Ramazan Bayramı demek aslında çoğumuz için bayram tatili demektir. Tabii ki Ramazan Bayramı sevgiyle buluşmanın, yardımlaşmanın, hoşgörünün de zamanıdır ama bunların yanında dinlenmek ve keyifli vakit geçirmek için harika bir vesiledir. Ramazan Bayramı tatili için en çok otel aranan bölgeler arasında Bodrum bayram otelleri olduğunu bildiğimiz için bu bölgeye özel bir yazı hazırlamak istedik.

Seçtiğimiz 4 oteli bayram otelleri Bodrum araştırması içinde fiyat-kalite açısından en uygun seçenekler arasından özenle belirlediğimizin altını çizmek isteriz. Her gününüzün bayram tadında geçmesini diliyoruz ve listemize geçiyoruz!

beyaz suite hotel

En Ucuz Bodrum Otelleri Arasında Bir İnci: Beyaz Suite Hotel

Bayram tatili hayalinizde deniz kenarında kahvaltı yapmak, gündüz sahilin tadını çıkarmak, dalga sesleri eşliğinde akşam yemeği yemek varsa yani deniz olmazsa olmazınızsa Beyaz Suite Hotel tam size göre!

Bodrum’da Göltürkbükü mevkiinde bulunan tesis, Bodrum’un en temiz denizinin olduğu bölgelerden birinde yer alıyor. Bu bölge ayrıca Bodrum’un en yeşil alanına sahip bölgesi, bu yüzden oksijene de doyma garantiniz var.

Bodrum merkeze 23 km uzaklıktaki otelden çok uzaklaşmayı düşünmüyorsanız en yakında gitmenizi önerebileceğimiz yerler arasında Cennet Koyu ve Madnasa Antik Kenti’ni sayabiliriz. Ben daha fazla açılacağım, gelmişken bir Bodrum turu yaparım diyorsanız; Bodrum Kalesi, Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi, Bodrum Mausoleion Açık Hava Müzesi, Zeki Müren Müzesi, Bodrum Deniz Müzesi, Pedasa Antik Kenti gezi duraklarınız arasında yer alabilir.

Beyaz Suite Hotel ve diğer Bodrum otelleri ile ilgili detaylı bilgiye ve avantajlı kampanyalara Holimax’ten ulaşabilirsiniz.
historical museum

Bodrum En Uygun Oteller Listesinde Tarihi Bir Tesis: Historical Museum Resort & Spa

M.Ö 334 senesinde Büyük İskender’in Halikarnassos akınlarına karşı kazılan hendeklerin kuşatma kuleleri gölgesinde, tarih kokan bir yerde tatil yapmaya ne dersiniz?

Myndos kapısında konumlanan Historical Museum Resort & Spa, bodrum otelleri arasında bayram tatili için farklı bir konseptle misafirlerine kapılarını açıyor. Tesis içindeki tarihi alanında Büyük İskender’in ailesinin ve birçok soylu kişinin lahitleriyle birlikte ilginç arkeolojik yapılar da yer alıyor.

Tabii ki otelin tek özelliği tarih kokan yapısı değil, Historical Museum Resort & Spa çocuk dostu bir aile oteli olmasının yanında kaliteli spa bölümüyle de stresten arınacağınız bir tatil deneyimini size sunuyor.

hotel bleu

En Uygun Bodrum Gümbet Otelleri Aramasında Favori: Bleu Nuit Hotel

Bodrum Gümbet otelleri tatilcilerin en gözde Bodrum konaklama yerleri arasındadır diyebiliriz. Gümbet mevkiinde misafirlerini ağırlayan Bleu Nuit Hotel de tatilde gece eğlencesini de önemseyenler için avantajlı bir konumda yer alıyor. Gümbet Barlar Sokağı yakınında olan tesisin güvenli turizm sertifikası bulunuyor.

Bayram tatili boyunca denize 100 metre mesafede bir otelde istediğiniz zaman sahile inmenin ayrıcalığını yaşarken isterseniz havuz kenarında da keyifli vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

costa centro

Bodrum Merkez Uygun Oteller Kategorisinin Yıldızı: Costa Centro Hotel

Bodrum’da tatil yapmak istiyorum ama öyle ücra bir koyda değil şehrin merkezinde, eğlencenin kalbinde olmak istiyorum diyorsanız Costa Centro Hotel’i tercih edebilirsiniz. Bodrum merkezde bir otelde konaklamak Bodrum’da gezilecek yerlere kolayca ulaşmak için de avantaj sağlar.

Bodrum merkez otelleri arasında bayram tatili için en uygun fiyatlı oteller arasında sayabileceğimiz Costa Centro Hotel, Bardakçı Koyu plajına da sadece 800 metre mesafede yer alıyor.

Muz ve çam ağaçları gölgesinde tropikal bir atmosferde bayram tatili yapma fikri sizi cezbediyorsa Costa Centro Hotel’de hemen rezervasyonunuzu yaptırmanızı öneririz. Holimax ayrıcalığıyla tüm otellerde avantajlı kampanyalarla yerinizi ayırtabilir, tatilin tadını uygun fiyata çıkarabilirsiniz.