Eşsiz denizi, tarihi ve doğal güzellikleri, çeşitli aktiviteleriyle ziyaretçilerine birçok seçenek sunan Fethiye, eğlence mekanları ile oldukça ilgi çekmektedir. Fethiye’de gece hayatı denince ilk akla gelen Hisarönü Barlar Sokağı ve Paspatur Barlar Sokağı, yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin uğrak eğlence yerleridir. 

Renkli gece hayatıyla dikkat çeken Fethiye’de deniz manzaralı konsept barlardan gece kulüplerine kadar pek çok seçenek yer alır. İşte sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden Fethiye’nin eğlence mekanlarını sizler için derledik

revolution night club

Revolution Night Club

Revolution Night Club, Hisarönü Barlar Sokağının en popüler ve en büyük gece kulübüdür. İlçe merkezine 13 km uzaklıkta yer alır. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden DJ, dans performansları ve enfes kokteylleri ile Fethiye’nin güzide yerlerindendir. Yaz aylarında haftanın her gecesi açık olan kulüp, kış aylarında cuma ve cumartesi geceleri hizmet vermektedir. 

deep blue bar fethiyenin populer

Deep Blue Bar

Deep Blue Bar, Fethiye’de yer alan Paspatur Barlar Sokağının en popüler, en köklü barıdır. İlçe merkezine 6 km uzaklıkta yer alır. Canlı müziğin yer aldığı mekanda her zevke hitap eden kaliteli bira çeşitleri, birbirinden lezzetli kokteylleri, aperatif yiyecekler sunulmaktadır. Lynchburg Lemonade isimli kokteyl denenmesi gereken içecekler arasında yer alır. 

Time Out Club

Karaoke geceleriyle meşhur olan Time Out Club, Fethiye’nin Ölüdeniz mevkiinde yer alır. İlçe merkezine 13 km uzaklıkta konumlanır. Geleneksel İngiliz Barı konseptinin yer aldığı mekan, konuklarına eğlenceli ve keyifli bir ortam sunat. Gençlerin müdavimi olan bu nezih mekanda DJ performansları eşliğinde nefis kokteyller, aperatif yiyecek seçenekleri bulunur. 

mejnun club cocktail house fethiye

Mejnun Club & Cocktail House

Mejnun Club & Cocktail House, Fethiye merkeze yakın bir konumda marinanın karşısında yer alır. Fethiye’nin en ünlü gece kulüplerinden olan Mejnun Club, mimarisiyle dikkat çeker. Türkçe şarkılar eşliğinde eğlenceli bir ortam sunan Mejnun’da farklı tariflerle hazırlanmış birbirinden enfes kokteyller en çok tercih edilen içeceklerdir. 

zombie bar fethiye

Zombie Bar

Zombie Bar, Fethiye’nin Hisarönü Barlar Sokağında yer alır. Hoş bir atmosfere ve farklı konseptlere sahip mekan konuklarına eğlenceli, rahat ve keyifli hissedebileceği bir ortam sunar. Sıradışı dekorasyonu ve konumu ile ön plana çıkan Zombie Bar’da alkollü içecek menüsü oldukça geniştir. Birbirinden nefis kokteylleri, ilgili personelleri, DJ ve dans performansları ile tatilcilerin müdavimi olduğu mekanlar arasındadır. 

Kum Saati Lounge Bar

Kum Saati Lounge Bar, Fethiye marinaya yakın bir lokasyonda yer alır. Elektronik müzik performanslarının sergilendiği mekan oldukça sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Nargile severler için ideal olan mekanda lezzetli kokteyl seçenekleri ve bira çeşitleri yer alır. İç mekanda DJ performansları eşliğinde eğlenebilir, bahçe alanında arkadaşlarınızla birlikte keyifli sohbetler edebilirsiniz. 

barrumba bar

Barrumba Bar

Barrumba Bar, Fethiye’nin Ölüdeniz mevkiinde konumlanır. Merkeze 13 km uzaklıkta yer alır. İçecek menüsü oldukça geniş olan Barrumba’da haftanın belirli günleri çeşitli aktiviteler düzenlenir. Yerli pop şarkıları, dans şovları eşliğinde eğlenebileceğiniz mekan Fethiye’nin gözde mekanları arasındadır. Sabahın ilk ışıklarına dek tatilcilerin eğlenceye devam ettiği mekan haftanın her günü hizmet vermektedir.  

Car Cemetery Bar

Car Cemetery Bar, Fethiye’de yer alan Paspatur Barlar Sokağında yer alır. Rock müzik severlerin müdavimi olduğu Car Cemetery, Paspatur’un en eski mekanları arasında yer alır. Lezzetli kokteylleri, DJ ve canlı müzik performansı ve ilgili personelleriyle gözde mekanlar arasında bulunur. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenebileceğiniz mekan yılın her mevsimi hizmet vermektedir. 

Hem eğlendirici hem dinlendirici bir Fethiye tatili için Holimax sitesinde yer alan Fethiye otelleri seçeneklerini detaylı olarak bulabilir, avantajlı kampanyaları yakalayabilirsiniz. 

Yorum Yazın