İki insanın birbirine sevgiyle bağlanması ve birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaları herhalde dünyadaki en güzel şeylerden biridir. Ruh eşinizi buldunuz, güzel bir düğün yaptınız, evinizi yerleştirdiniz… Sıra geldi balayına! Hani denir ya işin en eğlenceli kısmına geldik, işte balayı tatili de tüm evlilik curcunası içinde herhalde en tatlı zamandır diyebiliriz.

Adı üstünde bal gibi zamanlar geçirilen balayı tatili boyunca tatilinize neşe katacak, keyfinizi kat kat artıracak birkaç öneri de bizden gelsin! Tüm gelin  ve damatlara mutluluklar diliyor ve balayı tatili nasıl olmalı sorusuna “harika!” cevabını vermeyi kolaylaştıracak tüyolara geçiyoruz…

balayi cift gorsel hotel

Balayı Tatil Fikirleri

Balayı tatili konseptinizi belirlemeniz tatil boyunca kaliteli zaman geçirmenizi kolaylaştırır. Romantik günler geçirmek mi istiyorsunuz yoksa eğlencenin dibine vurmak mı? Tatile çıkmışken tarihi turlar yapalım diyenlerden misiniz yoksa deniz, kum, güneş olsun da bize yeter diyenlerden mi?

Karar verirken iki kişiyi de mutlu edecek kararlar almak en iyisi olur. Sonuçta balayı tatili aslında bir nevi çiftlerin ortaklaşa plan yaptığı yani ne kadar iyi bir ekip olduğunu da gösteren bir zaman aralığıdır, bunu unutmayın.

Balayı tatili boyunca ne yapacağınız ile ilgili anlaşmazlığa düştüğünüz zamanlarda kararı eğlenceli bir şekilde verebilmek için zar atma oyunu oynayabilirsiniz. Ayrıca balayındasınız diye her dakikanızı dip dibe geçirmek zorunda hissetmenize de gerek yok, 1-2 saatliğine farklı aktivitelerle meşgul olmak birbirinizi özlemeniz için iyi bile olabilir.

balayi cift gorsel

Balayında Neler Yapılır?

“Balayında neler yapılır?” başlığı size ilginç gelmiş olabilir, neler yapacağınızı tabii ki en iyi siz biliyorsunuz. Bu başlığı aslında tatil boyunca zaman zaman planlarınızın erken bittiği boşluklarda neler yapabileceğinize dair öneriler sunmak için açtık.

Mesela tarihi yerleri gezmek için mini bir tura çıktınız ve hesap ettiğinizden çok daha erken otele döndünüz. Akşam yemeği saatine de daha vakit var. Böyle ufak aralıkları keyifle doldurmak için çantanızda tavla, satranç gibi oyunları bir arada sunan minik kutular taşımanızı öneririz. Telefonunuzda favorilere aldığınız komik youtube videoları da kurtarıcı olacaktır. Birlikte yapabileceğiniz psikolojik testlerden oluşan bir kitap olan Kokoloji gibi kitaplardan edinmenizi de şiddetle tavsiye ederiz.

balayi cift kumsal

Balayı Tatili için Öneriler

Balayı tatili sadece hoş vakit geçirmenin ötesinde aslında çiftlerin arasındaki bağın güçlenmesi için de harika bir vesiledir. Peki, bunun için neler yapılabilir?

Sürprizleri sakın es geçmeyin! Muhtemelen balayı tatilinizi detaylı bir şekilde planlamış olacaksınız ama günler geçerken araya küçük sürprizler serpiştirmeyi unutmayın. Otel odasına gelecek bir çiçek, ilişkinizden karelerin olduğu fotoğraflardan oluşan bir albümün birden çantadan çıkması, balayı boyunca gizli çekilen fotoğrafların eve dönüşte hediye olarak sunulması, valizden çıkan küçük aşk notları ve daha nice yaratıcı fikrin sizden de çıkacağına eminiz!

Balayı tatilinin tadını sonuna kadar çıkarın. Muhtemelen tercihinizi balayı otelleri listesinden yapacaksınız. Çiftlere sunulan tüm imkanlardan faydalanın. Biraz şımarıklık bile yaparak ekstra şarap ikramı gibi güzellikler yapılmasını bile sağlayabilirsiniz.

balayi cift plaj

Balayı Tatili Nasıl Olmalı Diyenlere Aşkı Güçlendirmenin Yolunu Söylüyoruz

Balayı tatilinde yiyip içip eğlenmek tabii ki en büyük hakkınız! Bu büyülü zamanın aşkın temellerini en sağlam şekilde güçlendirmek için harika bir fırsat olduğunu da unutmayın. Tatilin en güzel anlarında birbirinizin gözlerine uzun uzun bakıp, konuşmadan enerjisel olarak iletişim kurmanın hoşluğunu yaşayın. Bu size çok basit gibi gelebilir ama ruhsal iletişimin vücuttan çıkan titreşimlerle güçleneceğini hatırlatmak isteriz. 

Büyülü bir balayı tatili için balayı otelleri ile ilgili araştırmayı Holimax üzerinden yapabileceğinizi de hatırlatalım. Avantajlı fiyatlar ve harika kampanyalarla Holimax ile balayı keyfini ikiye katlayabilirsiniz!

 

 

 

 

 

Yorum Yazın