İstanbul, iş seyahatleri için sadece Türkiye’den değil yurt dışından da birçok konuğu ağırlıyor. Yerel ve global ticaret ağlarının odak noktalarından biri olan mega şehir yıl boyunca iş adamlarının ve iş kadınlarının adeta akınına uğruyor diyebiliriz.

Siz de İstanbul’a iş için geldiyseniz ya da gelecekseniz umarız programınızda ufak boşluklar yaratabilirsiniz zira İstanbul’da gezilecek yerler oldukça fazla. Konaklama yeri olarak ise iş gezisi için İstanbul şehir otelleri arasından seçim yapmanız en uygun tercih olur. İstanbul’a iş gezisi için gelince nerede kalınabilir sorusuna cevap verebilmek adına farklı bölgelerden en iyi İstanbul otelleri arasından mini bir liste hazırladık. Şimdiden verimli ve keyifli bir iş gezisi dileriz. 

dedeman istanbul hotel istanbul sehir otelleri

Merkezi Konum ve Yüksek Kalite Arayanlar için Dedeman İstanbul

İstanbul şehir otelleri arasında mükemmel hizmet denince akla ilk gelen tesislerden biri olan Dedeman İstanbul özellikle merkezi konumuyla iş adamlarını ve iş kadınlarını fazlasıyla memnun ediyor. Beşiktaş’ta konumlanan otele İstanbul’un her yerine 7/24 kolaylıkla ulaşımın olduğu bir mevkide bulunuyor.

Yılların tecrübesini konuklarını ağırlarken sunduğu kusursuz hizmette gösteren Dedeman 30 yılı aşkın süredir yerli ve yabancı misafirlerinden tam not alıyor.

325 oda, yüksek teknolojik imkanların olduğu 16 toplantı salonu, fitness merkezi, hamam ve saunası ve nezih atmosferiyle Dedeman hem iş gezileri için lüks bir otel arayanları hem şehrin merkezinde bir aile oteli arayan tüm tatil severleri memnuniyetle bekliyor.

hilton istanbul kozyatagi istanb

İstanbul İş Gezisinde Konaklamak için Pırıl Pırıl Bir Seçim Hilton İstanbul Kozyatağı

Hilton İstanbul Kozyatağı, Anadolu Yakası’nda İstanbul’un her yerine kolay ulaşım sağlayabileceğiniz bir konumda bulunuyor.

İş toplantılarınız şehrin farklı yerlerinde olacaksa Kozyatağı’ndan her yere hızlıca erişebilirsiniz. Özellikle raylı sistem ağını kullanmak isterseniz bazı saatlerde kalabalığın sizi zorlama ihtimali olsa da hızınıza hız katacağınızı da belirtelim.

Hilton İstanbul Kozyatağı, işten arta kalan zamanlarınızda eğlenceli vakit geçirmenizi de sağlayacak imkanlara sahip. Tesisin içinde ünlü bir restoran ve eğlence merkezleri bulunuyor.ramada encore by wyndham istanbu

Havalimanı Yanında Ramada Encore by Wyndham İstanbul Florya

Atatürk Uluslararası Havalimanı’nın çok yakınında yer alan Ramada by Wyndham İstanbul Florya, sanat merkezleri ve manzaralı turistik yerlere yakınlığıyla işten arta kalan zamanlarda sakin ve dingin vakit geçirmek isteyenlerin adresleri arasında bulunuyor.

Şehir oteli olan Ramada by Wyndham’ın olanakları arasında kapalı restoran, A la carte restoran, bar, toplantı salonu ve kongre salonu olması, tesisi iş görüşmeleri ve toplantılar için dört dörtlük bir buluşma merkezine dönüştürüyor.

Ramada by Wyndham’da iş gezisi boyunca yoğun geçen günlerin ardından fitness center’da spor yapıp deşarj olabilir, hamam ve sauna bölümünde dinlenip, rahatlayabilirsiniz.

golden hill downtown hotel istan

İş Gezisiyle Mini Tarihi Turu Birleştirmek İsteyenlere Golden Hill Downtown Hotel

Konforlu ve zarif yapısıyla Golden Hill Hotel, 2007 yılından bu yana konuklarını büyük bir özenle ağırlıyor. İstanbul Fatih’te, Haliç Bölgesi diye nitelendiren alanda konumlanmış olan şehir oteli, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet gibi çok önemli tarihi yerlerin çok yakınında yer alıyor.

İstanbul şehir otelleri arasında hem iş gezisi hem turistik gezi için çok uygun olan tesis, alışveriş için de oldukça uygun. Otelin çok yakınında Historia, Olivium, Forum İstanbul, Marmara Forum, Cevahir Avm gibi alışveriş merkezleri bulunuyor.

bof hotels ceo suites atasehir i

Kurumsal Konaklamada Kaliteli Bir Seçim Bof Hotels Ceo Suites Ataşehir

Büyük organizasyonların, iş toplantılarının ve havuz başı eğlencelerin adresi Bof Hotels, yerli ve yabancı iş bağlantılarınızı gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Özen dekoratif yapı tesis ilk adımınızı attığınız andan itibaren kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor. Konuk ağırlamak bir sanattır mottosuyla 50 yıldır turizm sektöründe olan Bof Hotels çekirdek ekibi, tecrübesini kaliteli hizmetine muazzam biçimde yansıtıyor.

Bof Hotels ya da yazımızda yer alan diğer tüm seçkin şehir otelleri arasından seçiminizi yaptıktan sonra Holimax ile hemen yerinizi ayırabilirsiniz. Dilerseniz, İstanbul şehir otelleri arasından iş gezinize en uygun oteli seçmek için Holimax üstünden tüm seçenekleri detaylı şekilde inceleyebilir, avantajlı fiyatlarla rezervasyonunuzu anında yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Yorum Yazın