Dünyamız farklı kültürlere ev sahipliği yapmasının yanında bu kültürlere bağlı olarak farklı lezzetleri bünyesinde barındırmaktadır. Ülkemizde ve dünyada farklı lezzetlerin vurgulandığı, farklı tariflerin uygulanarak gastronomi noktası oluşturulduğu birçok adres bulunmaktadır. 

Yaşadığınız coğrafya başta olmak üzere dünya mutfağından farklı lezzetleri aynı adreste bulabileceğiniz sayılı gastronomi noktaları bulunmaktadır. Gastronomi rehberlerinde üst sırada yer alan firmamız dilediğiniz lezzetlere kavuşmanızı sağlarken aynı zamanda avantajlı tatil fırsatları ile de beklentilerinizi karşılamayı amaçlamaktadır.

Gaziantep

Bir mozaik gibi farklı zenginlikleri bünyesinde barındıran ülkemizin hem kültürüyle hem de farklı lezzetleriyle ön plana çıkmış olan Gaziantep keşfedilmeyi bekleyen bir hazine gibi. Şehrin simgesi olan Rumkale, 17. yüzyıla dayanan Zincirli Bedesten, Gaziantep Kalesi, Zeugma Mozaik Müzesi, Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesi, Dülük Antik Kenti sizleri bekleyen önemli adresler arasında yer almaktadır. Bu adresler dışında şehrin siluetini oluşturan onlarca mekan bulunmaktadır.

Gaziantep tarihi zenginlikleri kadar lezzet bakımından da çok geniş ve zengin bir mutfağa sahip şehirlerimizden biridir. Gaziantep’in mutfak kültürünün eksiksiz bir şekilde yansıtıldığı Emine Göğüş Mutfak Müzesi dışında daha birçok adreste de Gaziantep lezzetlerini bizzat deneyebilmeniz mümkündür. 

Gaziantep’te doyasıya bir tatil yapabilmek ve tüm lezzetleri keşfetmek için sizler de sınırlı rezervasyon fırsatlarını takip edebilir, en avantajlı fırsatlar ile bugüne kadar yaşayacağınız en güzel tatil deneyimine sahip olabilirsiniz. Özellikle damak lezzetine önem verenler için gastronomi turizmi de yapabilirsiniz.

Bodrum

Bodrum yeşil bitki örtüsü, berrak denizi ve henüz keşfedilmemiş güzellikleriyle hem yerli turistleri hem de yabancı turistleri beklemektedir. Yorucu iş temposuna kısa bir ara vermek isteyenlerin, tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlerin aynı zamanda yeme içme konusunda tatmin olmayı bekleyen bireylerin tercih edebileceği en mükemmel adreslerden birisidir. 

Bodrum Kalesi, Aya Nikola Kilisesi, Bodrum Antik Tiyatrosu, Tavşan Adası, Kara Ada, Barlar Sokağı, Osmanlı Tersanesi gibi daha birçok güzellik keşfedilmeyi beklemektedir. Sizler de Bodrum’un eşsiz güzelliğini uygun fiyat garantisiyle keşfetmek için geç kalmayın.

Yalnızca bedeninizi değil aynı zamanda ruhunuzu dinlendirebileceğiniz farklı mekanları ve farklı etkinlikleri bir arada bulabilmek için sizler de Bodrum’u tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin önde gelen gastronomi turizm merkezi olan Bodrum’da farklı lezzetleri bir arada bulabilirsiniz. Hem Bodrum yöresel lezzetleri hem de Türkiye’nin farklı lezzetlerini Holimax güvencesiyle keşfedebilirsiniz. 

Hayatınızda ilk defa deneyeceğiniz lezzetlerle hayatınızın sonuna kadar unutamayacağınız bir tatil için sizler de Holimax tatil avantajlarını inceleyiniz.

Gastronomi Noktaları ile Yeni Bir Deneyim Kazanabilirsiniz

Türkiye’nin en gözde merkezlerinde hayalini kurduğunuz tatili yaşayabilmeniz için birbirinden donanımla otellerimiz ve organizasyonlarımız ile sizler de eşsiz bir tatil deneyimi kazanabilirsiniz. Bayram tatili, resmi tatil, yaz tatili ve daha birçok farklı zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz tatil avantajları Holimax fırsatlarıyla sunulmaktadır.

Erken rezervasyon fırsatı, öner kazan fırsatı, ön ödemeli rezervasyon fırsatı gibi birbirinden farklı fırsatlarla sizlerde tatilinizi ucuza getirebilirsiniz. Üstelik yalnızca bir tatil değil hayatınızın en kıymetli deneyimlerinden birini bu sayede elde edebilirsiniz.

Tatilden çok fazlasını isteyenler için gastronomi noktaları tüm damak zevklerine hitap edebilecek yöresel lezzetler ve dünya mutfağından ürünler sunar. Holimax’ın size özel sunduğu avantajları kaçırmayın! Üstelik tüm tatil sezonlarında hayallerinizi süsleyecek farklı adreslerde farklı tatil kombinasyonları seçme şansı da sunulmaktadır.  Holimax fırsatlarını değerlendirerek farklı adreslerde yepyeni bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Sizler de tatil planı yaparken Holimax avantajlı tatil fiyatlarını ve size özel sunulan fırsatları incelemeden karar vermeyin.