Bodrum’da Kamp Yapılacak Yerler

Muğla iline bağlı Bodrum, masmavi denizi, göz alıcı koyları ve plajları, tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve hareketli gece hayatı ile yaz aylarının vazgeçilmez tatil merkezleri arasında yer alır. Yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Bodrum bölgesi sakin bir tatil geçirebileceğiniz birbirinden keyifli kamp alanlarına ev sahipliği yapar.

Deniz ve doğa ile iç içe olan Bodrum kamp yerlerinde masmavi denizin, güneşin ve eşsiz doğanın keyfini çıkarabilirsiniz. Aradığınız özelliklere uygun Bodrum’da kamp yapılacak yerleri bu yazımızda bulabilirsiniz. 

zetas kamp yeri gorsel

Zetaş Camping

Zetaş Camping, Bodrum’un Gümbet mevkiinde yer alır. Bodrum merkeze 4 km uzaklıkta bulunur. Sahile ve şehir merkezine yürüme mesafesi konumunda yer alan Zetaş Camping bölgenin en popüler kamp alanları arasında bulunur. 

Okaliptüs ağaçlarıyla çevrili geniş bir alan üzerine kurulu Zetaş kamp alanı ücretlidir. Kamp alanında Duş ve tuvalet yerleri, soyunma kabinleri ve bir adet restoran işletmesi bulunur. Bunların yanı sıra kamp alanı yakınında bar ve gece kulüpleri yer alır. 

yahsi kamp alani gorsel

Yahşi Plajı Kamp Alanı 

Yahşi Plajı Kamp Alanı Bodrum’a bağlı Bitez mevkiine 2 km mesafede konumlanır. Bodrum’un en güzel denizine sahip plajlar arasında bulunan Yahşi Plajı’nda kamp yapabileceğiniz ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki plaj alanı yer alır. 

Ücretsiz plaj yerinde herhangi bir imkan bulunmazken, ücretli alanda temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz imkanlar bulunur. Plaj çevresinde birkaç büfe ve market yer alır. 

gumusluk plaj kamp alani gorsel

Gümüşlük Halk Plajı Kamp Alanı

Gümüşlük Halk Plajı Kamp Alanı, Bodrum’un Gümüşlük mevkiinde yer alır. Yerli, yabancı turistlerin çok fazla tercih ettiği tatil beldeleri arasında olan Gümüşlük’te hem çadır kampı yapabilir, hem de ücretsiz halk plajından yararlanabilirsiniz. 

Bodrum-Yalıkavak yolu üzerinde konumlanan plajda kumluk alanda çadırınızı kurabilir, duşlukları, soyunma kabinlerini, şemsiye ve şezlongları ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Masmavi, tertemiz bir denize ve kumsal alanlarına sahip plaj içerisinde yeme içme ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz kafeteryalar yer alır. 

vosvos kamp alani bodrum

Vosvos Camping & Bora Sencer Sanat Köyü

Bodrum’un en iyi kamp alanları arasında yer alan Vosvos Camping Türkiye’nin ilk sanat köyü olma özelliğine sahiptir. Turgutreis-Gümüşlük yolu üzerinde yer alan Vosvos Camping, keyifli anlar yaşayabileceğiniz eğlenceli kamp alanlarından biridir. Bodrum merkeze 15 km, Turgutreis’e 6 km uzaklıkta konumlanır. 

Ağaçlık alanları, rengarenk vosvos araçları, renkli salıncakları ve masaları ile tatil köyü tadındadır. Enerjik bir yapıya sahip kamp alanında seramik atölyeleri, dans, yoga, dövme atölyeleri gibi birbirinden güzel etkinlikler yer alır. Doğa ve zeytin ağaçlarıyla iç içe olan kamp alanında kafe ve bar alanları yer alır. 

Akyarlar Kamp Alanı

Akyarlar Kamp Alanı, Bodrum’un Akyarlar mevkiinde yer alır. Bodrum ilçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunur. Su sporları ve doğa sporları için elverişli bir bir ortama sahip Akyarlar bölgesinin sahil şeridinde çadır kampı alanları mevcuttur. Kamp alanı çevresinde market, büfe, restoran ve kafe işletmeleri yer alır. 

volo kamp alani gorsel

Volo Camping 

Volo Camping, Bodrum’un Gürece mevkiinde yer alır. Gümüşlük’e 2 km, Bodrum merkeze 13 km uzaklıkta bulunur. Zeytin ağaçlarının arasında geniş bir arazi üzerine kurulu Volo Camping, konaklama için tüm temel gereksinimlere sahiptir. 

Kendine ait bir havuzu bulunan kamp alanı içerisinde dinlenme alanları, piknik masaları, organik ürünlerle hazırlanan kahvaltı servisi, su sporları aktiviteleri yer alır. Kafa dinlemek için ideal bir yer olan bu kamp alanında çadır konaklamanın yanı sıra bungalov ev ve karavan konaklama hizmeti yer alır. 

Siz de Ege’nin incisi Bodrum’da eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, Holimax’in sunduğu Bodrum otellerinde avantajlı kampanyaları yakalayabilirsiniz. 

 

Yorum Yazın