Tüm sene boyunca dört gözle beklenen zamanlardan biri olan Ramazan Bayramı hem sevdiklerimizle buluşmaya hem de tatil yapmaya vesile oluyor. Türkiye’nin gözde tatil beldeleri arasında olan Antalya, bayram tatili boyunca yoğun bir sezon geçiriyor.

Siz de Ramazan Bayramı tatili için rotanızı Antalya’ya çevirmeyi düşünenler arasındaysanız yazımızda Antalya’da en uygun aile otelleri önerilerini bulabilirsiniz.

Antalya’da gezilecek yerler nereler, şöyle kısa bir liste olsa elimde ne güzel olur dediğinizi de duyar gibiyiz, hemen isteğinizi yerine getirelim. İşte mini bir yol haritası: Kaleiçi, Düden Şelalesi, Manavgat Şelalesi, Kurşunlu Şelalesi, Antalya Müzesi, Hadrian Kapısı, Karaalioğlu Parkı, Karain Mağarası, Köprülü Kanyon, Aspendos Antik Tiyatro, Perge Antik Kenti, Termessos Antik Kenti, Olimpos Antik Kenti, Phaselis Antik Kenti ve Side Antik Kenti.

Antalya tatili için önemli duraklara dair tüyolar verdikten sonra tatil demek deniz, kum, güneş demek diyenlerin favori şehri olan Antalya’da en uygun oteller ile ilgili detaylı bilgilere geçelim.

Antalya Kemer En Uygun Otel Önerisi – Viking Nona Beach Hotel

Antalya Kemer otelleri arasında hem merkeze yakın olup hem de şehrin yoğun atmosferinden uzak bir yapıya sahip olan Viking Nona Beach, tatilcilere konum açısından iyi lokasyonun avantajını sunuyor. Tatilinizi tamamen otelde geçirmektense ara ara Antalya’yı keşfederek geçirmeyi düşünüyorsanız Viking Nona Beach’in merkezi konumunu özellikle seveceğinizi düşünüyoruz.

Denize sıfır otelde dilerseniz çakıl plajda tuzlu suyun tadını çıkarabilir dilerseniz havuzda yüzüp, şezlongta güneşlemenin keyfini sürebilirsiniz. Otelin olanakları arasında bulunan bilardo, fitness merkezi ve masa tenisi bölümlerinde de kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

Palmiye ağaçları arasında, pırıl pırıl deniz manzarası karşısında konforlu bir tatil deneyimi için Viking Nona Beach’i seçebilirsiniz.

Holimax’in avantajlı fiyatlarıyla bayram tatili için rezervasyonunuzu yaptırabilir, tüm Antalya otelleri ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Antalya Alanya Uygun Fiyatlı Otel Önerisi – Blue Star Hotel

Antalya’nın pırıl pırıl Kleopatra Plajını bilmeyen yoktur, bu plaja 600 metre mesafede bulunan Blue Star’ın aile otelinde, yuva hissinde tatil geçirmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.  

Şehir merkezine 2 km uzaklıkta olan Blue Star’ın ayrıcalıklı konumu sayesinde Antalya gezintisi yapmak da oldukça kolaylaşıyor. Her şey dahil konsepti ile dolu dolu bir bayram tatili için Blue Star kesinlikle doğru seçim!

Gündüzden geceye süren animasyonlarla eğlencenin tadını çıkarmak, spa merkezinde rahatlamanın keyfini sürmek için rezervasyonunuzu Holimax üzerinden hızlıca yapabilirsiniz.

Antalya Side Aile Dostu Otel Tavsiyesi – Side Village Hotel

Özellikle çocuklu aileler için çok uygun olan Side Village Hotel, kaydıraklı havuzu ve çocuk kulübü ile ebeveynlerden tam puan alan bir konaklama tesisidir. Tesis Antalya Havalimanına 54 km, Side-Manavgat’a 10 km, Antalya’ya 64 km, Kumköy’e 300 m uzaklıkta bulunuyor.

11000 m2 gibi geniş bir arazide yer alan Side Village’da ister havuzda isterseniz kum plajda tatilin en önemli aktivitesi olan suyla buluşmanın tadını gönlünüzce çıkarabilirsiniz. En iddialı özelliği aslında tatilde en çok istenen özellik olan güler yüzlü hizmeti olan Side Village’da neşeli bir bayram tatili geçirebilirsiniz.  

Antalya’da en uygun fiyatlı oteller arasında yer alan Side Village’da, web sitemizden Holimax ayrıcalığıyla yer ayırabilirsiniz.

En İyi Lara Otelleri Arasında Bir İnci  – Venezia Palace Deluxe Resort Hotel

Venezia Palace Deluxe Resort Hotel’de özel mimarinin etkisiyle kendinizi sarayda hissedeceksiniz! Muhteşem atmosfer, seçkin mutfak, çocuklara özel etkinlikler ile kaliteli bayram tatili için adresinizi Venezia Palace Deluxe Resort Hotel olarak belirleyebilirsiniz.

Denize sıfır olan Venezia Palace Deluxe Resort’ta her damak tadına hitap eden farklı içeceklerin sunulduğu bar ve dünya mutfağından lezzetlerle dolu restoran ile bayram tatilinde mideniz de bayram edecek.

Venezia Palace Deluxe Resort’ta ya da en uygun bayram tatili otelleri arasında seçeceğiniz herhangi bir tesiste, Holimax’in avantajlı fiyatlarıyla rezervasyonunuzu yaptırabilir, öner kazan kampanyasıyla ekstra indirim hakkı kazanabilirsiniz.