Erkek erkeğe tatil, her erkek arkadaş grubunun gönlünde yatan bir tatil hayalidir. Arkadaşlarıyla kamp yapmak, rafting yapmak, keşif gezilerine çıkmak, çeşitli sosyal aktivitelere katılmayı kim istemez. Yurtiçi tatil yerleri arasında erkek erkeğe gidebileceğiniz 7 tatil noktasını açıklıyoruz. Bu yıl mutlaka birini yapın, dostlarınızla eğlencenin hakkını verin.

Olympos

Yılın her mevsiminde yerli ve yabancı birçok turistin akın ettiği Antalya’nın en güzel tatil yerlerinden Olympos, erkek erkeğe gezilere çıkmak ve denize girmek için ideal bir yer. Likya medeniyetlerinden kalma birçok tarihi yapıyı keşfetme fırsatı bulabileceğiniz Olympos, bir tarafınızda dağlarla diğer tarafınızda ise denizle göz göze geleceğiniz bir yolculuk fırsatı sunuyor.

Doğa ile iç içe ve yakın arkadaşlarınızla bir arada tatil yapmanın keyfine varacaksınız. Sit alanı olması sebebiyle deniz kıyılarının tertemiz olduğu Olympos, Adrasan, Karaöz ve Gelidonya Feneri’ne de yakın olduğu için bu yerleri de gezebilir, Olympos’un eşsiz doğasının tadını çıkarabilirsiniz.

Kaş

Antalya’da bulunan Kaş, Türkiye’deki tatil yerleri arasında en çok doğal koyun bulunduğu yerlerden biridir. Dalış yapmak, güneşlenmek, balık tutmak ya da yer altı dünyasının güzelliklerini keşfetmek için erkek erkeğe tatil seçenekleriniz arasında mutlaka bulunması gereken bir yer. Özellikle Kaputaş Plajı, Kalkan koyu, batık şehir Kekova ve çevresindeki adalar görülmeye değer muhteşem yerlerden sadece bazıları. Kaş’ın maviliklerinde yüzmek, tekne turlarına çıkmak, dünyanın en güzel koylarından biri olan Kaputaş’ta denize açılmak için Kaş, yapabileceğiniz en iyi tatil seçeneklerinden biri olabilir.

Çeşme

Ege’nin incisi olarak sembolleşmiş olan Çeşme, her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turistin akın akın ziyaret ettiği popüler tatil yerlerinden biri. Son yıllarda deniz, kum ve güneş üçlüsünün yanı sıra yüksek standartlı otellerin, kafelerin ve restoranların olduğu Çeşme’de erkek erkeğe tatil yapmak için harika bir fikir olabilir.

Dünyaca ünlü tatil yerleri arasında olan Çeşme plajlarını, arkadaşlarınızla bol eğlenceli, bol sohbetli, huzur dolu bir yurt içi tatili için tercih edebilirsiniz.

Kaz Dağları

Çanakkale ve Balıkesir arasında yer alan, yemyeşil doğası ve yüzlerce bitki çeşidi ile milyonlarca canlı barındıran Kaz Dağları, arkadaşlarınızla birlikte kamp yapmak için en uygun yerlerden biri. Eğer maceracı bir ruha sahipseniz, keşif gezilerini ve yürüyüşleri seviyorsanız Kaz Dağları tam da size göre!

Filmlere, belgesellere ve mitolojik hikayelere konu olan Kaz Dağları, yemyeşil ormanı ve şelalesiyle de huzur dolu bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Bölge özellikle bahar aylarında doğanın yeniden uyanışa geçmesiyle birlikte rengarenk enstantaneler sunmakta.

Sapanca

İstanbul’a ve Ankara’ya da yakın bir konumda bulunan Sapanca, parkı ve gölüyle şehir hayatından kaçmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. Göl kenarında kamp kurmak ya da göl çevresindeki otellerde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek isterseniz, Sapanca sizi çok memnun edecek bir yer. Ayrıca gölde tekne turu yapabilir, balık tutabilir ya da arkadaşlarınızla birlikte çevreyi keşfedebilirsiniz.

Uludağ

Arkadaş grubuyla kayak yapmak gibi farklı bir aktivite yapmak istiyor olabilirsiniz. İster hafta sonu ister tüm hafta boyunca eğlencenin doruklarına ulaşmak istiyorsanız Uludağ’da kayak turu yapabilirsiniz.

Ayrıca Uludağ’da yapabileceğiniz birçok aktivite bulunuyor. Kayak turu dışında, teleferikle bölgenin güzelliklerini görebilir, keşif gezilerine çıkabilir, çevre otellerin restoran ve kafelerinde dinlenebilir, eğlence partilerine katılabilirsiniz.

Yedigöller

Erkek erkeğe tatil yapmak için Bolu’nun kuzeyinde yer alan Yedigöller’e gitmeye ne dersiniz? Özellikle bahar aylarında doğanın en güzel renklerinin büyüleyici danslarını görebileceğiniz Yedigöller ve çevresindeki köylerde keyifli bir gezintiye çıkabilirsiniz. Kayın ağaçlarının arasından geçerek bisiklet binebilir ya da eşsiz manzaraya karşı piknik yapabilirsiniz. Yedigöller Tabiat Parkı’nın manzarasına hayran kalacaksınız.

Yorum Yazın