oteller de destinasyon alternatifleri ile dikkat çekiyor. Tatil severler için ülkemizin dört bir tarafında konumlanmış olan bu oteller sizlere kapılarını aralıyor. 

Holimax Özel Fırsatlar

Odasında havuz olan termal oteller aslına bakılırsa pek çoğumuzun hayali. Kalabalık tatiller yerine kendine özel ve hijyenik bir ortamda tatil yapmak isteyenlerin tercihi olan aileye özel termal oteller fiziksel ve zihinsel açıdan da rahat etmenizi sağlıyor. 

Romatizmal ve ortopedik rahatsızlıklar başta olmak üzere cilt, idrar yolu, depresyon gibi pek çok rahatsızlığa da iyi gelen bu suların ısısı yüksek olduğu için vücutta bulunan kan akışının hızlanmasına da yardımcı oluyor. 

Holimax sitesi üzerinden yapacağınız araştırma ile pek çok termal otele ulaşabilirsiniz. Hem çiftlere hem de geniş ailelere konforlu bir tatil sunan bu oteller SPA alanları, masaj ve bakım alternatifleri ile aradığınız uğrak noktalardan biri olacaktır. 

Yemyeşil doğası ve huzur dolu atmosferi ile doğal bir ortam sunan bu oteller uzman fizik tedavi uzmanı, doktor, diyetisyen ve hemşire gibi kadroları ile konuklarının rahatsızlıkları için uygun olan terapileri de sunar. 

Yalova, Balıkesir, Kütahya, Ankara gibi ülkemizin pek çok ilinde bulunan termal otellerde sizler de konforlu ve şifa dolu bir tatil yapmak için Holimax sitesine göz atabilir ve hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.