Ege ve Akdeniz’in Öne Çıkan Marinaları

Ege ve Akdeniz’in masmavi berrak sularında yer alan marinalar görüntüsü ve hizmetleriyle cazibe merkezine dönüşür. Işıltılı yat ve teknelerin demirleme noktası olan bu marinalar, içerisinde yer alan eğlence yerleri, restoranlar, barlar, kafeler, festival etkinlikleri, fitness salonları ve alışveriş mağazaları ile ziyaretçilerine sosyal alanlar sunar. Bulundukları kıyı kentlere apayrı bir hava katan Ege ve Akdeniz’in marinalarını sizler için derledik.  

milta bodrum marina gorsel

Milta Bodrum Marina 

Milta Bodrum Marina, Muğla iline bağlı Bodrum merkezde yer alır. 450 tekne kapasiteli marina Ege ve Akdeniz’in en güzel manzarasına sahiptir. Yerli, yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bu prestijli marina Bodrum ilçesiyle özdeşleşmiş harika bir yerdir. 

Bünyesinde yer alan Bodrum Açık Deniz Yarış Kulübü etkinlikleri yaz ve kış aylarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen denizcileri ağırlar. Bodrum’da akşam gezmelerinin gözde noktası olan Bodrum Marina çevresinde restoran, barlar, kafeler ve süs eşya satan dükkanlar yer alır. 

D marin turgutreis marina gorsel

D-Marin Turgutreis Marina

D-Marin Turgutreis Marina, Muğla iline bağlı Bodrum ilçesinin Turgutreis mevkiinde yer alır. Bodrum merkeze 20 km uzaklıkta bulunur. Mega yatlara hizmet edebilecek donanıma sahip marina ödüllü bir yat limanıdır. 

Yerli, yabancı misafirlerini sahip olduğu tüm olanakları sunan D-Marin Turgutreis Marina içerisinde Yacht Club, seçkin butikler, galeriler, restoranlar, yarı açık AVM, yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, teniz kortu, plaj voleybol sahası, amfi tiyatro, açık hava sineması mevcuttur. 150 kara, 550 deniz park alanı kapasiteli marina ziyaretçilerin ilgisini çeken şık ve geniş bir sosyal alana sahiptir. 

yalikavak marina gorsel

Yalıkavak Marina 

Yalıkavak Marina, Muğla iline bağlı Bodrum ilçesinin Yalıkavak mevkiinde yer alır. Bodrum’a 18 km uzaklıkta bulunur. 

Ege’nin gözde tatil beldelerinden biri olan Bodrum, Yalıkavak Marina ile ziyaretçilerin beğenisini kazanır. Heybetli tekne ve ışıltılı yatların dinlenme noktası olan marina, ziyaretçilerine gece gündüz farklı güzellikler sunar. 

620 tekne kapasitesine sahip Yalıkavak Marina içerisinde seçkin eğlence mekanları, kafe ve restoranlar, sanat galerileri, beach, konserler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları yer alır. 12 mil uzaklıkta konumlanan Kos Adası’na ulaşım buradan sağlanır.  

antalya marina gorsel

Antalya Marina

Çevre Eğitim Vakfı tarafından Mavi Bayrak ve Yat Limanı Derneği tarafından Beş Altın Çapa ödüllü bir yat limanı olan Antalya Marina, Antalya ilinin Konyaaltı ilçesinde yer alır. Antalya şehir merkezine 10 km uzaklıkta bulunur. 

385 yat kapasiteli Antalya Marina ziyaretçilerine eğlenceli ve güvenli bir ortam sunar. Keyifli sosyal aktivitelerin bulunduğu huzurlu bir atmosfere sahip marina içerisinde mağazalar, restoran ve kafeler, barlar, spor salonları yer alır.  

kas marina gorsel

Kaş Marina 

Kaş Marina, Antalya iline bağlı Kaş ilçesi merkezinde yer alır. Antalya’ya 255 km uzaklıkta konumlanır. 

Deniz ve yat tutkunlarının gözde beldesi olan Kaş, tam donanımlı marina hizmeti ile Akdeniz’in vazgeçilmez yerleri arasında bulunur. Kendine has havası ile öne çıkan Kaş Marina, Meis Adası, Patara Plajı, Kekova gibi önemli yerlere oldukça yakındır. 450 tekne kapasiteli marina içerisinde çeşitli mağazalar, restoranlar, yat kulübü ve spor tesisleri yer alır. 

marmaris marina gorsel

Marmaris Marina

Marmaris Marina, Muğla iline bağlı Marmaris ilçesinin Marmaris Koyu üzerinde yer alır. Muğla merkeze 66 km uzaklıkta bulunur. 

Tarihi Marmaris Kalesi’ne ve ilçe merkezine oldukça yakın bir konumda yer alan marina 750 yat kapasitelidir. Marmaris bölgesinin en önemli turizm noktası olan Marmaris Marina yemyeşil mis kokulu çam ormanlarıyla çevrili eşsiz konumu ile göz doldurur. 

Sunduğu kaliteli hizmetlerle muhteşem bir manzaraya sahiptir. Marina içerisinde market, restoran, seyahat acentesi, kütüphane, alışveriş merkezi, yatçılık malzemeleri satan dükkanlar, hediyelik eşya satan dükkanlar yer alır. 

Yaz tatili için dilediğiniz otelleri ve lokasyonları Holimax üzerinden bulabilirsiniz. 

 

 

Yorum Yazın