Denizi, doğası, güneşi ile Türkiye’nin gözde tatil cenneti Marmaris, her yıl yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görür. Dalaman Havalimanı’na 1 saatlik mesafede yer alan Marmaris merkezi oldukça hareketlidir.

Büyüleyici doğası, mavi bayraklı plajları, antik kentleri, göz alıcı koyları, hareketli gece hayatı ve muhteşem otelleri ile ziyaretçilerini cezbeder.

Marmaris’te yer alan SPA otelleri, konuklarına dinlendirici ve arındırıcı bir tatil deneyimi sunar. Marmaris’in doğa güzellikleri arasında yer alan SPA otellerinde deneyimli masörler eşliğinde hem bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Konforlu SPA otelleri arasında tercihinizi yapabilir, gerçek anlamda dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Casa De Maris Spa & Resort Hotel

Casa De Maris Spa & Resort Hotel, Marmaris Kalesi’ne 4 km uzaklıkta yer alıyor. Marmaris bölgesinin eşsiz doğa güzellikleriyle çevrelendiği konumu ile yaz aylarında konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Burada dinlenmenizi ve yenilenmenizi sağlayacak sığla ağaçlarıyla çevrili, huzurlu bir atmosfer yer alıyor. Otel tesisinde uzman masörlerin yer aldığı bir SPA alanı ve masaj salonları bulunuyor. Bununla birlikte SPA alanında hamam ve sauna hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. 

D Maris Bay

D Maris Bay, Marmaris Hisarönü mevkiinde, Dalaman Havalimanı’na 122 km uzaklıkta yer alıyor. Lüks ve şık tasarımı ile konuklarına dünya standartlarında hizmet veriyor. Büyüleyici deniz ve dağ manzarasına sahip D Maris Bay, ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor. 

Mis kokulu çam ormanlarıyla çevrili otel içerisinde hem bedenen hem de ruhen iyi hissetmenizi sağlayan özel Mytha Spa Merkezi yer alıyor. Bu huzur dolu ambiyansta kişiselleştirilmiş masaj terapileri ve geleneksel uygulamalar da mevcuttur.  

Green Nature Resort & SPA

Green Nature Resort & SPA Otel, Marmaris Siteler mevkiinde bulunuyor. Denize 500 m mesafede, şehir merkezine 3 km, Dalaman Havalimanı’na 90 km uzaklıkta yer alıyor. 

Yeşille mavinin buluştuğu Marmaris’te çam ormanları arasında kalan bu otelde geniş bir alan üzerine kurulu tecrübeli kadrosu ile yer alan SPA merkezlerini tercih ederek dinginliğin keyfini çıkarabilirsiniz. SPA merkezinde yer alan Türk hamamı, sauna, güzellik merkezi gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz. 

Marmaris’te Konaklama

Marmaris’te nerede kalınır sorusunun detaylı yanıtlarını Holimax rehberliğinde bulabilirsiniz. Planlayacağınız Marmaris tatilinizde SPA otelleri ile birlikte konaklayabileceğiniz farklı konseptte hizmet veren sayısız otel yer alıyor.

Konforlu ve kaliteli konaklama seçenekleri ile öne çıkan Marmaris otelleri içerisinde şehir merkezinde veya Marmaris’e yakın konumda yer alan otelleri tercih edebilirsiniz. Her bütçeye uygun konaklayabileceğiniz otel seçeneklerini Holimax sayfasında detaylı olarak bulabilir, kampanyalardan yararlanabilirsiniz.