Marmaris, masmavi denizi, etkileyici koyları, upuzun sahilleri, göz alıcı plajları ve yemyeşil doğası ile eşsiz bir konumda yer alır. Doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra renkli gece hayatı ile oldukça dikkat çeker. 

Eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar devam ettiği Marmaris gece hayatı Marmaris Barlar Sokağı, Turunç, İçmeler ve Uzunyalı bölgelerinde oldukça aktiftir. Marmaris eğlence mekanları arasında keyifli ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz pek çok farklı konseptte barlar ve gece kulüpleri yer alır. 

club arena marmaris

Club Arena

Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Club Arena, Marmaris’in marinaya yakın Barlar Sokağı’nda konumlanır. Barlar sokağının en popüler mekanları arasında olan Arena’da ışık ve lazer şovları, özel dansçıların performansları ve DJ performansları yer alır. 

2000 kişilik kapasitesiyle Marmaris’te hizmet veren en büyük açık hava gece kulübü olarak yer alır. İçecek çeşitlerinin oldukça fazla olduğu Club Arena’da oturma düzeni loca ve bistro şeklindedir.

marmaris backstreet club

Backstreet Club

Backstreet Club, Marmaris bölgesinin Barlar Sokağı’nda yer alır. Marmaris’in en geniş müzik yelpazesine sahip Backstreet Club’da eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam eder. 

Bölge halkı ve turistlerin müdavimi olduğu mekanda lazer ve dans gösterileri, DJ performansları yer alır. Bölgenin en gözde mekanları arasında bulunan gece kulübünde içecek çeşitlerinin yanı sıra aperatif yiyecek seçenekleri bulunur. 

marmaris eglence mekanlari 2

Joy Club

Joy Club, Marmaris Barlar Sokağı’nda yer alır. Marmaris’in en nezih mekanları arasında olan Joy, profesyonel DJ performansları, kaliteli müzik seçimi, partileri ve özel dans şovlarıyla yerli, yabancı turistlerin dikkatini çeker. Soluksuz bir eğlence ortamı sunan Joy Club, barlar sokağının en renkli yerlerinden biridir. 

Buddha Bar Marmaris

Buddha Bar

Buddha Bar, Marmaris Barlar Sokağı’nda yer alır. Oldukça geniş olan Buddha Bar, açık havada ferah bir atmosfere sahiptir. 

Alternatif müzik ve canlı müzik severlere hitap eden barda içecek menüsü oldukça geniştir. Sunduğu hizmetle Marmaris bölgesinin en popüler yerleri arasında bulunur. 

crazy daisy marmaris

Crazy Daisy

Crazy Daisy, Marmaris Barlar Sokağı’nda yer alır. Bar ve gece kulübü konseptinde hizmet veren Crazy Daisy, Barlar Sokağı’nın öne çıkan mekanları arasında bulunur. 

Popüler yabancı müziklerin ağırlıklı çalındığı kulüpte DJ performansları, özel dans şovları, ışık gösterileri ve belirli günlerde düzenlenen özel etkinlikler yer alır. İçecek seçeneklerinin yanı sıra aperatif yiyecekler ve meze tabakları servisi bulunur. 

talk of the town marmaris

Talk of the Town

Talk of the Town, Marmaris’in Uzunyalı mevkiinde yer alır. Taş ev görünümlü bir bina içerisinde bulunan Talk of the Town, konuklarına eğlenceli ve keyifli bir ortam sunar. 

Yabancı müziklerin öne çıktığı kulüpte özel dans şovları ve kostüm şovları yer alır. Mekanı farklı kılan özelliği ilerleyen saatlerde gerçekleştirilen görülmeye değer kostüm şovlarıdır. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken mekanda içecek seçeneklerinin yanı sıra aperatif yiyecek seçenekleri yer alır. 

beach club marmaris

Beach Club

Beach Club, Marmaris bölgesinin Uzunyalı sahilinde yer alır. Denize sıfır konumda bulunan açık hava özellikli kulüpte DJ performansları, dans şovları, her zevke hitap eden müzikler bulunur. Birbirinden lezzetli kokteyl seçenekleri bulunduğu Beach Club sunduğu eğlenceli ortamı ile Marmaris’in öne çıkan mekanları arasında yer alır. 

davy joness locker club

Davy Jones’s Locker

Rock müzik severlerin müdavimi olduğu mekan Davy Jones’s Locker, Marmaris Barlar Sokağı’nda yer alır. Rock müzik kültürünün yaşatıldığı ve rock temalı tasarlanan muhteşem dizaynı ile dikkat çeker. Marmaris bölgesinin en bilinen rock barı olan Davy Jones’s Locker’da rock müzik gruplarının canlı performansları ve belirli günlerde düzenlenen canlı müzik etkinlikleri yer alır. 

Eğlenceli bir Marmaris tatili için Holimax sitesinde yer alan talebinize uygun Marmaris otellerini detaylı olarak bulabilir, erken rezervasyon imkanlarından yararlanabilirsiniz. 

Yorum Yazın