Doğal güzellikleri ve muhteşem koyları ile mavi yolculukların gözdesi olan Göcek, mutfağı ile de ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir. Göcek mutfağında Akdeniz ve Ege bölgesinin yemek kültüründen izler bulmanız mümkün. Göcek mutfağında ağırlıklı olarak balık, deniz ürünleri, zeytinyağlılar, salatalar ve ot çeşitleri yer alıyor. 

Her mevsim taze balık tüketebileceğiniz Göcek merkezde yaz aylarında deniz kenarlarında yer alan restoranları tercih edebilirsiniz. Bu restoranlarda mevsimlik balıklardan deniz ürünlerine, çeşitli mezelerden zeytinyağlı sebze yemeklerine, otla yapılan salatalardan kabak çiçeği dolmasına kadar pek çok lezzetin tadına bakabilirsiniz. 

İşte sizler için seçtiğimiz Göcek’te yer alan restoran önerilerimiz:

Güverte Restaurant

Akdeniz ve Türk mutfağından lezzetler bulacağınız Güverte Restaurant, Göcek sahilde yer alır. Kalamar, levrek ve fileto biftek favori lezzetler arasındadır. 

Denizin dinginliği ve canlı müzik eşliğinde güzel bir ambiyansa sahip Güverte Restaurantta sakin bir vakit geçirebilirsiniz. Kahvaltı ve akşam yemeği için çeşitli menülere sahip olan restoranda lezzetli şarapların tadına bakabilirsiniz.  

Blues Cafe & Restaurant

Blues Cafe & Restaurant, Göcek’te çarşı yolu üzerinde yer alır. Dünya mutfağından lezzetlerin görüldüğü restoranın menüsü oldukça geniştir. Ayrıca et yemeyen veganlar için ayrı bir menü seçeneği yer alır.

Zengin bir menüye sahip restoranda hamburger çeşitleri, tavuk kanatları, kalamar favori lezzetler arasında bulunur. Güzel müzikler eşliğinde harika yemekleri, hızlı servis ve ilgili personelleri ile tercih edilen restaurantlar arasında yer alır.

Club Nen

Club Nen, Göcek Marina’da yer alan havuzlu bir restorandır. Akdeniz ve Hint mutfağından lezzetler barındıran restoranda et yemekleri, levrek ve meze çeşitleri öne çıkan tatlar arasında yer alır.

Bununla birlikte restoranda vegan yemeklere sahip menü seçenekleri bulunur. Lezzetli yemekler eşliğinde gün batımı izlemek için ideal olan Club Nen, Göcek’te en çok tercih edilen mekanlar arasında yer alır.  

Can Restaurant

30 yıldır hizmet veren Can Restaurant, Göcek bölgesinde en ünlü restoranlar arasında yer alıyor. Göcek’in eşsiz güzellikleriyle bütünleşen manzarası ile denize sıfır konumdadır. 

Cumali ustanın profesyonel olarak hazırladığı lezzetli yemeklerin yer aldığı Can Restaurant, Göcek’te görmeniz gereken restoranlar arasında bulunur. Restoran, balık ürünleri, karides ızgara, özenle hazırlanan mezeler, diğer tüm lezzetleri ve sunumu ile konuklarına enfes bir yemek deneyimi sunuyor. 

Lotis Kitchen

Göcek kordon üzerinde konumlanan Lotis Kitchen, Göcek’in en güzel restoranlarından biridir. Menüsü oldukça zengin olan mekanda özenle pişirilen et ve balık çeşitleri oldukça lezzetlidir. 

Mantar soslu bonfile, pirzola, karides tava, baby kalamar, mezelerden humus, haydari ve Antep ezme öne çıkan lezzetler arasında yer alır. Gün batımında keyif yapabileceğiniz Lotis Kitchen’da seçkin şarapların tadına bakabilirsiniz. 

Dim Elit Restaurant

Dim Elit Restaurant, Göcek sahil yolu üzerinde denize sıfır mesafede konumlanır. Denize sıfır görüntüsüyle en çok tercih edilen mekanlar arasında yer alır.

Akdeniz ve Türk mutfağından lezzetler bulunan restoranda ızgara bonfile, kalamar, barbun tava, ahtapot, karides güveç, ara sıcaklar ve meze çeşitleri öne çıkan tatlar arasındadır. Her öğün için tercih edebileceğiniz bu restoranda deniz manzarasının keyfini doyasıya sürebilirsiniz. 

B Cuisine

B Cuisine, Göcek Marina’da yürüme mesafesinde yer alan bir restorandır. Lezzetli yemeklerden oluşan menüsü oldukça geniştir. Yerel şarapları, tavuk wrap ve hamburgerleri favori lezzetler arasında yer alır. 

Muhteşem manzarası, yemek servisi ve güler yüzlü personeleri ile konukların beğenisini kazanmaktadır. Sakin atmosferiyle dikkat çeken B Cuisine’de kalabalıktan uzak huzurlu bir vakit geçirebilir, gün batımını izleyebilirsiniz. 

Eşsiz bir güzelliğe sahip sakin bir tatil beldesi olan Göcek’te talebinize uygun konaklama olanakları sunan Göcek otellerini Holimax sitesinde bulabilirsiniz.