Fethiye kamp yapmak için en uygun noktalardan biridir. Temiz ve sakin havası ile oldukça hoş bir zaman aralığı geçirmenize neden olacak bu adres tatilcileri memnun edecek pek çok kamp noktası sunuyor. İşte memnun kalacağınız bir tatil yapmak için tercih edebileceğiniz birbirinden ihtişamlı Fethiye kamp alanları:

Katrancı Orman Parkı

Fethiye merkez’e 15 km uzaklıkta bulunan Katrancı Orman Parkı, Fethiye Karayolu üzerinde yer alıyor. Çam ve okaliptüs ağaçlarının sıklıkta olduğu bu orman, 2 ayrı koydan oluşurken aynı zamanda tatilcilere denize girme imkanı da veriyor. Kampçıların doğa ile içiçe bir tatil yapmasına neden olacak bu kamp, sakin bir hafta sonu geçirmek isteyenler için ideal olacaktır. Kampta sunulan diğer imkanlar arasında, restoran, duş, temiz su, çamaşırhane, piknik masaları, soyunma kabini, çocuklara uygun oyun alanları, buzdolabı gibi seçeneklerde bulunuyor.

Ölüdeniz Doğa Kampı

Fethiye’de en çok ziyaretçi çeken kamp yerlerinden biri olan Ölüdeniz Doğa Kampı, Ölüdeniz’e yaklaşık olarak 3 km uzaklıkta bulunuyor. 2300 metrelik bir kamp yolunun bulunduğu bu nokta, doğa sporlarını yapmak içinde son derece uygundur.

Plaja sadece 720 metre uzaklığa sahip olan Ölüdeniz Doğa Kampı, bu sayede 15 dakikalık bir yürüme mesafesinde plaja gitme imkanı da veriyor. Zengin bir bitki örtüsüne sahip olan ormanda, mangal yapma fırsatı elde edebilir ve kuş sesleri eşliğinde hamak keyfi yapabilirsiniz. Buna ek olarak Ölüdeniz’e düzenlenen tekne turu, dalış, safari, paraşüt gibi etkinliklere de katılma fırsatına sahip olursunuz.

Ancak belirli bir ücret karşılığında bu etkinliklerden yararlanabilirsiniz. Kampta sunulan imkanlar arasında duş, tuvalet, elektrik bulunuyor. Elektronik cihazları şarj etme konusunda herhangi bir sorun yaşatmayan bu adreste ayrıca çadıra ek olarak bungalov, ağaç ev gibi imkanlarda mevcut durumdadır.

Yeşilvadi Park ve Kamp Alanı

Fethiye’de kamp yapmak için ideal noktalardan biri olan Yeşilvadi Park ve Kamp Alanı, Fethiye merkeze 25 km uzaklıkta bulunuyor. Ülkenin en iyi kamp alanlarından biri olan bu kamp yeri, özellikle sahip olduğu eşsiz manzara ile ziyaretçilerin beğenisini kazanan adreslerden biri olmuş durumdadır. Doğa harikası gibi gözüken bu kamp yerinde ayrıca çardak, salıncak, hamak, çadır, ağaç evler gibi imkanlarda bulunuyor.

Burada kalmak için eğer çadır tutacaksanız, çadırın boyutuna bağlı olarak fiyatların değiştiğini belirtmek gerekir. Kamp yerinde aynı zamanda ziyaretçilerin sıklıkla ihtiyaç duyacağı gereksinimlerde düşünülmüş durumdadır. Bu şekilde konu hakkında herhangi bir sıkıntı çekmeden tatilin sonlanması sağlanabilir. Kamp yeri tarafından sunulan imkanlar arasında restoran, tuvalet, apart gibi çeşitli detaylarda bulunuyor.

Kelebek Vadisi Kamp Yeri

Fethiye sınırlarında bulunan bu kamp yeri, 80’den fazla kelebek türüne ev sahipliği yapıyor. Muhteşem bir manzarayı bünyesine alan bu kamp yerinde, temiz doğa ve sunulan olanaklarla birlikte hoş bir zaman aralığı yaratabilirsiniz. Ayrıca 50 metrelik yüksekten dökülmekte olan şelalede manzaranın güzelliğine güzellik katmaktadır.

Burada kamp yapmak isteyen kişiler, dilerse kendi çadırını alarak kamp yapabilir, dilerse de işletme tarafından sunulan çadırlardan birini seçerek kamp yapabilirler. Çadır fiyatları yine çadırın boyutlarına göre değişkenlik gösterecektir. Yemek konusunda da büyük bir esneklik sunulurken, sabah saatlerinde açık büfe kahvaltı imkanı elde edilebilir. Ayrıca işletme tarafından akşam yemeği ise akşam saat 8’den 10’a kadar verilmeye devam etmektedir.

Kamp alanının diğer bir avantajı ise çok sayıda doğa sporuna izin vermesidir. Özellikle doğa sporlarına düşkün olan kişilerin tercihini bu kamp yerinden yana kullanması beklenen sonuçların alınmasına neden olabilir. Bu sayede kamp süresince zengin sayıda imkana sahip olan bu işletmede istenilen spor çeşidini daha kolay şekilde yapmak mümkün hale gelecektir.

Yerdeniz Kamp Alanı

Fethiye kampı için tercih edilebilecek noktalardan biri olan Yerdeniz Kamp Alanı, geniş ve zengin ormanı ile aradığınız tatil seçeneği olabilir. Burada kendi satın almış olduğunuz çadırı kurabilir veya işletme tarafından sunulan çadırlar arasından seçim yaparak kamp yapmayı tercih edebilirsiniz.

Çadıra ek olarak ayrıca bungalov, ağaç evi gibi çok sayıda konaklama seçeneği de bu adreste karşınıza çıkmış olacaktır. Öte yandan aktivite konusunda da ziyaretçilerine pek çok fırsat veren bu bölge bir hayli şanslı olduğunuzu belirtmek gerekir. Bu noktadan tekne turlarına katılma fırsatı elde edebilir, civar koylara doğa yürüyüşü gerçekleştirebilirsiniz.

Canlı müzik dinleme fırsatı elde edebilirken, alkollü veya alkolsüz içeceklerin tadına bakmayı düşünebilirsiniz. Kamp alanında ayrıca açık büfe olarak konaklama şansınız da bulunur. En güncel fiyat bilgisine ulaşmak için işletme ile irtibata geçebilirsiniz.

Ölüdeniz Beach Camping

Ücretsiz kamp alanları arasında bulunan bu kamp yerinde duşlar ve tuvaletler hasar görmüş durumda. Su bulmakta biraz sıkıntı çekilse de, civarda bulunan marketlerden su ve yemek sorunu çözülebilir. Elektriğin bulunmadığı bu kamp yerinde mangal yapmak ise kesinlikle yasaktır. Özellikle bütçe sorunu bulunan ve sadece kendi imkanlarına uygun olarak kamp yapmak isteyenler için uygun bir yerdir.

Özellikle burada gün doğumunu izleme fırsatı elde edebilir ve çok düşük bir bütçe üzerinden kamp yapma imkanı oluşturabilirsiniz. Market üzerine olan ihtiyaçları ise önceden aldığınızda herhangi bir mağdurluk oluşmadan kamp yapmaya devam edebilirsiniz.

Camp Caretta Kamp Alanı

Kamp için Fethiye’yi tercih edenler için alternatiflerden biri olacak bu kamp yeri, bütçe dostu bir kamp yapmanıza neden olacak. Bu kamp yerine dilerseniz kendi çadırınızı alarak gidebilir, dilerseniz de işletme tarafından sunulan çadırları tercih etmeyi düşünebilirsiniz.

Doğal ve zengin bir ormana sahip olan bu kamp yeri ayrıca plaja da son derece yakındır. 5 dakika yürüme mesafesinde ulaşılabilecek şekilde plaja yakın olan bu kamp yerinde, gün boyu doğanın ve denizin keyfini çıkarma fırsatı elde etmiş olursunuz. Kamp tarafından sunulan ücretsiz hizmetler arasında ise masa tenisi, dart, badminton, voleybol, elektrik, sıcak su, duş, wc, dinlenme alanları bulunuyor.

Resmi tatillerde ve özel günlerde farklı bir fiyat uygulamasının bu işletmede görülmesi söz konusu bir hale gelecektir. Bu nedenle bu günlerde kamp yapmayı düşünecek olanların fiyat konusunu yeniden gündeme almasında fayda var.

Fartaş Kamp Yeri

Fethiye’de kamp yapmak için gündeme alınabilecek noktalardan biri olan bu kamp yeri, sakin yapısı ile birkaç günlüğüne kafa dinlemek için ideal olacak. Plaja çok yakın bir konuma sahip olan kamp yerinde, ayrıca denizin keyfini çıkarabilir ve tüm günü dolu dolu geçirebilirsiniz.

Konaklama konusunda aynı zamanda yataklı çadır imkanı da sunan bu işletmeye ayrıca kendi çadırınızı alarak giriş yapabilirsiniz. Tesis duş ve tuvalet imkanı sunuyor. Duş ve tuvalet ortak kullanım alanları arasında bulunuyor. Bunun yanında işletme tarafından sunulan diğer imkanlar arasında ücretsiz otopark ve wifi bulunuyor.

Kabak koyuna da 4 km mesafede bulunan bu kamp yeri, Fethiye’yi daha yakından tanımak isteyenler için ideal noktalardan biridir. Bu sayede oldukça hoş bir tatil aralığı ortaya çıkarabilir ve sevdiklerinizle birlikte unutulamayacak bir tatil planı yaratabilirsiniz.

Yorum Yazın