Kıbrıs, herkes tarafından beğenilen ve tercih edilen bir bölgedir. Kıbrıs tatil seçenekleri eşsiz tatil köyleri, casinoları ve resortları ile her yıl ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Gerek konumu gerekse doğal güzellikleri ile tatilcilerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. 

Yaz mevsimini geniş bir takvim aralığında yaşayan Akdeniz, adeta tatil cenneti olarak da adlandırılmaktadır. Kıbrıs, genellikle otelleri ve sahilleriyle Akdeniz’de rağbet gören bir bölgedir. Tatilcilere her şey dâhil ya da ultra her şey dâhil tercihler ile konaklama yapılan bölge otellerinde turistik faaliyetler ise oldukça yaygın ve geniş bir ağ içinde sunulur. 

Yavru vatan olarak tanımlanan Kıbrıs, tabiatı ile eşsiz bir tatil merkezidir. Her turist bu bölgede farklı bir tatil deneyimi yaşar. Zira güneş ışınlarının oldukça bol bir oran ile bu adaya düşmesi tatilcilerin burayı tercih etme nedenlerinden biridir. Deniz, kum ve güneş üçlüsü hayal eden tatilciler için ideal bir tatil yeri şeklinde de tanımlanabilir. 

Holimax, Kıbrıs otel rezervasyon işlemlerinde büyük kolaylık sağlar. Arama bölümünden dilediğiniz bölge ya da oteli aratarak dilediğiniz tarihler için uygun fiyat aralıklarında rezervasyonlar gerçekleştirebilirsiniz. 

Kıbrıs Tatilinin Olmazsa Olmazları

Önceden ayarlanmış olan tatil rezervasyonları ile otellerin sevilen ve sıklıkla tercih edilen deniz manzaralı odalarında tatil yapma şansınız artacaktır. Çeşitli sebeplerle yaz mevsimini kaçıran ve tatil yapamayanlar için Kıbrıs, hayat kurtaran bir bölge olarak da bilinmektedir. 

Eylül ayında evlenenler için balayı otelleri ya da Eylül, Ekim dönemine kalan tatilciler için de geniş seçenekler sunar. Yaz mevsimini dolu dolu yaşayan Kıbrıs adası, herkes için son derece eğlenceli ve beğenilen bir tatil cenneti olarak kabul edilmektedir. 

Kıbrıs adasında hemen her otel denize sıfır şekilde konumlanmıştır. Bu durum otel odası seçenekleri gibi kriterlerin belirlenmesinde önemli rol oynar. Akdeniz’in mavisi ve suların huzurunu tatilcilerine yansıtan ada, herkes için muhteşem bir tatil merkezi olarak farklılık isteyenlerin tercihlerinde ilk sıralarda yer alır. 

En Beğenilen Kıbrıs Spa Otelleri

Bölgenin otel çeşitliliği son derece fazladır. Birbirinden şık otellerin olduğu bölgede hemen her otel ultra lüks tatil hizmetiyle müşterilerini ağırlamaktadır. Spa merkezi bulunan oteller, misafirleri için konforu eşsiz kılar. 

Spa otelleri kişilerin tercihlerine göre şekillenebilen Uzak Doğu masajları da sunar. Bununla beraber farklı masaj ve spor faaliyetlerini de keşfedebilirsiniz. 

Bölgenin turist sayısı yaz mevsiminde oldukça fazladır. Bu nedenle turizm ile ekonomisi canlanan Kıbrıs, her dönem güncel tatil seçenekleri sayesinde sektöre adeta yön vermeye devam ediyor. 

Yaz tatillerinde lüks otellerde uygun fiyatlı tatil yapmak istiyorsanız mutlaka erken rezervasyon ayrıcalıklarından yararlanılması gerekir. Tatil tarihleri belli olan aileler ya da çiftler erken rezervasyon seçenekleri ile ekonomilerine katkı sağlayabilir. 

Kıbrıs Gezi Rotanız ve Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler

Kıbrıs bölgesi doğal güzelliklerin olduğu bir noktadır. Bu nedenle bu adada görmeden gitmemeniz gereken yerleri sizler için derledik. Bunlar; Beşparmak Dağları, Karpaz Yarımadası ve Zafer Burnu görülmesi gereken doğal güzelliklerdir. Tarihi bölgeleri ise Gazimağusa Kaleleri ve plajlarıyla tarihi tam anlamıyla görsel bir dille gezginlerine anlatmaya devam ediyor. 

Tüm bu gezilerin ardından günün yorgunluğunu mutlaka Girne’de bir balık restoranında atmalısınız. Girne yemek kültürü olarak tam bir Kıbrıs gurme noktası olarak bilinmektedir. Bu nedenle turunuzun son durağını Girne’nin tarihi keşiflerine ayırmanızı sonrasında da akşam yemeğini gün batımına karşı burada yemenizi tavsiye ederiz. Bu sayede deneyimlediğiniz eşsiz bir günü keyifle tamamlayabilirsiniz. 

Holimax web sitesinde farklı konsept içeriklerine sahip otel seçeneklerini görüntüleyebilir, bölgeye özel arama gerçekleştirebilirsiniz.