Sevdiğiniz insanla beraber güzel bir hayata adım atacağınız zamana artık çok az bir süre kaldı. Hayallerinizi süsleyen bu özel an, sonunda evleniyorsunuz. Damatlık, gelinlik, davetiyeler ve düğün derken her şey hazır. Peki, düğün sonrasında bu tatlı yorgunluğu atıp dinlenebileceğiniz o muhteşem tatili planladınız mı?

Belki de yoğunluk içerisinde yapacağınız balayı tatilini henüz planlamadınız. Üzülmeyin, en avantajlı şekilde özel olarak sunulan balayı otel konseptlerinde sizin için her şey hazırlandı. 

Balayınızın kusursuz geçmesi adına her bir detayın yer aldığı bu özel konsept dahilinde yurt içi ve yurt dışı yüzlerce otel seçeneği yer alır. 

Denize sıfır konumları, su kaydırağı, kum plajları, açık yüzme havuzu, termal havuzu, aquapark, sauna, kapalı yüzme havuzu, SPA, eğlence ve animasyon, spor aktiviteleri gibi pek çok detay balayı otellerinde her türlü ihtiyacınızı karşılamak için bekliyor. 

balayi konseptinde neler yer ali

Balayı Konseptinde Neler Yer Alır?

Romantik balayı tatili için en önemli husus çiftlerin beğenilerine uygun yerlerde zaman geçirmeleridir. Kaliteli hizmet alacağınız bu bölgelerde konaklama en önemli husustur. Beğeninize ve zevkinize uygun bölgelerde seyahat etmek sizin sorumluluğunuzda yer alırken, kaliteli hizmet güvencesi otellerdedir. 

Pek çok hizmet ve uygulama sunan balayı otelleri konseptinde; 

  • Odanıza özel dekor 
  • Oda kahvaltı hizmeti
  • Odanızda sizi bekleyen özel meyve sepeti
  • Çiftlere özel akşam yemeği

Birçok farklı seçenek imkanıyla çiftlerin özel zaman geçirmesi amaçlanır. Romantik balayı geçirmeniz için pek çok hizmet seçeneği Holimax’te yer alan otel seçeneklerinde sizleri bekliyor. Bu fırsatları inceleyerek sizler için en uygun balayı otellerine kolaylıkla rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

balayi tatili onerileri

Balayınızı Renklendirecek Öneriler

Balayı tatilinizi birbirinden farklı konseptler ile dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz. Sadece deniz kıyısında yer almayan romantik balayı;

  • Balayı yurt içi turları 
  • Balayı yurt dışı turları 
  • Kayak otelleri 

gibi seçeneklerle de değerlendirilebilir. Her biri size özel deneyim sunması bakımından özeldir. 

Kayak otellerinde sevdiğiniz insanla beraber muhteşem doğa eşliğinde karın tadını çıkarabilirsiniz. Balayı termal otellerde ise düğünün tatlı telaşının yorgunluğunu atmanız mümkün. 

Bu sayede hem sağlıklı hem de keyifli zaman geçirebilirsiniz. Balayı yurt içi ve yurt dışı turlarında gittiğiniz her bir bölgede muhteşem bilgiler edinerek eşinizle özel deneyimler elde etmeniz mümkün. 

Balayı paketleri avantajlarından faydalanmak için Holimax’i ziyaret etmeyi unutmayın. 

balayi otelleri holimax

Hayalinizdeki Balayı Tatili için Holimax Fırsatlarını Kaçırmayın!

Muhteşem bir balayı rüya gibi bir evliliğin başlangıcıdır. Bir ömür birlikte yaşamaya evet dediğiniz eşinizle beraber stres ve yorgunluğunuzu balayı tatilinde atabilirsiniz. Yeni evli çiftler için ultra her şey dahil balayı otelleri, oda süslemesi, özel banyo setleri, şarap, tatlı ikramı gibi ayrıcalıklar tanır. 

Erken check in, geç check out, otel içerisindeki hizmetlerde ayrıcalıklı indirim, SPA, odaya kahvaltı gibi keyifle vakit geçirmenizi sağlayacak tüm detaylar sizler için düşünülmüş durumda. Rüya gibi romantik balayı tatili geçirmek adına balayı otellerinin sizlere özel sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. 

Balayı tatilini uygun fiyat seçenekleriyle erişmek diğer tatillerde olduğu gibi erken rezervasyon ile mümkün. Balayınızı hangi sezonda yapmak istiyorsanız, sezon başlamadan önce rezervasyon işlemlerini tamamlamalısınız. 

Sezon tarihlerinde otellerde doluluk oranı artacağından fiyat politikası da buna bağlı olarak artış gösterecektir. Bu fiyat artışına doluluk oranına yakalanmadan uygun seçenekler ile istediğiniz bölgede tatil yapmak için Holimax’te yer alan balayı otellerine göz atabilirsiniz. 

Erken rezervasyon ve indirimli seçeneklerle yer alan bu oteller, taksit avantajları ile ziyaretçilerini memnun ediyor. 

Yorum Yazın