Ramazan Bayramı tatili demek sevdiklerimize buluşmak demektir. Buluşmak güzeldir de bazen o kadar çok kalabalıklaşırız ki kim nerede yatacak, kim nerede kalacak soruları havada uçuşmaya başlar. Endişelerinizi bir kenara bırakın, size güzel bir önerimiz var. Bayram tatili otelleri sayesinde misafirler ne kadar kalabalık olursa olsun konforlu bir ağırlama mümkün oluyor.

Özellikle büyük şehirlerde küçük evlerde yaşayanlar için bayramda uzaklardan gelen misafirleri ağırlama konusu zorlayıcı olabiliyor. Çözüm ise otellerde rezervasyon yapmaktan geçiyor. Sizin için en güzel ve en uygun fiyatlı Ramazan Bayramı otelleri arasından güzel bir liste oluşturduk. Sevdiklerinizle buluşacağınız, gülücüklerin yüzlerden hiç eksik olmayacağı nice bayramlar olsun!

grand sahins

Uygun İzmir Otelleri Arasında İyi Tercih: Grand Şahin’s Gümüldür Resort Hotel

Bayram tatili için çocuklu misafirlerinizi sizi ziyarete mi geliyor? Hem misafirlerinizi ağırlamak hem kendiniz de tatil yapmak için İzmir’de denize sıfır, çocuk dostu bir aile oteli mi arıyorsunuz? İşte size bütçe dostu bir seçenek; Grand Şahin’s Gümüldür Resort Hotel.

İzmir’in en popüler tatil beldeleri arasında olan Gümüldür’de yer alan tesis harika deniz manzarası, geniş bahçeden yükselen mis gibi kokular, yürüyüş alanları, hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik aktiviteleri ile dolu dolu bir bayram tatili için gereken her şeyi misafirlerine sunuyor.

prestige thermal

Ankara’da Bayram Tatili ve Spa Keyfi: Prestige Thermal Hotel

Ankara’da yaşıyorsanız ve bayramda kalabalık akraba ziyaretlerinde misafirleri ağırlamakta zorlanıyorsanız, Ankara otelleri arasında nezih atmosferiyle öne çıkan, 5 yıldızlı Prestige Thermal Hotel SPA & Wellness sizin kurtarıcınız olabilir.

Bayram tatilinde sadece ziyaretinize gelenler ağırlamakla kalmayıp onlarla birlikte siz de kaliteli vakit geçirmek için otelde konaklayabilirsiniz.

Prestige Thermal Hotel’in şifalı termal suları sayesinde Ramazan bereketini ve ferahlığını iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. Termal imkanların yanında fitness salonu, erkek ve kadın kuaförü, canlı müzik dinletileri, gezi turları ve miniklere özel alanlarıyla termal otel olmanın ötesinde hizmetler sunan Prestige Thermal Hotel’den memnun kalacağınıza eminiz.

Ankara otelleri ile ilgili daha detaylı bir araştırma yapmak istiyorsanız Holimax’in avantajlı kampanyalarına göz atmayı sakın unutmayın!

hotel blue bay

Muğla’da Bayram Tatili İçin: Blue Bay Beach Hotel 

Muğla’da ya da Muğla’ya yakın bir yerde yaşıyorsunuz ama Bodrum’a tatile gitmek bir türlü nasip olmadı mı? Bayram tatili için bir sürü misafiriniz olacak ve evde kalmak zorundayız diyerek üzülüyor musunuz? Ramazan Bayramı için misafirlerinizle birlikte Bodrum’a gitmeye ne dersiniz? Bu fikri uygun fiyatlı bir otel önerisiyle süslemek istedik ve sizin için Blue Bay Beach Hotel’i seçtik!

Yüzmeyi ve güneşlenmeyi sevenler için denize sıfır olan bu otelde açık havuz da bulunuyor. Akşamları ise gece kulübünde vakit geçirmek mümkün ve isterseniz dışarıda da eğlenebilirsiniz zira Bodrum Barlar Sokağı tesise sadece 6 km uzaklıkta bulunuyor.

Blue Bay Beach Hotel’de bayram tatili için hem kendinize hem de misafirlerinize, Holimax avantajlarıyla online işlemlerle hemen yer ayırtabilirsiniz.

formback termal

Uygun Fiyatlı Bursa Otelleri Arayanların Adresi: Formback Termal Otel

Bursa Osmangazi’de, merkezi konumuyla öne çıkan Formback Termal Otel’de bayram tatili için misafirlerinizi uygun fiyata ağırlayabilirsiniz. Tüm senenin yorgunluğunu sıcacık termal sularda vakit geçirerek atmanın keyfinin bambaşka olacağına emin olabilirsiniz.

Apart otel tarzındaki odalarda gelenlerin kendini evinde gibi hissettiği bu tesiste termal havuz, hamam, sauna, spor salonu ve masaj bölümü bulunuyor.

Bursa otelleri ve tüm diğer Ramazan Bayramı otelleri için bütün seçeneklere Holimax web sitesi üzerinden erişebilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan faydalanmak için erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.