Evcil hayvan sahipleri için minik dostlarıyla yeni yerler keşfetmek, birlikte yüzmek ve seyahatleri sırasında anılar biriktirmek çok değerlidir. Bu sebeple minik patili dost sahipleri otel seçerken Evcil Hayvan Dostu Oteller seçeneği varsa, bu seçeneği değerlendirerek otel tercihi yapıyorlar. Bugünkü yazımızda sizlere evcil hayvanıyla birlikte tatil yapmak isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken unsurlardan ve Holimax’ın önerdiği evcil hayvan dostu otellerinden kısaca bahsedeceğiz.

pet 2

Hayvan Dostu Otel Nedir?

Geçtiğimiz günler boyunca hayvan sevgisinin de artmasıyla, hayvan sahiplenen kişilerin sayısı artmaktadır. Bu da, daha çok kişinin hayvanıyla tatil yapmak istemesini ortaya çıkarıyor. O halde hayvan dostu otel kavramını biraz açıklayalım. Hem konukların memnuniyetini düşünen hem de misafirlerinin minik dostlarını da seve seve kabul edip, minik dostlarımızın kendilerini iyi hissetmeleri için tüm ayrıcalıkları kendisinde bulunduran otellere hayvan dostu deniliyor. Bu kategoride hizmet veren oteller, evcil hayvan otel odasında sizinle beraber konaklayabiliyor ve dışarı çıkmak istediğinizde oda da tek başına kalmasına müsaade ediliyor.

Hayvan dostu otellere baktığımızda genel olarak butik otellerin bu tarzda hizmet verdiğini söyleyebiliriz. Butik oteller aynı anda daha az kişiye hizmet verdiği ve kalabalık olmadığı için de evcil hayvanınız böyle ortamlarda kendini daha rahat hissediyor. Bu otellerde evcil hayvanınızla gönül rahatlığı ile gidebilir, minik dostunuzu yanınızdan ayırmayarak ve keyifle tatil yapabilirsiniz.

pet 3

Hayvan Dostu Otel Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Minik dostunuzla seyahat edecekseniz öncelikle nasıl bir tatil istediğinize karar vermeniz gerekir. Sonrasında rahat edebileceğiniz bir ilçe seçmelisiniz. Kalacağınız otelin kendine ait bir plajı bulunmuyorsa evcil hayvanınızla denize rahat girebileceğiniz bir plaj seçmelisiniz. Bizim size önerilerimiz ise çeşme ve Bodrum’daki pek çok plajda evcil hayvanınızla denize girebilmeniz mümkün. Aklınızda bulunsun diye de söyleyelim; Çeşme’de Beach of Momo, Before Sunset Beach, Bodrum’da Dalga Beach Club, Sail Loft, Antalya’da ise Çıralı Plajı tercih arasında yer alır.

Bazı konaklama yerleri evcil hayvanları ücretsiz olarak ağırlıyorken bazıları ise evcil hayvan konaklamasından günlük ücret talep etmektedir. Belirlediğiniz otelleri kendinizi ya da köpeğinizi ücretsiz ağırlayıp ağırlamayacağını kontrol ederek otel seçimini netleştirebilirsiniz.  Bu şekilde detaylara dikkat eder ve araştırmanızı yaparsanız, minik dostumuzla beraber harika bir tatil yapabilirsiniz.

Evcil Hayvan Dostu Otel Önerileri

toka

Toka Bodrum Hotel & Beach Club

Tatilinizde minik dostumuzla beraber eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız bu hotel tam size göre! Denizin kumun, güneşin ve daha pek çok etkinliğin tadını çıkarabileceğiniz Toka Bodrum Hotel, evcil dostunuza da kapılarını açıyor. Tatlı ve kaliteli bir ortama sahip olan bu otelde minik dostunuzla rahatça konaklayabilirsiniz.

suess alacati otel

Suess Alaçatı Otel

Alaçatı’nın tatlı atmosferi ve doğası ile evcil hayvanınız için muhteşem bir yer. Suess Alaçatı Otel, minik dostumuzla beraber güvenli ve sıkıntısız konaklayabileceğiniz bir ortam sunuyor sizlere. Evcil hayvanınız ile gönül rahatlığı ile denize girebilir, tatiliniz keyfini çıkarabilirsiniz.

limak

Limak Lara De Luxe Hotel & Resort

Akdeniz’de tatil keyfinizi zirveye çıkartan, Limak Konseptinin çok özel bir temsilcisi olan Limak Lara Deluxe Hotel & Resort merkezi konumu ve hayvan dostunuz için sağladığı tüm imkânlarla göz bebeğidir. Evcil dostunuz ile kaliteli bir tatil yapmak için bu oteli tercih edebilirsiniz.  Daha fazla evcil hayvan dostu otelleri incelemek isterseniz, Holimax’ın önerdiği Evcil hayvan dostu otel seçeneğine tıklayarak detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.