Ramazan Bayramı tatili 2022 yılında 1 Mayıs Pazar Günü arife günü ile başlayacak ve 4 Mayıs günü sona erecek. Hafta sonu ile birlikte toplamda 5 gün olacak bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmek ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için planların olabildiğince erken yapılması büyük önem taşıyor.

Sizler için Türkiye’de bayram tatili en iyi hangi şehirlerde geçirilebilir diye araştırdık ve kaliteyi en uygun fiyata sunan aile dostu oteller listesini çıkardık!

Ramazan Bayramı tatilinde nereye gidilir, şöyle aile dostu bir otel bulsak da keyifli vakit geçirsek diye içinizden geçiriyorsanız, yazımızdaki seçeneklerden biri mutlaka size uyacaktır. Konaklama yeri kategorizasyonunu, tatil için en çok tercih edilen yerler olan Ege ve Akdeniz’in pırıl pırıl denizine sahip beldelerinden Bodrum, Belek ve Fethiye olacak şekilde yaptığımızı belirtelim. Keyifli okumalar, şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller!

hillside beach

Hillside Beach Club – Muğla Fethiye

Yüzme suyu kalitesi ve çevre yönetimi kalitesinde yüksek standartlara sahip olma göstergesi olan mavi bayrağa sahip bir koyda bayram tatili geçirmek harika olmaz mı? Muğla Fethiye’de Kalemya Koyu’nda yer alan Hillside Beach Club’ta deniz ve mis gibi çam ormanı kokusu arasında doğayla iç içe bir Ramazan Bayramı tatili geçirebilirsiniz.

Hillside, denize sıfır konumu, kum plajı, hijyenik havuzu, çocuklara özel su kaydırakları, restoranları, hamamı ve spa bölümü ile öne çıkıyor.

Bayram tatili nerede yapılır diyenler için aktiviteleriyle de albenisi yüksek olan Hillside’da kano, paddle board, zumba dersleri, yoga, pilates, fitness, su topu, su jimnastiği, tenis, futbol, boccia, plaj voleybolu, masa tenisi, dart ve okçuluk ücretsiz alanlarda meraklılarını bekliyor. Tesis için erken rezervasyon fırsatlarına ve farklı otel önerilerine Holimax avantajlarıyla ulaşabilirsiniz.  

bodrum holiday

Bodrum Holiday Resort & SPA – Muğla Bodrum

Bodrum’un meşhur İçmeler Koyu’nda ultra her şey dahil hizmetiyle 5 yıldızlı bir otelde bir bayram tatili yaparak bayramı doyasıya yaşayabilirsiniz! Bunu hak ediyorsunuz.

Ramazan Bayramı tatil önerileri ile ilgili araştırma yaparken tatil hayaliniz romantizm, mutluluk ve eğlence içeriyorsa Bodrum Holiday Resort & SPA sizi fazlasıyla memnun edecektir. 

Tesiste açık-kapalı çocuk havuzu ve 4-12 yaş arası çocuklar için mini kulüp bulunuyor. Anne babalar spa merkezinde rahatlarken, çocuklar da arkadaşlarıyla doyasıya eğlenebiliyor. Akşam da hem yetişkinler hem de tatlı minikler için aktiviteler devam ediyor. Özetle Bodrum Holiday Resort’ta her yaştan misafir özenle ağırlanıyor.

5 yıldızlı otel önerileri arasında Ramazan Bayramı için dörtlük dörtlük bir seçenek olan Bodrum Holiday Resort & Spa’da, Holimax ayrıcalığıyla en uygun fiyata yerinizi ayırtabilirsiniz.

susesi luxury resort

Susesi Luxury Resort – Antalya Belek

Bayram tatili önerileri listesinde bir diğer durak tabii ki Antalya! Bayram tatili bizim için öncelikle konfor demek, bütçemizi biraz zorlayabiliriz ama bunun karşılığını da kat kat almak isteriz diyorsanız Susesi Luxury Resort’a rotanızı çevirebilirsiniz.

Ultra her şey dahil hizmet sayesinde bir tatilde aradığınız her şeyi fazlasıyla bulabileceğiniz Susesi’nin denize sıfır, su parkı da olan çocuk dostu bir aile oteli olarak konumlanıyor olması zaten otelin konseptini özet olarak anlatmak için gayet yeterli diye düşünüyoruz.  

Mavi bayraklı tertemiz plajda denize girebilir ya da havuzda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Susesi’de her an her yaşa uygun farklı aktiviteler sayesinde hem yetişkinler hem de çocuklar dolu dolu bir bayram tatili yaşayabilir!

Susesi Luxury Resort’ta Holimax’in avantajlı kampanyalarıyla, Ramazan Bayramı tatili için uygun fiyata hemen yerinizi ayırtabilir ve otelle ilgili detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

 

Yukarıda bahsettiğimiz tüm seçeneklerin yanı sıra konaklayabileceğiniz ve tatilin keyfini çıkarabileceğiniz daha birçok otel seçeneği mevcut. Holimax ayrıcalığıyla Ramazan Bayramı otellerini inceleyebilir, içinize sinen bir otelde hızlıca rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.