Akdeniz’in gözde tatil beldesi Antalya, masmavi denizi, geniş kumsalları, göz alıcı koyları, sayısız plajları, otelleri, antik kentleri, doğal güzellikleri ve renkli gece hayatı ile yaz aylarının vazgeçilmez tatil merkezleri arasında yer alır. Yaz aylarında milyonlarca yerli, yabancı turistin tercih ettiği Antalya bölgesi, kafa dinlemelik sakin bir tatil geçirebileceğiniz birbirinden keyifli kamp alanlarına ev sahipliği yapar.

Deniz ve doğa ile iç içe olan Antalya kamp yerlerinde masmavi denizin, güneşin ve eşsiz doğanın keyfini çıkarabilirsiniz. Denize kıyısı olan doğal alanlarında kamp yapma imkanı sunan Antalya’nın en güzel kamp alanlarını bu yazımızda bulabilirsiniz. 

Kalkan Kamp Alanı 

Kamp severlerin vazgeçemeyeceği yerler arasında bulunan Kalkan Kamp Alanı, Antalya’nın Kaş- Kalkan yolu üzerinde yer alır. Kaş’a 18 km, Kalkan’a 2 km uzaklıkta bulunur. Deniz ve gökyüzünün mavi tonlarının buluştuğu manzarasıyla dikkat çeken kamp alanı yerli, yabancı kamp tutkunlarının ilgisini çeker. Sahip olduğu doğal ortamı çadır kampı ve karavan yapmak için elverişlidir. İhtiyaçlarınıza cevap veren tüm hizmetlerin bulunduğu kamp alanına girişler ücretlidir. 

İncekum Orman Kamp Alanı

incekum orman kamp alanı

İncekum Orman Kamp, Antalya’ya bağlı Alanya ilçesinin İncekum mevkiinde yer alır. Antalya merkeze 120 km, Alanya merkeze 25 km uzaklıkta bulunur. Denize sıfır konumda yemyeşil ağaçların arasında huzurlu bir atmosfere sahiptir. 2,5 km uzunluğundaki plajı ile çadır, karavan ve deniz tatili için elverişli bir kamp alanı olarak yer alır. Girişleri ücretli olan kamp alanı içerisinde duş ve tuvalet kabinleri, restoran, market, kafe, piknik alanları ve yürüyüş parkurları bulunur. 

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı

alacasu cennet koyu kamp alanı

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı, Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Çamyuva mevkiinde yer alır. İlçe merkezine 18 km, şehir merkezine 59 km uzaklıkta bulunur. Yeşille mavinin buluştuğu bu kamp alanı Alacasu Cennet Koyu üzerinde yer alır. Çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz bu yerde ayrıca tekne turlarına katılabilirsiniz. Girişleri ücretsiz olan kamp içerisinde tuvalet, temiz su olanakları, yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunur. 

Feslikan Yaylası Kamp Alanı

Feslikan Yaylası Kamp Alanı, Antalya’ya bağlı Konyaaltı ilçesinin Feslikan mevkiinde yer alır. Feslikan Yaylası’nda yer alan kamp alanı şehir merkezine 44 km uzaklıkta bulunur. Yaz aylarında bir hayli serin olan yayla muhteşem manzarasıyla göz doldurur. Denize yürüme mesafesinde bulunan kamp alanı çadır ve karavan kampı yapmak için idealdir. Girişleri ücretsiz olan kamp alanı içerisinde restoran, tesisler, yürüyüş ve doğa sporları alanları yer alır. 

Harnup Camping

harnup kamp alanı

Harnup Camping, Antalya’ya bağlı Kaş ilçesinin Andifli Mahallesi’nde yer alır. Kaş merkeze 2 km uzaklıkta bulunur. Kaş’ın en güzel plajlarından biri olan Büyük Çakıl Plajı’na yürüme mesafesinde bulunur. Çam ağaçlarının arasında yeşille mavinin buluştuğu kamp alanı çadır kampı yapmaya uygun geniş bir alana sahiptir. Kaş bölgesinde en çok tercih edilen kamp alanları arasında bulunan Harnup Camping konuklarına aynı zamanda mangal yakma olanağı sunar. Girişleri ücretli olan kamp alanı içerisinde tuvalet, duş, elektrik, sıcak su, Wi-Fi, ortak mutfak alanı, piknik masaları, çadır kiralama hizmeti, kahvaltı servisi, otopark alanı bulunur. 

Andriake Kamp Alanı

Andriake Kamp Alanı, Antalya’nın Demre ilçesinde yer alır. Şehir merkezine 145 km uzaklıkta bulunur. Mis kokulu limon ve portakal ağaçlarıyla çevrili kamp alanı çadır ve karavan kampları için elverişli bir alana sahiptir. Denize kıyısı olan ve yürüyüş parkurlarına sahip kamp alanı içerisinde ücretli olarak duş, tuvalet, çadır kiralama, elektrik, internet, bisiklet kiralama, çamaşır yıkama, kütüphane gibi hizmetler bulunur. 

Akdeniz’in incisi Antalya’da eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, Holimax’ın sunduğu erken rezervasyon fırsatları ve avantajlı ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. 

 

Yorum Yazın