Kamp alanınızı belirlediniz, çadırınızı kurdunuz ve bir yorgunluk çayını hak ettiniz! Doğanın ve büyüleyici atmosferin tadını çıkarmaya artık hazırsınız! Kamp tatili zaten başlı başına eğlence ve macera dolu bir tatil stili, fakat bu tatili daha da eğlenceli hale getirip harika anılar biriktirebilirsiniz.

Bu yazımızda kamp tatilini daha eğlenceli hale getirmek için 5 öneri vereceğiz. Şimdiden iyi eğlenceler! ❤️

Bu yazımızda dışında kamp tatilinize çıkmadan önce size yardımcı olacağını düşündüğümüz ‘’Kamp Tatili İçin Mutlaka Yanınıza Almanız Gerekenler’’ başlıklı yazımızı okumak için; tık tık tık!

1-    Kutu Oyunları

Kamp tatilinizi daha eğlenceli hale getirmeniz için önereceğimiz ilk aktivite, kutu oyunları! Doğanın enerjisi eşliğinde ve sevdiklerinizle birlikte oynadığınız kutu oyunları, sizleri çocukluğunuza götürecek, vaktinizin çok daha güzel geçmesini sağlayacak. UNO, Tabu, Gırgır, Jenga tarzı kutu oyunları, kampta oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlar arasında. Kampta eğlenmek için önerdiğimiz kutu oyunlarından faydalanabilirsiniz!

2-     Saklambaç ve Sessiz Sinema

saklambac sessiz sinema

Kampta geçirdiğiniz süre boyunca, tatilinizi daha eğlenceli hale getirmek için önereceğimiz bir diğer aktivite saklambaç. Saklambaç, kampta oldukça keyifli olacağını düşündüğümüz oyunlar arasında yer alıyor. Oyun sırasında, ağaçların arasına ve ormanın derinliklerine saklanarak heyecan ve eğlence dolu dakikalar yaşayabilirsiniz.

Önereceğimiz bir diğer oyun ise sessiz sinema! Kalabalık arkadaş gruplarının vazgeçilmez oyunları arasında bulunan sessiz sinema, kamp tatilinde de eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Kamp ateşi etrafında toplanarak ikili gruplar oluşturup oyuna başlayabilirsiniz!

3-      Balık Tutmak

balik tutmak

Kampta balık tutmanın keyfi bambaşka oluyor! Doğanın sunmuş olduğu güzellikler eşliğinde huzur dolu bir aktivite yapmak isteyenler için balık tutmak, en uygun seçenekler arasında. Bu bağlamda kampınızı daha eğlenceli hale getirmek için balık tutabileceğiniz bir alana çadırınızı kurabilirsiniz. Tuttuğunuz balıkları kamp ateşinizin üzerinde pişirerek harika bir mezeyle eşliğinde sofranıza koyup hem midenizi hem de gününüzü şenlendirebilirsiniz!

4-      Yoga veya Meditasyon Yapmak

yoga meditasyon yapmak

Kampta iyi hissetmemek ne mümkün? Peki, daha iyi ve dinlenmiş hissetmek ister misiniz? Cevabınız evetse, sizi kamp tatilinizde yoga veya meditasyon yapmaya davet ediyoruz! Yoga veya meditasyonu daha önce hiç denememiş olabilirsiniz ama kamp tatili, bu tecrübeyi yaşamak için çok iyi bir fırsat. Açık havada, doğayla iç içe, taptaze havayı soluyarak yoga yapmak insanı inanılmaz iyi hissettir. Kamp tatiliniz sırasında yalnızca 10 dakikanızı bu huzur dolu aktiviteye ayırmaya ne dersiniz?

5-      Ormanın Derinliklerini Keşfe Çıkmak

Kamp tatilinizde, doğanın sunmuş olduğu eşsiz ve sıra dışı güzellikleri keşfetmenin tam zamanı! Gezintiniz sırasında ihtiyacınız olabilecek her türlü malzemeyi yanınıza alıp rahat ayakkabılarınızı giydikten sonra ormanın derinliklerini keşfetmeye hazırsınız! Kamp tatilinizi daha eğlenceli hale getirecek olan bu orman gezisi, sizleri çok farklı diyarlara götürecektir. Ormanda rastlayacağınız olağanüstü çiçekler, bitkiler ve çeşitli kuş türleri de doğayı keşfetmeniz için sizlere imkan tanımaktadır.

Yorum Yazın