Aydın’ın bir ilçesi olan Kuşadası, Türkiye’de tatil denince ilk akla gelen beldeler arasında yer alıyor. Aydın merkeze 70 km mesafede bulunan kıyı bölgesi özellikle denizi, tarihi yerleri, turistik imkanlarıyla öne çıkıyor. Ege’nin samimi atmosferinde kanınızın kaynadığını hissedeceğiniz bir balayı tatili için Kuşadası balayı otelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Kalbim Ege’de Kaldı şarkısı boşuna yazılmamıştır, biz de Ege’de romantik bir balayı geçirmeliyiz diyorsanız ama otel seçimi size zor geliyorsa şimdi vereceğimiz listeye göz atabilirsiniz. Şimdiden, aşk dolu bir balayı tatili geçirmenizi diliyoruz!

 

Villa Konseptli Balayı Otelleri Arasında Bir Yıldız Pine Club Boutique Hotel

Evdeki huzurun lüks bir odaya taşındığını hayal edin, işte Pine Club Boutique Hotel & Spa bunu başaran bir turizm tesisi olarak misafirlerini ağırlıyor.

Yemyeşil bahçelere sahip villa seçeneklerinden havuzlu ya da havuzsuz olarak size en uygun olanı tercih edebilir, balayı tatilinizi ağaçlar arasında geçirebilirsiniz.

Tesisin tüm konuklara açık olan açık yüzme havuzunda serinlerken A la carte restorandan birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakabilirsiniz. Spa ve masaj hizmeti de sunan Kuşadası balayı otelleri arasında bulunan Pine Club’ta her bir hücreniz huzura ererken, taze bir çift olarak evliliğe harika bir başlangıç yapabilirsiniz.

palm wings beach resort spa kusa

Kuşadası Balayı Otelleri Her Şey Dahil Konsept ile Yükselişte

Balayı tatili her şey dahil konseptli bir otelde yapılmalı diyorsanız, rotanızı Palm Wings Beach Resort & Spa Kuşadası’na çevirebilirsiniz. “Her şey dahil” dendiği zaman ilk olarak açık büfelerin gözünüzün önüne gelmesi gayet doğal. Palm Wings’te Balık A la Carte Restoran, İtalyan A la Carte Restoran ve Türk A la Carte Restoran’dan dilediğiniz gibi damaklarınızı şenlendirebilirsiniz.

Enerjik bir çiftseniz ve balayı tatilimizde neşeli ve keyifli, cıvıl cıvıl olmalı diyorsanız Palm Wings’te gündüz yapılan spor aktivitelerini, havuz oyunlarını ve geceleri diskoda kıpır kıpır geçecek zamanları seveceğinize eminiz.

Holimax ayrıcalığıyla en iyi balayı otelleri arasından istediğinizde avantajlı fiyatlarla hemen rezervasyonunuzu yaptırabilir, uygun fiyata tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

risus beach resort

Risus Beach Resort

Risus Beach Resort Hotel, Kuşadası’nın en meşhur plajı olan Long Beach’de bulunmaktadır.

Tesis, balayı çiftlerinin öncelikle aradığı konforun yanında balayı konsepti dahilinde odaya şarap ve meyve ikramı, özel oda süslemesi, özel mefruşat ve odaya kahvaltı hizmetiyle müşteri memnuniyeti üst sırada tutan merkezlerden biridir.

Kuşadası balayı otelleri arasında seçim yaparken denize sıfır olan ve özel plajı olan, havuzda eğlenebileceğiniz kaydırakların yer aldığı yani özetle günü dolu dolu geçirebileceğiniz bir yer arıyorsanız Risus Beach Resort’ta keyifli bir balayı tatili geçireceğinizi söyleyebiliriz.

asena hotel

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Balayı Oteli Asena Hotel

Balayı tatili denince elbette her şey dört dörtlük olsun, olabildiğince tüm imkanlar bulunsun istenir ama sonuçta yeni evli çiftler için ev kurma aşamasında çok fazla harcama olduğu için bütçe dostu ve iyi hizmet sunan bir balayı oteli seçeneği de hiç fena olmaz değil mi? Asena Hotel bu seçenekler arasında yer alıyor.

Ege’nin gözde tatil yeri Kuşadası’nda, Kadınlar Denizi’nde olan tesis masmavi sulara sadece 10 metre mesafede bulunuyor. Dilerseniz denizde dilerseniz terastaki havuzda serinleyebiliyorsunuz. Her şey dahil konaklamada sabah, öğle akşam yemekleri ücretsiz servis ediliyor. Ayrıca belirlenen alkollü ve alkolsüz içkiler de misafirlere ikram olarak sunuluyor. Dilerseniz yarım pansiyon seçeneğini de elbette tercih edebiliyorsunuz.

Asena Hotel ve birbirinden güzel tüm balayı otelleri için en uygun fiyatlı rezervasyon seçeneklerine Holimax’ten ulaşabilir, ayrıcalıklı olma hissinin keyfini sürebilirsiniz.

 

Yorum Yazın