Aileyle tatilin tadı ayrı, arkadaşlarla yapılan tatilin keyfi ise bambaşka! Arkadaşlarınızla yapacağınız tatili hayatınız boyunca unutamayacaksınız. Kafa dengi arkadaş grubunuzla yapacağınız tatilde birçok keşif noktası bulunuyor. Eğer, kalabalıktan uzak, şehrin stresinden uzaklaşıp doğayla bütünleşebileceğiniz bir tatil yapmak istiyorsanız, Datça, Fethiye, Akyaka gibi tatil noktalarında arkadaşlarınızla eğlence dolu, doğanın içinde bir tatil yapma imkânına sahip olursunuz. Ayrıca Ege bölgesi kültürel gezileri seven, keşfetmeye meraklı tatilciler için de oldukça uygun bir bölge.

Akdeniz bölgesinde, deniz, kum, güneş keyfini doyasıya yaşayıp, Akdeniz’in mavi bayraklı plajlarında çeşitli su sporlarına katılarak tatilinize heyecan katabilme fırsatı yakalarsınız.

Şimdi gelin hep birlikte, arkadaşlarla gidilecek tatil destinasyonlarını detaylı bir şekilde inceleyelim.

1- Çeşme

çeşme

Arkadaşlarla gidilecek tatil destinasyonları içerisinde İlk sırada elbette Çeşme yer alıyor! Renkli gece hayatıyla çeşme, gençlere kusursuz bir tatil deneyimi yaşama fırsatı sunuyor. Hem eğlenmek isteyenler hem de yeni yerler keşfetmekten büyük keyif alan arkadaş grupları için Çeşme, en uygun tatil beldeleri arasında. Çeşme’de gündüz; harika plajlarda denizin tadını çıkarırken gece; sahildeki mekanlarda arkadaşlarınızla birlikte tatilinize renk katabilirsiniz. Ayrıca, Çeşme’de arkadaşlarınızla birlikte konaklamaktan keyif alacağınız birçok yetişkin oteli de bulunmakta. Çeşme’de bulunan yetişkin otellerini incelemek için tıklayın!

2- Bodrum

bodrum

Ege’nin en renkli duraklarından biri olan Bodrum, yaz turizminin en canlı olduğu beldeler arasında bulunuyor. Daha çok genç arkadaş gruplarının tercih ettiği bu yerde; muhteşem çam ormanları, bakir koylar, lüks tatil köyleri, gece kulüpleri ve keşfetmenizi bekleyen birçok restoran bulunuyor. Bodrum’da arkadaşlarınızla birlikte; tekne turları, günübirlik geziler, plaj ve deniz keyfi, at safari turları gibi birçok aktivite yapma imkânına sahipsiniz. Popüler beach clublarıyla Bodrum, genç misafirlerine; kaliteli ve renkli bir gece hayatı sunuyor. Bodrum; Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız tatilde birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sunduğu imkânlarla; asla pişman olmayacağınız bir tatilin kapılarını aralıyor.

3- Fethiye

Her yıl birçok turiste ev sahipliği yapan Fethiye, arkadaşlarınızla birlikte hayal ettiğiniz tatili yaşamak için, şüphesiz en ideal bölgeler arasında. Birçok kamp alanını içinde barından Fethiye’de, arkadaş grubunuzla birlikte olağanüstü bir manzaraya karşı kamp yapabilme imkânına da sahipsiniz. Eminiz, arkadaş grubuyla yapacağınız kamp tatiliniz macera dolu geçecektir. Fethiye’ye gitmişken; Fethiye koylarındaki tekne turuna ve Ölüdeniz tekne turuna katılmanızı öneririz. Tatilinize adrenalin ve macera katmak istiyorsanız; Ölüdeniz’de yamaç paraşütü yapmanızı tavsiye ederiz. Olağanüstü Fethiye manzarasını kuş bakışı görebilme şansı sunan yamaç paraşütü aktivitesi, tatilinizin en unutulmaz anlarından biri olacaktır.

4- Göcek

fethiye

Fethiye’nin Batısı’nda bulunan Göcek, Ege ve Akdeniz bölgeleri arasında konumlanmıştır. Mavi yolculuk turlarının en popüler noktalarından biri olan Göcek, harika bir liman kenti olarak bilinir. Göcek; arkadaşlarınızla doğanın içerisinde, kalabalıktan uzak bir tatil planı yapmak için en ideal seçenekler içinde yer alır. Yemyeşil doğası, turkuaz deniziyle adeta bir görsel şölen sunan Göcek’te yapılacak şeyler de oldukça fazladır. Göcek’te bulunan en popüler gezi noktalar; Zeytin adası, Domuz adası, D Marin, Göcek Adası, Yassıkaya Adası ve Ömer Eşen Tabiat Parkı’dır. Marinalarıyla meşhur olan Göcek’te; arkadaşlarınızla birlikte yelken yarışlarına katılabilir, marina içerisinde bulunan restoran ve kafelerde keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Göcek, toplamda beş farklı adaya ev sahipliği yapmaktadır. Tertemiz denizi ve el değmemiş doğasıyla dikkat çeken adalar; su sporları ve doğa yürüyüşleri yapmak için elverişli noktalar arasındadır. Trekking, kamp, yüzme, fotoğrafçılık ve piknik gibi birbirinden eğlenceli pek çok aktiviteyi yapabileceğiniz Ömer Eşen Tabiat Parkı, Göcek’te arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz noktalar arasında yer alıyor.

Saydığımız tüm bu lokasyonlarda konaklamaktan keyif alacağınız, birbirinden eğlenceli genç gruplara hitap eden birbirinden eğlenceli etkinlikleri içinde barındıran pek çok yetişkin oteli bulunmaktadır. Yetişkin otellerini daha detaylı incelemek için tıklayabilirsiniz.

Yorum Yazın