Antalya’nın Serik ilçesine bağlı bir mahalle olan Belek, doğası, denizi ve konforlu otelleriyle en fazla tercih edilen tatil beldelerinin başında geliyor.

Antalya’ya 40 kilometre uzaklıkta olan Belek, adeta bağımsız bir turizm cumhuriyetine dönüşmüştür. Son derece modern otelleri, dünya standartlarında tasarlanmış golf tesisleri, tarihi ve doğal güzellikleri ile Belek adeta bir tatil cenneti sıfatını kazanmıştır.

Futbol sahaları ve tenis kortlarıyla da spor tutkunlarına tatilde de spor yapabilme olanağını sunan bu nadide tatil beldesi nisan ayından ekim ayına kadar tatil severleri ağırlayacak iklim koşullarına sahiptir.

17 kilometrelik sahili ve çam ormanları ile kucak kucağa konumlanan birbirinden konforlu tesisleriyle Belek, misafirlerine üst düzey bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Çok sayıda golf resort ve spa otelinin yer aldığı Belek’te çoğu otel denize sıfır olacak şekilde konumlanmıştır.

Belek otellerinin çoğunda otelin kendi özel plajı bulunmaktadır. Biraz daha içeride kalan oteller dahi sahile yürüme mesafesinde yer almaktadır. Genelde her şey dahil sistemi ile hizmet veren otellerde her tür konfor ve özenli ayrıntıyı bulmak mümkün.

Belek’te rüya gibi bir tatil planı yapıyorsanız Holimax sitesinde yer alan Belek Otelleri sayfasına göz atabilir ve zevkinize en uygun olan bir otelden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Belek’te Hangi Otellerde Konaklayabilirsiniz?

susesi luxury resort 3316

Susesi Luxury Resort

Belek’te konaklama yapabileceğiniz en konforlu, lüks ve sosyal alanlarının fazlalığı ile dikkat çeken bir otel olan Susesi Luxury Resort, ultra her şey dahil konsepti, geniş havuzları ve her yaşa hitap eden eğlenceli aktiviteleri ile huzurlu bir tatilin rotasını işaret ediyor.

Lüks oda tipleri, göl evleri, VIP villa gibi üst düzey konaklama seçenekleri de sunan tesiste birbirinden farklı lezzetleri de tadabilirsiniz.

Susesi Luxury Resort Otel’de unutulmaz bir tatil için şimdiden yerinizi ayırtabilir ve Holimax’in avantajlarla dolu cazip kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Granada Luxury Belek

Şık ve göz alıcı mimarisi, orijinal tasarımlı odaları, eğlence vadeden sosyal alanları ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Granada Luxury Belek dört dörtlük bir tatil planı yapanları için en ideal adreslerden birisi.

limak atlantis de luxe hotel res

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort

Sadece Belek’te değil Türkiye genelinde en iyi ultra her şey dahil otellerden birisi olan Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort en ince detaylarına kadar misafirlerine limitsiz konforu yaşatma prensibi üzerine oturtulmuş bir otel olarak öne çıkıyor. Belek’in eşsiz coğrafyasında mükemmel bir tatil yapmak istiyorsanız Holimax sitesinden otelle ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz.

adam eve hotel 16 3477

Adam & Eve Hotel +16

Kendini yıldızsız olarak tanımlayan ve tasarımı konusunda ödüle layık görülen Adam & Eve Hotel özel sınıf kategorisinde yer alıyor. Denize sıfır bir balayı oteli olan ve “En”leri ile görülmeye değer olan bu çizgi dışı otelde hafızadan silinmeyecek rüya gibi bir tatil geçirebilirsiniz.

crystal tat beach golf resort sp 1

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

Golf tutkunları için en iyi otellerden birisi olan Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, 27 delikli golf sahasına sadece 800 metre mesafede bulunan konumuyla öne çıkıyor. Deniz ve spordan sonraki fiziksel ve mental rahatlamayı tesisin SPA merkezinde sürdürebilirsiniz.

kirman belazur resort spa 9936

Kirman Belazur Resort & SPA

Modern stili, konforlu detayları, üst düzey hizmet anlayışı ve 24 saat boyunca otelin belirlenen noktalarına misafirlerine yiyecek ve içecek ikramı sunan Kirman Belazur Resort & SPA, sahilde denizin ve güneşin tadını çıkartan misafirlerine de belirli saatlerde mevsim meyveleri, paket dondurma, sıcak simit, haşlanmış mısır ve kutu içecekler servis etmektedir.

Yorum Yazın