Ege balayı otelleri araştırması yapıyorsanız önünüze Muğla ili ve elbette Fethiye’nin de çıkması oldukça doğaldır. Fethiye, Muğla’nın 13 ilçesi arasındadır ve şehrin eski ismi Meğri’dir. Meğri “uzak diyar” demektir. Aslında ismin enerjisi günümüzde de etkisini korumaktadır diyebiliriz zira tatil beldeleri arasında olan Muğla ve özellikle Fethiye bölgesi şehrin kaosundan uzak, huzurlu zamanlar geçirmek isteyenler yeridir.

Balayı tatili için Fethiye’yi tercih ettiğinizde Ölüdeniz, Kabak Koyu, Kelebekler Vadisi, Kayaköy, Gemiler Adası, Likya Yolu ve Kral Mezarları’nı gezi duraklarınız olarak belirleyebilirsiniz. Biz otelden çıkmayı pek düşünmüyoruz da diyebiliriz tabii ki, merak etmeyin önereceğimiz tesisler bir an bile sıkılmayacağınız yerler. Haydi, Fethiye balayı otelleri arasından özenle seçtiğimiz tavsiyelerimize geçelim.

le chic

Fethiye Balayı Otelleri Arasında Kubbe Odalarıyla Farklı Bir Tesis Le Chic

Son yıllarda tatilcilerin yeni trendleri arasına giren glamping deneyimini konforlu bir otelde yaşayabilirsiniz. Glamping nedir duymayanlar için kısaca açıklayalım. Glamping kelimesi İngilizce’de büyüleyici demek olan glamorous ve kamp yapmak demek olan camping sözcüklerinden türetilmiş bir tatil konsepti diyebiliriz.  

Le Chic kubbe şeklinde, doğayla iç içe, özel bahçe ve havuzu olan odalarda misafirlerini ağırlıyor. Otelin fotoğraflarına bakmanız bile balayı tatili için mükemmel bir seçim olacağına karar vermenizde yeterli olacaktır. +16 yaş için hizmet veren Le Chic, çifte kumruların hoş zamanlar geçirmesi için tüm olanakları ayaklar altına seriyor.

Romantizmi duraklar yaşayacağınız, lüks bir balayı tatili fırsatı için rezervasyonunuzu Holimax’in avantajlı fiyatlarıyla hemen yaptırabilirsiniz.
 

Fethiye Balayı Otelleri Öneri Listesinde Jakuzili Seçenek Lissiya Hotel

“Işık Ülkesi” olarak adlandırılan Likya’da konumlanan Lissiya Hotel ismini mistik, tarihi geçmişten alıyor. Mavi Bayrak sahibi olan Lissiya Hotel Ölüdeniz Faralya’da bulunuyor. Birbirinden bağımsız 12 odanın yer aldığı tesis, yetişkin oteli olarak hizmet veriyor yani balayı tatili için harika seçenekler arasında yer alıyor.

Spa oteli, şehir oteli, termal otel ve aile oteli olarak da tanımlayabileceğimiz Lissiya Hotel nezih, kaliteli ve konforlu bir balayı tatili geçirmek isteyen çiftleri yüksek standartlarda ağırlıyor.

Fethiye balayı otelleri jakuzili olursa tercih edilme oranları artıyor, Lissiya Hotel de tam bu kategoride yer alıyor! Uçsuz bucaksız deniz manzarasını jakuziden eşinizle izlediğinizi hayal etmek hoşunuza gittiyse Lissiya Hotel’de rezervasyonunuzu Holimax üstünden hemen yapabilirsiniz.

kabak avalon bungalows

Kabak Avalon Bungalows

Harika konumu, muhteşem manzarasıyla çiçeği burnunda çiftlerin favori tatil yerleri arasında olan Kabak Avalon Bungalows, adı üstünde bungalow tarzı evlerde, diğer misafirlerden ayrı izole konaklama imkanıyla balayı tatili için harika bir seçim oluyor.

Kabak Avalon’da yemyeşil yamaç üstünde yer alan odanın balkonunda, yeşil ve maviye karşı eşinizle içeceklerinizi yudumlayabilir, isterseniz havuza girebilir, dilerseniz usta şeflerin özel spesiyallerini tadabilirsiniz. Balayı tatilinizi unutulmaz kılmak istiyorsanız, Kabak Avalon kesinlikle konaklama yeri olarak doğru tercihler arasında yer alıyor.

santana villas

Fethiye Balayı Otelleri Villa Konseptli Seçeneklerden Santana Villas

Santana Villas, Fethiye Göcek İnlice’de, orman içinde 7 tane havuzlu villayı içeren bir turizm tesisi olarak konumlanıyor. Tesis, İnlice Plajı’na 3 km, Göcek’e 5 km, Fethiye’ye 20 km ve Dalaman Havalimanı’na 22 km mesafede yer alıyor.

Villalarda salon, mutfak alanı, jakuzili yatak odası ve teras bulunuyor. Villaların önündeki verandalar da eşsiz bir balayı tatili yaşamak için son noktanın koyulduğu yerler oluyor.

İnlice Plajı, Günlüklü Koyu, Katrancı Koyu, Sarsala Koyu’na yakın olan Santana Villas, gece eğlenceleri için de Göcek ve Fethiye’deki bar ve kafelere araçla ulaşılabilecek mesafede bulunuyor.

Balayı otelleri önerilerimiz hoşunuza gittiyse, Holimax’in avantajlı fiyatları ile rezervasyon yapmak keyfinizi ikiye katlayacaktır. Tüm balayı otelleri listesine Holimax üstünden ulaşabilir, avantajlı kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Yorum Yazın