Temiz havası ile çam ormanları sizlere terapi gibi gelecek! Huzur, doğa ve konfor alanı gibi ihtiyacınız olan her şey çam ormanları içinde yer alan otellerde sizleri bekliyor. Gecesi ayrı gündüzü ayrı olan eşsiz manzarayı yılın her günü deneyimleyebilirsiniz.

Kuş cıvıltılarının kusursuz atmosferi ile bütünleşen görkemli çam ormanları ve tertemiz havası Türkiye’nin önemli varlıklarından biridir. Ayrıca endemik bitki çeşitliliği bakımından da oldukça kıymetli bölgelerdir. 

Renklerin uyumunu tüm noktalarda görebileceğiniz butik oteller ruhunuzu dinlendirecek. Çam ormanlarının enerjisi ile güneşin yumuşak dokusunu hissederek iyi bir tatil yapmanın zamanı geldi. Tatilinizde odanıza giderken geçirdiğiniz kısacık yol dahi derin bir nefes almanızı sağlayacak bol enerji veriyor. 

Termal kaynaklara ulaşabileceğiniz çam ormanlarının tertemiz havası, 7’den 70’e herkese şifa kaynağı olmakla beraber size ve ailenize her mevsim sağlıklı gelecek. 

Soğuksu Milli Park

Çam ormanlarının verdiği huzur, Soğuksu Milli Park ile cezbedici bir hal alıyor. Bu bölge temiz hava, piknik ve doğa denildiği zaman Ankara çevresindeki insanlara huzur veren ortamı ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Hamamları, şifalı kaplıcaları, ormanı, içerisinde yer alan canlı çeşitlilikleri ve doğal yemekleriyle beraber pek çok tarihi güzelliğin bir arada sunulduğu noktadır. 

Ankaralıların gönlünde taht kuran Soğuksu Milli Parkı, mis gibi çam havası ve tertemiz suyuyla volkanik bir saha içinde bulunur. Bu bağlamda soğuk su ve sıcak su kaynakları oldukça fazladır. Bu özelliği kaplıca ve termal turizmi için kullanılır. 

Milli parkın tüm güzelliklerinden sonuna kadar faydalanabileceğiniz aile otelleri özel bir yapıya sahiptir. İleri yaş dostu oteller olarak da değerlendirebileceğiniz bu bölge, doğa yürüyüşleri gerçekleştirmek, bisiklet sürmek, izci kampı kurmak, fotoğraf çekmek ya da sadece temiz havanın tadını çıkarmak isteyenlerin uğrak noktası. 

Ilgaz Dağı Milli Parkı

Oldukça görkemli Ilgaz Dağı üzerinde yer alan bu milli park oldukça kıymetli bir bölgedir. Çam ormanlarının oluşturduğu bu özel alan, farklı tabiat özellikleriyle beraber pek çok hayvan türüne de ev sahipliği yapmaktadır. 

Ilgaz Dağı Milli Parkı, çalılık ve orman ekosisteminin hüküm sürdüğü bir alandır. Ayrıca farklı karakterlere sahip vadileri sırt ve dokulardan oluşur. Floristik özellikleri büyüklüğü dikkate alındığı zaman Türkiye’ye özgü endemik bitki çeşitliliğini açıklar. 

Kış turizmi denildiğinde Türkiye’de önemli bir yere sahip olan bu bölge, her yıl yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlamaktadır. Doğa sporu tutkunları için adeta uğrak noktası olması bölgede yapılacak birçok aktiviteye imkan tanıyor. Milli park sınırları içinde iki adet kayak tesisi bulunur. 

Bu bölgeyi ziyaret edenler aynı zamanda kent ormanında doğa yürüyüşü, piknik ve fotoğraf çekmek gibi imkanlara sahiptir. Yaklaşık 13 km uzunluğuna sahip yürüyüş parkuru park içinde bulunur. 

Günübirlik Tatil Rotanızı Holimax ile Belirleyin 

Muhteşem doğanın göbeğinde yer alan çam ormanları otel hakkında bilgi edinmek için Holimax’i inceleyebilirsiniz. Bu sayede sağlık, huzur dolu tatil fırsatlarını elde edebilir, günübirlik tatil rotanızı belirleyebilirsiniz. 

Çam ormanları içerisinde ya da çevresinde yer alan oteller, farklı konsept seçenekleriyle sizleri bekliyor. Orman manzaralı odanızda farklı bir deneyim elde edebilir, balayı tatili de dahil pek çok özel günlerinizi değerlendirebilirsiniz. 

Ayrıca Holimax özel fırsatları ile sunulan oteller konferans, etkinlik, düğün ve balayı organizasyonlarınız için oldukça elverişlidir. Tam donanımlı hizmet sunan bu oteller misafirlerini ağırlamak için bekliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Holimax web sitesini inceleyebilirsiniz.