Evcil hayvan sahiplerinin petleriyle birlikte tatil yapmak en doğal istekleri ancak bazen bu durum mümkün olmuyor. Çünkü bazı oteller tesislere evcil hayvan kabul etmiyor ve dostlarımızdan uzak kalmak zorunda olabiliyoruz. Onları evde yalnız ya da bir pet pansiyonuna, tanımadığımız birine bırakmak sıkıntılı bir durum meydana getiriyor ama neyse ki tatil denildi mi akla ilk gelen yerlerden olan Antalya’da kedi ve köpeklerinizi ağırlamaktan mutluluk duyacak tesisler var.

Ailenin bir ferdi olan kedi ve köpekler olmadan bir tatil düşünmek neredeyse imkânsız. Onların da en az bizim gibi eğlenmeye, sosyal ortamlara girmeye, evden uzaklaşmaya, hava değişimine, değişik mekanlarda bulunmaya hakkı ve ihtiyacı var. Kimi oteller evcil hayvan kabul etmezken kimisi de kapılarını patili dostlarımıza sonuna kadar açıyor. İşte tatil cenneti Antalya’da evcil hayvan dostu oteller

Limak Lara De Luxe Hotel & Resort

Her şey dahil ve ultra her şey dahil konseptleri ile ziyaretçilerini ağırlayan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, Uzak Doğu‘nun egzotik ortamını Japon konsepti ile Antalya’ya taşıyarak farklı bir tatil yaşamak isteyen konuklarına ev sahipliği yapıyor. Meşhur Lara Plajı’na oldukça yakın olan tesiste kendinizi gün boyu güneşin kollarına ve eşsiz mavilikteki tertemiz denize bırakabilirsiniz. Antalya merkezine yakın olan otel sayesinde ulaşım sıkıntısı çekmeden şehri özgürce gezebilirsiniz. Evcil hayvan dostu olarak belirtilen tesiste patili arkadaşınız ile keyifli vakit geçirmeniz mümkün. 

Limak Limra Hotel & Resort

Antalya Kemer’de bulunan otel, mimari yapısı ile ödül alarak dikkatleri çekmiş olup ve Olimpos Dağları arasında konumlanarak harika bir manzaraya ev sahipliği yapıyor. Hem yemyeşil hem de masmavi bir dünyaya sizi davet eden tesis kendine özel iskele, plaj, açık ve kapalı yüzme havuzu ile hizmet veriyor. Şehir merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunarak sizi kentin karmaşasından uzak tutuyor. Evcil hayvanınız ile gönül rahatlığıyla tatilinizi yapabilirsiniz.

Akra V Hotel

Antalya’nın uçsuz bucaksız denizinin ve Bey Dağları’nın tertemiz havasının tadını çıkaracağınız otel aile oteli olarak öne çıkıyor. Hem çocuklu aileler hem de iş ziyaretleri için şehre gelen konukları ağırlamakta ilk akla gelen tesis özel plajı ve hem deniz hem de şehir manzaralı ferah odaları ile dikkat çekiyor. Modern yapısı ile göze çarpan Akra V Hotel hem size hem de evcil hayvanınıza kapılarını açıyor. Keyifli bir tatilin tadını çıkarın. 

EVCİL HAYVAN DOSTU OTELİN ÖZELLİKLERİ

Evcil hayvan kabul eden otellerin bazıları sadece bahçeye yakın odaları konuklarına tahsis ederken bazı oteller ise oda kısıtlaması yapmıyor. Bünyesinde bulundurduğu 7/24 veteriner hizmeti ile dostlarımızın başına gelebilecek talihsizliklere karşı önlem alıyor. Oyun alanları ise daha geniş tutuluyor. Böylelikle onlarla daha rahat vakit geçirme imkanınız artıyor.

Yine bazıları restoran, kumsal, aktivite alanları gibi toplu bulunulan yerlerde evcil hayvana müsaade etmezken, bazıları da böyle bir kısıtlamaya gitmiyor. Hatta bünyesinde bulunan belirli alanlarda hayvanlar için lezzetli atıştırmalıklar sunuyor. Özellikle bazı tesisler köpeklerin daha hareketli ve sosyal canlılar olması nedeniyle enerjilerini atmasının gerekliliğini biliyorlar ve büyük köpekler için özel kurulan oyun bölgeleriyle dikkat çekiyorlar. Burada önemli olan nokta ise tesise gitmeden köpeğinizin aşılarını tamamlamanız ve karnesine işletmeniz gerekmektedir.

Siz de tatilinizi evcil hayvanınız ile birlikte geçirmek istiyor ve nerede konaklarım diyorsanız Antalya’da bulunan evcil hayvan dostu otelleri incelemek için Holimax sitesini ziyaret edebilirsiniz. Dilediğiniz oteli seçebilir ve hızlı bir şekilde rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.