Fethiye Kamp Alanları: Doğanın Kalbinde

Fethiye, Muğla iline bağlı eşsiz doğa güzelliklerine sahip en güzel ilçelerden biridir. Fethiye kamp alanları, Türkiye’de hem doğa hem de denizle kucaklaşmak isteyenlerin sıkça tercih ettiği rotalardan biridir. 

Fethiye’de yer alan kamplar Fethiye Kayaköy, Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu ve Günlüklü Koyu gibi güzel koylarıyla yerli ve yabancı pek çok turistin ilgisini çekmektedir. Ulaşımı kolay ve sunduğu olanaklarla tüm ihtiyaçları karşılayacak özelliktedir. 

Fethiye tatilinizde sizler için seçtiğimiz kamp alanlarına yakından bakalım. 

oludeniz doga kamp

Ölüdeniz Doğa Kamp

Ölüdeniz Doğa Kamp, Ölüdeniz’e oldukça yakın bir mesafede bulunmaktadır. Ferah ve temiz bir ortama sahip olan kamp alanında elektrik, tuvalet, duş ve restoran gibi hizmetler dahil pek çok imkan yer almaktadır. Çocuklu aileler için de uygun olan kamp alanı, çam ağaçlarının içinde güzel bir deniz manzarasına sahiptir. 

cennet kamp alani

Cennet Camping

Cennet Camping, Kabak Koyu’na ise 1,5 saat yürüme mesafesinde yer almaktadır. Kabak Koyu’ndan Cennet Koyu’na uzanan 1,5 saatlik patika yol ve Kabak Koyu’ndan kalkan tekneler ile 10 dakika süren 2 farklı ulaşım seçeneği mevcuttur. Kamp alanında kahvaltı, akşam yemeği, restoran, bar, elektrik, çadır kiralama gibi hizmetler yer almaktadır. 

kayakoy kamp alani

Kayaköy Jungle Kamp

Kayaköy Jungle Kamp, Kayaköy’de tarihi Kayaköy evlerine bakan bir manzaraya sahip kamp alanıdır.  Merkezi bir konumda yer alan Kayaköy Jungle, denize girebileceğiniz yerlere yakın mesafede bulunmaktadır. Kayaköy’ü ziyaret etmek isteyenlerin sıkça tercih ettiği bir destinasyondur. Kamp alanında tuvalet, elektrik, duş ve bulaşık yıkama alanı gibi pek çok hizmet bulunmaktadır.  

atlas camping

Atlas Camping

Atlas Camping, Kabak Koyu’nda yer alan bir kamp alanıdır. Deniz manzarasına sahip bu kamp, Kabak Vadisi’nin tepe noktasında konumlanır. Denize yürüme mesafesine sahip Atlas Camping’de alternatif olarak küçük bungalovlarda konaklama seçeneği bulunmaktadır. Kamp alanında tuvalet, duş, elektrik, restoran gibi gereksinimleri karşılayacak hizmetler yer almaktadır.  

flamingo beach camping

Flamingo Camping

Flamingo Camping, Fethiye merkezde yer almaktadır. Kamp alanında ücretsiz şezlong, restoran, çadır kiralama, tuvalet, duş, mutfak alanı gibi pek çok imkan bulunmaktadır. Deniz kampı yapabileceğiniz farklı aktivite seçeneklerini sunan Flamingo Camping’de yaz aylarına özel müzikler, yaz sineması, plaj voleybolu gibi pek çok eğlenceli aktiviteyi bir arada bulabilirsiniz. 

aksazlar kamp alani

Aksazlar Camping

Aksazlar Koyu’nda denize sıfır konumda yer almaktadır. Fethiye merkezine yakın konumda bulunan bu kamp alanı, tüm gereksinimleri karşılayacak donanıma sahiptir. Çam ağaçlarının gölgesinde masmavi denizi ile hem doğa hem de denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Kamp alanında araç üstü çadır ve karavan gibi konaklama seçenekleri, restoran, bar ve diğer tüm hizmetler bulunmaktadır. 

Fethiye’de Nerede Konaklayabilirim?

Muğla ilinin yeşil ve maviyle buluştuğu, eşsiz doğa güzelliklerine sahip olan Fethiye’de kamp alanları dışında nerede konaklayabilirim diye düşünüyorsanız, pek çok farklı konaklama seçeneği sunan Fethiye otellerini Holimax ayrıcalığı ile bulabilirsiniz.

Plaj bölgelerine yakın konumda otellerde konaklama için şehir merkezine 10 dakika mesafede yer alan Çalış bölgesini, Fethiye’de konaklama için şehir merkezini, doğa ve deniz tatilini bir arada geçirebileceğiniz yerde konaklama için Ölüdeniz, doğa ile baş başa sakin bir vakit geçirmek için Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu’nu tercih edebilirsiniz. 

Her bütçeye ve zevke uygun Fethiye otelleri içerisinde ultra her şey dahil hizmet veren 5 yıldızlı otellerden butik otel ve apart otellere kadar farklı konseptlerle hizmet veren pek çok konforlu konaklama seçeneği mevcuttur.

Siz de Fethiye’de eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, Holimax’in sunduğu erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

Yorum Yazın