Türkiye’de en iyi otelleri bence evcil hayvan dostu oteller diyorsanız, size hak vermemek mümkün değil. Sevimli dostunuzla harika bir yaz tatili geçirmek için konaklama yeri arayışına başladıysanız, işinizi kolaylaştırmak için harika bir liste hazırladık. İşte, karşınızda farklı tatil beldelerinden, hayvanlar için özel imkanlar sunan harika evcil hayvan dostu oteller!
 

suess alacati otel 16222

Sevimli Bir Evcil Hayvan Dostu Otel: Suess Alaçatı Otel

Ege’nin doğa cenneti İzmir Alaçatı’da huzurlu ve keyifli bir tatil için hayvan dostunuzla birlikte Suess Alaçatı Otel’i tercih edebilirsiniz. Ahşap ağırlıklı doğayla uyumlu dekor içerisindeki otele ilk adım attığınız andan itibaren kendinizi ormanın içinde bir masal diyarında hissedeceksiniz.

Yeşillikler içinde sosyal alanlarda, konforlu odanızda, Ege lezzetlerinin olacağı sofralarda yani kısacası bu tesisin her köşesinde tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Alaçatı eğlence mekanlarına da yakın olan Suess Alaçatı, İzmir otelleri arasında konumu ile de avantajlı bir tatil imkanı sunuyor.

Suess Alaçatı Hotel’de yerinizi ayırırken Holimax’in ödeme avantajları ve fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

 

Denize Sıfır Evcil Hayvan Dostu Harika Bir Tesis: Maya Bistro Hotel Beach

Can dostlarınızla gönül rahatlığıyla tatil yapmak için bu konuda özellikle hassasiyet gösteren, evcil hayvan dostu otel Maya Bistro’yu tercih edebilirsiniz. Evcil dostlarımızı yaşamımızın harika bir parçası olarak gören Maya Bistro Hotel Beach, tesis içinde evcil hayvanlarınız için konforlu alanlar sunuyor.

Otelin denize sıfır konumu sayesinde dilerseniz sahilde keyifli vakit geçirebilir, dilerseniz havuza girmeyi seçebilirsiniz. Mandalina ve zeytin ağaçlarının mis gibi kokuları arasında tek katlı, mini müstakil odalarda tatilinizi geçirirken kendinizi lüks imkanlarla donatılmış ama sıcaklığından hiçbir şey kaybetmemiş özel bir kasabada gibi hissedeceksiniz.

Türkiye’de Cittaslow yani “Yavaş Şehir” olarak tanımlanan Seferihisar’da bulunan Maya’da hayatın koşuşturmacası içinde sürekli bir şeylere yetişme telaşından uzak, dingin günler geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Tat demişken Maya Bistro Hotel’de Seferihisar’ın bereketli topraklarında yetişen organik ürünler kullanılarak yemekler hazırlandığını da belirtelim. Şimdiden leziz bir tatil diliyoruz…

moyo luxury hotel 27451

Bodrum Evcil Hayvan Dostu Harika Plajlı Bir Otel: Moyo Luxury

Ege’nin incisi Bodrum’da, palmiye ağaçları arasında, doğadan ilham alınan mimari yapısıyla Moyo Luxury tazeleyici bir tatil için konuklarını bekliyor.

Moyo Luxury’e giriş yaptığınız ilk andan itibaren hayvan dostunuzun sizden önce enerjisinin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Yemyeşil bahçe, ağaçlar arasında veranda alanları, ahşap dokulu zemin yüzeyleri, muhteşem bir plaj, lacivert beyaz çizgili ve oturunca saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacağınız şezlonglar… Tüm bunları gözünüzün önünde canlandırınca bile yüzünüzde tatlı bir gülümseme oluştuğuna eminiz.

Evcil hayvan dostu oteller Bodrum” başlığında araştırma yapıyorsanız, daha fazla yorulmayın ve Moyo Luxury Hotel & Beach’de Holimax ayrıcalıklarından yararlanarak hemen yerinizi ayırın.

limak lara de luxe hotelresort 1

Antalya’da Evcil Hayvan Dostu Bir Otel: Limak Lara De Luxe Hotel & Resort

Evcil hayvan dostu oteller Antalya sınırları içinde de elbette var. Ben sevimli dostumla şöyle lüks bir tatil yapmak istiyorum diyorsanız size tavsiyemiz Limak Lara De Luxe Hotel & Resort!

Akdeniz’in cıvıl cıvıl enerjisinde, tatil keyfinizi her şey dahil konseptiyle ikiye katlayabilirsiniz. Konuk memnuniyetini hizmette ilk planda tutan Limak misafirperverliğinde ağırlanmaktan keyif alacağınıza eminiz. Beklentileriniz ötesinde bir tatil için aradığınız her şeyi bulmaktan fazlasını Limak’ta yaşayabilirsiniz.

Tatiliniz için kolay ödeme seçeneklerinden yararlanmak için Holimax avantajlarını da kullanabilirsiniz. Web sitesi üzerinden tüm evcil hayvan dostu oteller kategorisini inceleyebilir, şehir ve farklı özellikler bazında filtreleme yaparak, isteklerinize en uygun tesisi kolayca bulabilirsiniz.

 

 

 

 

Yorum Yazın