Ankara’da yaşıyorsunuz ve hafta sonu şehir dışına çıkmadan mini bir tatil yapmayı mı planlıyorsunuz? Yoksa iş gezisi için Ankara otelleri ile ilgili bilgi edinmeniz mi gerekiyor? Ankara’nın şifalı termal sularını duymuş ve termal otel arayışına girmiş de olabilirsiniz ya da belki Ankara’ya yakın bir şehirde olup çevrede tatil yapabileceğiniz otelleri araştırıyor da olabilirsiniz. Eğer bu tanımlardan biri size uyuyorsa doğru yerdesiniz,

Sizin için özenle seçtiğimiz Ankara’daki oteller listesi ile konaklama yerinize karar vermeniz eminiz daha kolay olacak!
 

naskon saphire resort termal spa

Şifalı Sularla Buluşma Yeri: Naskon Sapphire Resort Termal Spa & Aqua

Ankara’daki oteller arasında termal otel kategorisinde yer alan Naskon Sapphire Resort Termal Spa & Aqua hayatın koşuşturmacasından uzaklaşarak, huzur dolu zamanlar geçirmek isteyenlerin yeri.

Yarım pansiyon konseptle hizmet veren tesisten sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinde açık büfeden leziz tatlarla midenizi şenlendirebilirsiniz. Gündüz açık ya da kapalı havuzda vakit geçirebilir, akşamları ise animasyon ekibinin hazırladığı karaoke gibi eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

Biz geniş bir aileyiz, termal sular yetişkinler için harika ama çocuklarımız ne yapacak diye düşünenler için çocuk havuzu olduğunu da belirtelim.

prestige thermal hotel spa wellm

Çocuk Dostu Ankara Oteli: Prestige Thermal Hotel Spa & Wellness

Ankara aile otelleri araştırması yapıyorsanız ve çocuk dostu seçenekleri bulmaya çalışıyorsanız daha fazla yorulmayın, doğru yerdesiniz. Thermal Hotel & Spa, Ankara Ayaş’ta bulunuyor. Tesis hem aile tatili için hem de iş gezilerinde nezih bir durak arayanlar için şıklık ve konforu bir arada sunuyor.

Özellikle Ankara’ya ailecek tatile gelenlerin çocuklara özel alanları olan otel arayışlarına hemen son verebilecek bir seçenek olan Prestige Thermal Hotel Spa & Wellness’ta yetişkinler sauna ritüelinden sonra masajla rahatlarken, tatlı minikler de çocuk kulübünde güvenle, kaliteli vakit geçirebiliyor. alba resort hotel

Ankara Otelleri Çankaya Seçeneklerinde Nezih Bir Tercih: Alba Hotel

Ankara’nın kalbinde, Çankaya’da yer alan Alba Hotel modern mimarisiyle ilk bakışta hemen dikkatleri cezbediyor. Dışı kadar içi de özenle tasarlanmış olan tesiste huzurla güne başlamak ve keyifli zamanlar geçirmek için her detay ince ince düşünülmüş.

Her odada LCD TV, uydu yayını, kablosuz internet, minibar ve klima bulunurken, 24 saat oda servisi hizmetinden de faydalanabiliyorsunuz.

Aile oteli ve şehir oteli olarak hizmet veren tesis 1999 yılından bu yana misafirlerini mutlulukla ağırlıyor. Ödüllerle markalaşmış ve kalitesini tescillemiş olan Alba Hotel sektörde seçkin turizm merkezleri arasında yer alıyor.

cam thermal resort spa cam hotel

Şifalı Termal Sularda Tatil İmkanı: Çam Hotel Thermal Resort & Spa Convention Center

Ankara otelleri araştırması yaparken, bölgenin termal sularının faydalarına dair yazılara da mutlaka denk gelirsiniz. Kızılcahamam’ın şifalı termal sularını keşfetmek için sağlıklı ve konforlu tatili bir arada sunan Çam Hotel Thermal Resort & Spa Convention Center’ı tercih edebilirsiniz.

Ankara’nın yeşil yüzü olan Kızılcahamam’da temiz hava ve dinlendirici manzarayla stresten arınırken, termal sularda geçireceğiniz vakitle de hem bedeninizde hem ruhunuzda derin huzuru keşfedeceksiniz.

Tesiste çocuklar için trambolin, mini kulüp etkinlikleri, oyun aktiviteleri bulunurken yetişkinlere için ise termal sularda şifa seansları, spor ve doğa aktivitelerine uzanan geniş bir aktivite yelpazesi sunuluyor.

Beş yıldızlı tatilin tadını aile boyu çıkarabileceğiniz bir Ankara oteli arıyorsanız Çam Hotel Thermal Resort & Spa Convention Center’ı gözünüzü kapalı tercih edebilirsiniz.

eliz hotel conventin center ther

En İyi Ankara Spa Otellerinden: Eliz Hotel Convention Center Thermal SPA

Başkentte Kızılcahamam mevkiindeki Eliz Hotel Convention Center Thermal Spa & Wellness, isminin hakkını veriyor ve hem otel hem de termal merkez olarak tatilden maksimum keyif almanız için tüm olanakları ayaklarınıza seriyor.

Otel, huzurlu bir tatil yapmak isteyenlerin yanı sıra iş insanlarının de gözde buluşma noktası olmaktadır. Tesis bünyesindeki 19 lüks toplantı salonu ve 2.200 kapasiteli convention center her yıl sayısız iş birliğinin güçlenmesine destek oluyor.

En iyi Ankara otelleri arasında olan Eliz Hotel Convention Center’da ya da farklı bir Ankara otelinde kalmaya karar verdiğinizde Holimax ayrıcalığıyla en uygun fiyata rezervasyon yaptırabileceğinizi unutmayın.

 

 

 

 

Yorum Yazın