Balayı tatili ile ilgili araştırmalara girişip bu yazıyı okumaya başlamanız muhtemeldir. Yani evlenmeye karar vermiş olmalısınız, değil mi? Harika haber!

Aşkın, romantizmin doruklarda olması iyi güzel de işin içine düğün organizasyonu, balayı planlamaları, ev mobilya seçimleri girince başların zaman zaman ağrımaya başladığı da bir gerçek. Kafa karışıklığını bir nebze azaltabilmek için balayı tatili bölümünde nereye gideceğinize karar vermenizi kolaylaştırmak için bir yazı hazırladık.

Balayı tatili nerede yapılır? sorusuna sizi en mutlu edecek cevabı bulabilmeniz için işin püf noktası olan nasıl bir tatil hayaliniz olduğunu bulmaktan geçiyor. Hareketli mi yoksa romantik mi? Yaz tatili mi yoksa kış tatili mi? Hangisi sizi daha çok heyecanlandırıyor? Bu sorulara vereceğiniz cevaplar ışığında gidebileceğiniz yerlerle ilgili önerileri yazımızda bulabilirsiniz. Şimdiden mutluluklar ve iyi tatiller diliyoruz

eglenceli ve harketli bir balayi

Eğlenceli ve Hareketli Bir Balayı Tatili için Nereye Gidilir?

Biz genç ve dinamik bir çiftiz, öyle tarihi yerler gezeceğimiz bir balayı bizim için sıkıcı olur. Şöyle kendimizi otelden dışarı attığımızda kıpır kıpır bir atmosfer isteriz, eğlence mekanlarına yakın olmak isteriz. Otelimize döndüğümüzde ise huzurlu, samimi, minik bir aşk yuvası bekleriz diyorsanız rotanızı İzmir, Muğla, Aydın, Antalya gibi gözde tatil beldelerinin olduğu illere çevirmenizi öneririz.

Çemberi biraz daha daraltacak olursak Bodrum, Çeşme, Alanya, Side, Kemer, Kuşadası sizin için dört dörtlük yerler arasındadır. Gündüz deniz, kum, güneş akşam ise eğlencenin merkezinde harika geceler.

Listemizde eğlenceli balayı konsepti başlığımızı, İzmir Çeşme’de güzel bir butik otel tavsiyesi vererek kapatalım. Viento Alaçatı sizin için iyi bir seçim olacaktır. 28 odalı butik otelde, mavi ve beyaz tonların huzurunda, 16+ müşterileri ağırlayan yetişkin oteli kategorisinde yer alan tesiste balayınızı keyifle geçirebilirsiniz.

kis balayi tatili nerede geciril

Kış Balayı Tatili Nerede Geçirilebilir?

Düğün denince akla hemen açık havada saçına canlı çiçekler takmış gelinler aklımıza gelse de birçok kişi aslında kışın da evleniyor. Kış düğününden sonra çıkılacak balayı için de elbette en uygun oteller kayak otelleri oluyor.  

Kış düğünü yapmak, misafirler özellikle farklı şehirlerden gelecekse biraz zorlayıcı olabilir. Yalnız bazı avantajları olduğu da bir gerçek! Kışın düğün yeri bulmak, organizasyon firmalarıyla çalışmak yoğunluk az olduğu için çok daha kolay oluyor.

Balayı tatili için kış otelleri seçiminde nereleri mercek altına almalı diyorsanız özellikle Uludağ, Erciyes, Palandöken, Abant, Kartalkaya ve Sarıkamış’ı seçenekler arasına koyabilirsiniz.

Balayı otelleri incelemenizi detaylı yapmak istiyorsanız Holimax’te oteller bölümünde, otel konseptleri arasından balayı otelleri sekmesine girerek seçenekleri ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre filtreleyip görüntüleyebilirsiniz.

balayinda otantik esintilerle mi

Balayında Otantik Esintilerle Mistik Romantizm

Düğün tarihleri genelde yaz dönemine denk getiriliyor olsa da birçok farklı nedenden dolayı siz yazın düğün yapmıyor olabilirsiniz. Düğün tarihinin etkilediğin bir konu da haliyle balayı tarihi de olur. Tüm tatil yerleri yazın güzel, şimdi biz ne yapacağız diye hiç üzülmeyin, size harika bir balayı şehri önerimiz var, yılın 4 mevsimi güzel olan Nevşehir!

Nevşehir’de gezilecek yerler nereleri acaba diyorsanız Göreme, Ürgüp, Uçhisar ve Avanos’u gezi rotanıza dahil edebilirsiniz. Sakin ve huzurlu bir vadide, aşk kokan bir balayı geçireceğiniz garanti olan Nevşehir’de kartpostal tadında sayısız fotoğrafla tatilden döneceksiniz.

Şehrin arkeolojik yapılarıyla uyum içinde mimarileriyle Utopia Cave Cappadoci ve Hu of Cappadocia’yı Nevşehir balayı otelleri arasında özellikle tavsiye ediyoruz. Loş mağaza ışığında unutulmaz zamanlar geçirebilirsiniz.

Sadece Nevşehir’deki oteller için değil Türkiye’nin her yerindeki diğer tüm balayı otelleri için de Holimax’in avantajlı fiyatlarından yararlanabileceğinizi de hatırlatalım.

 

 

Yorum Yazın