Dillere destan tatilin tek adresi olan Kalkan, çeşitli tatil fırsatları ile muhteşem bir yaz sezonu geçirmenizi vaad eder. Öncelikle sizlere sıkça sorulan Kalkan nerede? Sorusunun cevabını verelim.

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir turistik bir tatil kasabasıdır.  Burada pek çok tarihi yapı ve doğal güzellik bulunur.  Özel olarak yaz sezonunda herkesin bildiği meşhur üçlü; deniz, kum, güneş severlerin mekânı olarak bilinir. Bu sebeple yaz boyunca hem yerli hem de yabancı turist buraya akın etmektedir. 3+1 yani yeşilin, mavinin, huzurun ve eğlencenin bir arada olduğu Kalkan’ı mutlaka gezip görmelisiniz.

Kalkan,  Antalya’ya 210 kilometre, Muğla’ya 190 kilometre, Fethiye’ye 80 km ve Kaş’a 27 kilometrelik mesafede yer almaktadır.

kalkan luks tatil

Kalkan’da Konaklama Fırsatları

Kalkan otellerinin meşhurluğu, Türkiye’yi aşan Kaputaş ve Patara gibidir. Plajlarında denizin tadını çıkarmak ve bölgenin kıymetli tarihinden izler taşıyan antik kentleri ziyaret etmek isteyenler için harika bir yer. Türkiye’deki en popüler tatil rotalarından biri olarak kabul edilmektedir. Öyle ki her yıl buraya gelen yabancı turist sayısı ile ülke de en çok tercih edilen tatil şehirlerinden biri olarak bilinmektedir.

Kalkanda en güzel tatil fırsatı olarak otel tercihi sıkça yapılır.  Kaldığınız otelin size sağladığı onlarca avantajdan faydalanarak vakit geçirebileceğiniz gibi otel dışında da farklı aktivitelere katılabilirsiniz.  Kalkan’da isterseniz bir otelde, isterseniz bir pansiyonda ya da otelde kalabilirsiniz. Kalkan otellerinin nünden bahsettiğimiz gibi bu oteller için en iyi rezervasyon ve en kaliteli hizmeti alabilmek için Holimax sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Sonuçta tatil demek Holimax demekse Kalkan’ın en lüks otellerini veya size en uygun oteller Holimax size sunuyor.

kalkan otel

 Kalkan 5 Yıldızlı Otelleri

Antalya otelleri arasında en ünlü olan Kaş Kalkan Otelleri, Lidyalıların idari başkent olarak kullandıkları Xanthos Antik Kenti’nin sadece 4 kilometre uzaklığında yer almaktadır.  Bu kıymetli uygarlığın dini merkezi olarak kullanılmış olan Letoon Antik Kenti her daim kalabalık.  Tarihi geçmişi oldukça zengin olan bu bölgede Artemis ve Apollon tapınakları da bulunmaktadır. Bu nedenle deniz kum güneş harici tarihi geçmişi ile de en çok ziyaretçi ağırlamaktadır. Siz de tarihe meraklıysanız bu eserlerin yakınında bulunan Kalkan Otelleri 5 yıldızlı tercihlerini Holimax aracılığı ile seçebilirsiniz. Gezintilerini sonunda yorgunluğunuzu atmak için 5 yıldızlı konaklama seçenekleri sayesinde masajdan SPA ’ya kadar çeşitli hizmetleri değerlendirebilirsiniz.

Kalkan otellerinde dilerseniz muhteşem tarihi mirası gezmeden, sadece otelin sunduğu hizmetlerden de faydalanabilirsiniz. Ancak biz bunu tavsiye etmiyoruz. Kalkan’daki oteller o kadar ayrıcalıklı ki otele girdiğiniz zaman sadece orada vakit geçirmek otelin harika imkânlarını değerlendirmek isteyeceğinize eminiz.