Muğla’nın göz kamaştıran koy ve plajlarıyla meşhur olan ilçesi Marmaris her yaz adeta yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Siz de yaz tatili için iyi vakit geçirmenin garanti olduğu Marmaris otelleri arasından bir seçim yaparak, ailecek unutulmaz anılar biriktirmek istiyorsanız sizin için harika otel önerilerimiz var!

d maris bay datca peninsula

Geniş Ailelere Evcil Hayvan Dostu Marmaris Oteli: D Maris Bay

Global düzeyde prestijli kabul edilen otelcilik organizasyonu The Leading Hotels of The World’ün ülkemizde ilk üyeliği kabul edilen resort otel D Maris Bay, lüks bir tatil hayal eden aileler için en iyi Marmaris aile otelleri kategorisinde kusursuz bir seçim oluyor.

Doğal koruma alanı içerisindeki Datça’da bulunan otel, mis gibi kokan çam ormanları arasında, misafirlerine görsel bir şölen yaşatıyor. Mavi Bayrak ödüllü bir plajda tertemiz kumsalın ve denizin tadını çıkarmak, yeşil ile maviye doymak isteyen bir aileyseniz D Maris Bay tam size göre!

Toplam 5 ayrı plajı bulunan D Maris Bay’de 4 plaj arasında ulaşımı otel füniküleri ve su taksileriyle yapabilir, ana plaj olan The Bay’e ise plaj asansörü ile iniş sağlayabilirsiniz. Konakladığınız her gün 6 A’la Carte restoranında farklı farklı lezzetleri tadabilir ve güzel yemek yemenin keyfine varabilirsiniz.

Bir rüya aleminde harika zamanlar geçireceğinizi hayal edin ve hayalinizi gerçekleştirmek için hemen Holimax’in avantajlı fiyatlarıyla D Maris Bay’de yerinizi ayırtın.

grand yazici club marmaris palac

Denize Sıfır, Çocuk Dostu Bir Tesis: Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

Marmaris İçmeler aile otelleri arasında bir ailenin tatilde isteyebileceği her imkanı sunan bir otel olan Grand Yazıcı Club Marmaris Palace denize sıfır konumu ve güvenli turizm sertifikasıyla kaliteyi üst düzeyde tutuyor.

Aile tatili denince en önemli beklenti otelde eğlenceli ve çeşitli aktivitelerin olmasıdır. Grand Yazıcı Club Marmaris Palace bu konuda uzman kadrosuyla misafirlerini oldukça mutlu ediyor. Animasyonlar, özel gece şovları, plaj partileri, spada masaj deneyimi ve çocuklara özel etkinlikler ile dopdolu bir aile tatili sizi bekliyor!

Spora ve hareketli aktivitelere meraklıysanız tesiste; bilardo, dart, boccia, mini golf, masa tenisi, tenis kortu, mini futbol, mini basketbol, plaj voleybolu, kano, su bisikleti, rüzgar sörfü (lisansı olanlar için), jet ski, buz pateni, banana, sürat motoru, parasailing imkanı olduğunu da belirtelim. Bol aktiviteli bir tatil için tercih edebilir ve ailece keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
green nature resort spa

Marmaris’te Bir Aile Oteli: Green Nature Resort & SPA

En iyi aile otelleri bol kaydıraklı, geniş havuzlu olan aquaparklı otellerdir diyenler arasındaysanız 3 yüzme havuzu, 4 farklı kaydırağı, 2 adet çocuk havuzu bulunan Green Nature Resort & SPA’yı seveceğinize eminiz. Halk plajına 500 metre, özel plaja 3,5 km uzaklıkta olan tesis deniz, kum, güneş severler için de doğru bir adres oluyor.

Tatilde eğlenmek isteyen aile üyeleri Green Nature Resort’ta step ve su jimnastiği, voleybol, basketbol, tenis gibi aktivitelerle vakit geçirebilirken; stres atmak ve rahatlamak isteyen aile üyeleri ise spa merkezinde kendine sakin bir zaman dilimi ayırabilir.

Tesisin aile oteli olarak en güzel ayrıcalıklarından biri ise mini kreşi olması. Haftanın her günü mini kreşte 4-12 yaş arası çocuklar profesyonel bir ekiple gün boyu kaliteli vakit geçirebiliyor. 

Green Nature Resort & SPA’yı sevdiyseniz ve hemen rezervasyon yaptırmalıyız diye düşünüyorsanız, Holimax indirimlerinden faydalanabileceğiniz söyleyerek mutluluğunuzu ikiye katlayalım!
 

grand cettia hotel 1711

Her Şey Dahil Konseptiyle Dört Dörtlük Tatil: Grand Cettia Hotel

Marmaris aile otelleri her şey dahil konseptli hizmet verenler arasında özel bir seçenekle yazımızı bitiriyoruz. Aile oteli deyince gözümüzün önüne gelen karelerde; çocuk havuzu, çocuk parkı, çocuk kulübü, sauna, jakuzi, fitness merkezi, spor alanları ve açık büfe kesin olur. Tüm bunların hepsini Grand Cettia Hotel’de bulabilirsiniz.

Tesiste farklı özelliklere sahip standart, bahçeli, apart gibi çeşitli odalardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Engelli dostu aile oteli arayışınız varsa bu açıdan da Grand Cettia Hotel sizi memnun edecektir. 

Grand Cettia Hotel’de her şey dahil konseptinde tüm gün açık büfede damaklarınızı şenlendirirken, gün içindeki ekstra ikramlarla da mideniz kadar kalbinizin de mutlu olacağına eminiz. Farklı tatlar arayanlar için ise Light House Fish Restaurant, Sherlock Holmes Bar ve Ege Bar/Restoran’ın ücretli olarak hizmet verdiğini de ekleyelim.

Unutmayın, Grand Cettia Hotel’de ve Marmaris otelleri arasından seçeceğiniz herhangi bir aile otelinde en kolay, en hızlı ve indirimli şekilde rezervasyon yapmanın yolu Holimax’ten geçiyor! Şimdiden iyi tatiller!

Yorum Yazın