Antalya’nın en önemli iki plajından biri olan Lara plajı, Türkiye’nin en uzun kumsalına sahip olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Türkiye’nin hızlı gelişen, canlı turizm merkezlerinden biri olan Lara, Antalya şehir merkezine ve havaalanına yakınlığı sayesinde pek çok tatilcinin gözde mekanları arasında bulunuyor. Günümüz şartlarında bile doğallığını korumayı başarmış olan Lara plajı, sakinliği sevenler için harika bir nokta.

Yaz tatili için harika bir alternatif olan Lara plajının arka tarafında bulunan ormanlık alanda kamp yapabilir, tatilinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Ayrıca bu alanda piknik ve mangal yapmak için de izin verilmektedir. Ailenizle birlikte orman içerisinde bulunan mangal şöminelerini kullanarak mangal yapabilirsiniz.

Harika bir denize ve manzara sahip olan Lara’da konaklayabileceğiniz pek çok otel seçeneği bulunmaktadır. Bu yazımızda en iyi Lara otellerini sizler için seçtik.

  1. Venezia Palace Deluxe Resort Hotel

lara otelleri 1

Lara’da konaklamanız için önereceğimiz ilk otel, Venezia Palace Deluxe Resort Hotel. Venedik konseptine sahip olan bu otelde, gün boyu süren eğlenceler ve aktiviteler düzenlenmekte. Denize sıfır konumuyla Venezia Palace Delexu, tatil boyunca sizlere sıkılma fırsata vermeyecek ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanıza fırsat sunacak. Venedik ruhunu yansıtan özgün tasarımıyla misafirlerinin beğenisini kazanan Venezia Palace Deluxe, sizlere Lara’da huzur dolu bir tatilin kapılarını aralıyor. Venezia Palace Deluxe Resort Hotel’i detaylı bir şekilde incelemek için tıklayınız!

2- Aska Lara Resort & SPA

Lara’da denizin tadını doyasıya çıkarırken, otelinizde günün yorgunluğunu SPA ile atmak istemez misiniz? Aska Lara Resort, sunduğu SPA hizmetiyle, sizlere tazeleneceğiniz ve günün bütün yorgunluğunu üzerinizden atacağınız bir masaj deneyimi sunuyor. Söz konusu tesiste, nilüfer yapraklarıyla bezenmiş havuzda ailenizle birlikte keyif dolu anlar yaşayabilir, yaz güneşinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

lara otelleri 2

Konforun ve kalitenin ön planda olduğu bu otelde; her şey dahil yiyecek hizmeti, dünya mutfağı hizmeti ve 7-24 bar hizmeti verilmektedir. Üstün hizmet anlayışına sahip Aska Lara Resort & SPA, pek çok misafirin tercih ettiği Lara’nın en gözde otelleri arasında bulunuyor. Siz de Lara’da konforun ve eğlencenin ön planda olduğu unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Aska Lara Resort & SPA otelini daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

3- Royal Seginus Hotel

lara otelleri 3

İhtişamlı yapısıyla, yediden yetmişe birçok misafirin ilgisini çeken Royal Seginus Hotel, Lara’da bulunan en kaliteli oteller arasında yer alıyor. Royal Seginus Hotel, Antalya’nın mavi bayraklı plajıyla ünlü olan Lara bölgesinde denize sıfır olarak konumlandırılmıştır. Kum çakıl plaja sahip olan bu otelde, özel bir iskele bulunmaktadır. Ayrıca plaj içerisinde bulunan şezlong, plaj şemsiyesi ve plaj havlusu gibi malzemeler ücretsiz olarak sunulmaktadır. Royal Seginus Hotel; Çeşitli su kaydırakları, lunapark, gündüz aktiviteleri, akşam şovları, müzikaller ve çocuk animasyonlarıyla misafirlerine eğlence ve macera dolu bir tatil imkanı sunuyor.  Ailenizle veya sevdiklerinizle birlikte Lara’da muhteşem bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Royal Seginus Hotel, sizler için uygun şartları sağlayan konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Royal Seginus Hotel’i daha detaylı bir şekilde incelemek isterseniz; tık tık

Lara’da Konaklayabileceğiniz Diğer Oteller

  • Limak Lara De Luxe Hotel & Resort
  • Bilem Hotel Beach & Spa
  • Fame Residence Lara & SPA
  • Ramona Hotel Lara
  • Falcon Hotel
  • Lucky Monkey Hotel
  • Concorde De Luxe Resort

Yukarıda önerdiğimiz tüm otelleri holimax.com sitemizden daha detaylı bir şekilde inceleyebilir kampanyalardan ve size sunulan fırsatlardan yararlanarak bütçenize en uygun oteli seçebilirsiniz! Şimdiden keyifli tatiller! ☺

Yorum Yazın