Türkiye’nin en iyi aile otelleri nereleri dersek aslında bu sorunun net cevabını veremeyiz çünkü her ailenin bir otelden beklentisi farklı olabilir. Eğer iyi bir aile oteli arıyorsanız öncelikle kendi beklentilerinizi iyi belirlemelisiniz.

Mesela siz aile olarak denizde vakit geçirmeyi mi havuzu mu daha çok seviyorsunuz? Aile oteli denince akla hemen kaydıraklı parklar geliyor olsa da belki de sizin çocuğunuz bu tip alanlar için uygun yaşta olmayabilir. Peki, iştahlı bir aile misiniz? Eğer öyleyse her şey dahil konsepti sizin için uygun olacaktır.

Biz kaliteyi ve iyi hizmeti baz alarak olabildiğince çeşitli imkanlar sunan aile otelleri arasından seçmece bir liste hazırladık. Umarız yazımız seçiminizde size yardımcı olur, şimdiden keyifli bir tatil dileriz.

aska lara resort spa

En İyi Aile Otelleri Antalya İlinin Her Köşesinde!

Deniz, kum, güneş ve havuzda eğlence odaklı olan klasik tatil anlayışının en dolu dolu yaşanabileceği tatil beldelerinden biri kesinlikle Antalya! Burada turizm ekipleri uzmanlıklarını kaliteli otellerde fazlasıyla gösteriyor. Aska Lara Resort & SPA’da Antalya aile otelleri arasında önerebileceğimiz güzel seçenekler arasında yer alıyor.

Gündüz aktiviteleri ve gece şovları ile gündüzden geceye eğlencenin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz aile boyu bir tatil düşlüyorsanız Aska Lara Resort’ta aradığınızı bulabilirsiniz. Tesis sizi daha önce deneyimlemediğiniz bir tatile davet ediyor ve bu çağrısıyla iddiasını ortaya koyuyor.

İhtiyaçlara göre şekillenen bir hizmet anlayışını benimseyen Aska Lara Resort & SPA’da konforu en lüks haliyle deneyimleyebilirsiniz.

Farklı oda ve konaklama türleri arasından size en uygun olanı Holimax ayrıcalığıyla, avantajlı fiyata seçmek çok kolay!

kustur club holiday village

Ege’nin En İyi Aile Otelleri Arasında Kuştur Club Holiday Village

Çam ormanları ve mis kokulu çiçekler arasında, geniş bir botanik bahçesi içinde konumlanmış olan Kuştur Club Tatil Köyü Kuşadası’nda, huzuru ve eğlenceyi bir arada sunuyor. 5 yıldızlı tesiste yemyeşil manzaraya sahip olan odaların pencereleri adeta doğaya açılıyor.

Ege insanının samimi ve güler yüzlü yapısının servis elemanlarında en iyi şekilde temsil edildiği Kuştur Tatil Köyü’nde kaliteli hizmet her noktada sizin konforlu bir tatil geçirmenizi sağlıyor.

Denize sıfır konumdaki Kuştur, kum plajdan rahat rahat denize girebileceğini bir yerde bulunuyor. Birbirinden eğlenceli kaydırakların olduğu aquapark ise aile tatili boyunca çocukların adeta gözdesi oluyor!

Ege bölgesi en iyi aile otelleri arasında sayılabilecek Kuştur Club Holiday Village’da Holimax ayrıcalığıyla indirimli fiyata hemen yerinizi ayırtabilirsiniz.
mirage world hotel

Aquparklı Aile Otelleri Arasında Renkli Seçenek Mirage World Hotel

Muğla Marmaris İçmeler’de yer alan Mirage World Hotel Dalaman Havalimanı’na 90 km mesafede yer alıyor. Yaz tatilinizi geçirmek için köklü ve güvenilir otel zincirleri tercihinizse Mirage World Hotel’i gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Aile tatili denince sizin için her şey dahil oteller de öncelikliyse Mirage World Hotel bu konuda da iddialı bir tesis ve tatmin olacağınız tüm imkanları önünüze seriyor!

Açık büfe servisler, geç kahvaltı seçeneği, gece çorbaları, profesyonel animasyon ekibi, hafta sonu sinema etkinlikleri, mini club, sauna, fitness… Hepsi daha ve daha fazlası için Holimax ayrıcalığıyla hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

 

Alternatif Bir Seçenek Olarak Karadeniz Aile Otelleri Arasında Tilya Resort Hotel

Ailecek tatile nereye gitsek diye düşünürken aklınıza Ege ve Akdeniz sahilleri geliyor ama belki de çocuğunuz ya da çocuklarınız küçük olduğu için ve siz Karadeniz Bölgesi’nde yaşadığınız için uzun yolculuk gözünüzü mü korkutuyor? İşte, sizin için Karadeniz’de aile otelleri arasında iyi bir seçim: Tilya Resort Hotel.

Trabzon’da sahil kenarında konumlanmış olan Tilya Resort Hotel, özel plajı, açık havuzu ve su parkıyla tam teşekküllü bir aile tatili vadediyor. Deniz ve doğa manzarası eşliğinde, Karadeniz’in oksijeni bol havasında enerjinizin deşarj olacağı bir tatil sizi bekliyor!

En iyi aile otelleri arasından seçim yapmak ve rezervasyonunuzu en uygun fiyata yapmak için Holimax üzerinden yer ayırtmayı unutmayın, avantajlı tatilin tadını çıkarın.

 

Yorum Yazın