Akdeniz ve Ege’nin eşsiz rotalarında maviye doyacağınız bir tatil deneyimlemek ister misiniz? Yoksa Karadeniz’in yemyeşil bölgelerinde eşsiz bir doğa tatili mi? Yurt içi kültür turları sayesinde uzak ya da yakın gittiğiniz her nokta sizlere keyif verecek. 

Gittiğiniz noktalarda çektiğiniz her bir fotoğraf karesi hayatınız boyunca hatırlayacağınız güzel anılar biriktirmenizi sağlayacak. 

Fethiye, Bodrum, Gökova ve Marmaris… Sizin hayalini kurduğu mavi yolculuk hangisi? Mavinin ve yeşilin tüm tonlarını görebileceğiniz mavi yolculuk turları ile ülkemizin en güzel koyları için yola çıkabilirsiniz. Gittiğiniz her noktada rüzgar sörfü, dalış ve su sporları gibi aktiviteler sizi bekliyor.

mavi tur

Temalarına Göre Otel Seçenekleri

Koşuşturma içinde bir yılın sonunda tatil yapmayı düşünmeye başladıysanız dört mevsim tatil yapabileceğiniz Kıbrıs, renkli geceleri, eğlenceli bölgeleri ve masmavi plajları ile mükemmel bir deneyim sunuyor. Geçireceğiniz her an sürprizlerle dolu olsun isterseniz yurt içi tatil seçenekleri de tam size göre. 

Tatilinizde ihtiyaç duyduğunuz her şeyi ayrıntısına kadar planlayan yurt içi otelleri, ihtiyacınıza göre hizmet almanızı sağlıyor. Nasıl bir tatil yapmak istediğinize karar vermeniz halinde farklı alternatifli seçenekleri bulmak mümkün. Muhafazakâr oteller, çocuk dostu oteller, SPA oteller, denize sıfır oteller tüm hizmetlerinde tatilcileri düşünerek planlama yapar. 

Pek çok avantajı ile hizmet sunan yurt içi otellerinde bütçenize göre oda konaklaması satın alabilirsiniz. Ayrıca her şey dahil ya da ultra her şey dahil geniş kapsamlı seçenekler, aile boyu tatil keyfinizi sürmenizi sağlıyor.

holiday 2021 08 26 15 47 16 utc

Tatil Paketlerinin Avantajı Nedir?

Türkiye, bir turizm ülkesi olarak birbirinden kaliteli ve seçkin yurt içi otel seçeneklerine sahip. Yurt içi tatil hizmeti sunan oteller, dünyanın pek çok yerinden turist ağırlamaya devam ediyor. Eğer sizler de tatil arayışında iseniz hem yaz tatili hem de kış tatili için ayrı keyifli olan seçenekleri değerlendirebilirsiniz. 

Yılın dört mevsimi keyif almanızı sağlayan tatil paketleri, özel dönemlerde dahi tatilinize ara vermemenizi sağlıyor. Deniz, kum ve güneşin en güzelini bulurken Dünya mutfağının lezzetleri yemeklerinin de tadına bakma şansına sahip olabilirsiniz. 

Sezon yoğunluğu nedeniyle yaşanan doluluklardan etkilenmeden uygun fiyat politikası ile gitmek istediğiniz ve en beğendiğiniz tatil köylerinde sezon fiyatlarından daha uyguna konaklamak istemez misiniz? 

Konforlu ve kusursuz bir tatil için otel rezervasyonlarınızı son dakikaya bırakmayın. Rüyalarınızın tatilini ekonomik fiyatlarla tatil paketlerinin avantajlarından yararlanarak satın alabilirsiniz. Bu sayede taliniz erken belli olur, keyfiniz de yerinde olur. 

Ayrıca Holimax üzerinden yapacağınız tatil rezervasyon ayrıcalıkları sadece yaz tatili için değil kültür turları ve kış tatili için de geçerlidir. 

otel seciminde en uygun secenekler

Otel Seçiminde En Uygun Seçenekler Nasıl Belirlenmeli?

Türkiye’de tatil yapmak demek aslında Akdeniz ve Ege demektir. Her şey dahil Alaçatı otelleri, Çeşme otelleri, Fethiye otelleri, Antalya otelleri, Marmaris otelleri muhteşem manzarayı ve masmavi denizi bir adım yakınınıza taşıyor. 

Ekonomik seçeneklerle sunulan otel arayışında iseniz yarım pansiyon ya da oda-kahvaltılı seçenekler değerlendirilebilir. Bu seçenekler bütçe dostu oteller arasında bulunur. Eğer deluxe otellerde konaklama yapmak isterseniz erken rezervasyon fırsatları ile sunulan indirimlerden faydalanabilirsiniz. 

Mavi bayraklı denizlerde yüzmek, hayalini kurduğunuz tatile çıkmak ve yemyeşil doğanın dinginliğine kendinizi bırakmak için Türkiye’nin birbirinden güzel tatil beldelerinde sahile vuran deniz eğlenceleri sizi bekliyor. Tüm bu seçenekler erken rezervasyon tatil fırsatlarıyla sunulur. 

Holimax’te geniş yelpazede yurt içi otel seçenekleri yer alır. Web sitesini inceleyerek geniş bilgi alabileceğiniz gibi rezervasyon işlemlerini de kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca otellerin özel olarak sundukları indirim, konser ya da etkinlik gibi detayları da görmeniz mümkün. 

Yorum Yazın