Muğla iline bağlı Marmaris, Ege ve Akdeniz’in kesiştiği noktada liman kenti olarak yer alır. Dalaman Havalimanı’na 94 km uzaklıkta yer alan Marmaris, yılın her mevsimi dünyanın dört bir yanından yerli, yabancı turistlerin akın ettiği gözde turizm merkezleri arasında bulunur. 

Uzun bir sahil şeridine sahip Marmaris, mis kokulu çam ağaçlarıyla çevrili tertemiz doğası, masmavi berrak denizi, el değmemiş koyları ve plajları, tarihi yapıları, doğal güzellikleri, renkli gece hayatı ve konaklama açısından pek çok alternatifi bulunduran bir tatil ortamı sunar.  

marmariste konaklama

Marmaris’te Konaklama 

Marmaris’te yer alan oteller, sahil şeridinde, ilçe merkezinde ve Marmaris’e yakın konumlarda yer alır. Marmaris otelleri, her bütçe ve zevke hitap eden konaklama seçeneklerine sahiptir. Eşsiz doğası ve deniziyle göz dolduran Marmaris’te nerede kalınır sorusunun detaylı yanıtlarını sizler için hazırladığımız otel önerilerini inceleyerek bulabilirsiniz.

Marmaris Otel Önerileri 

d maris bay marmaris otel

D Maris Bay

D Maris Bay, Marmaris Hisarönü mevkiinde, Dalaman Havaalanı’na 122 km uzaklıkta yer alır.  Lüks ve şık tasarımı ile konuklarına dünya standartlarında hizmet verir. Mavi Bayrak ödüllü olmak üzere büyüleyici beş doğal kumsal plaja sahip otel 196 oda ve bir adet ayrıcalıklı villa ile hizmet verir. Geniş ve ferah odalarıyla birlikte kendinizi evinizdeymiş gibi hissettirecek bir konfor sunan otel, oda kahvaltı konsepti ile konuklarını ağırlar. Büyüleyici deniz ve dağ manzarası ile ziyaretçilerine görsel bir şölen sunan D Maris Bay’da yer alan restoranlar Türk ve dünya mutfağından öne çıkan lezzetleri servis eder. 

casa de maris spa resort hotel

Casa De Maris Spa & Resort Hotel

Casa De Maris Spa & Resort Hotel, Marmaris Kalesi’ne 4 km uzaklıkta yer alıyor. Marmaris bölgesinin eşsiz doğa güzellikleriyle çevrelendiği konumu ile yaz aylarınızı keyifli bir hale getirir. 

Ultra her şey dahil konseptiyle konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatır. Akdeniz ve dünya mutfağından enfes lezzetlerin yer aldığı restoranları konuklarıyla buluşturur.  Sığla ağaçlarıyla çevrili, huzurlu bir atmosferin yer aldığı SPA merkezi, otelin sunduğu hizmetler arasında bulunur.  Otel tesisinde uzman masörlerin yer aldığı bir SPA alanı, masaj salonları ve sauna alanları yer alır. 

grand yazici club marmaris place

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace, Marmaris’te İçmeler konumunda, Dalaman Havalimanı’na 100 km uzaklıkta yer alıyor. İçmeler bölgesinin el değmemiş doğası ve çam kokularıyla bütünleşen otel konuklarına yorgunluğu atacak konforlu bir tatil ortamı sunar. Devasa büyüklüğe sahip otel toplam 543 odasıyla misafirlerini ağırlar. 

Otelin kendine ait mavi bayraklı özel plajında deniz ve güneşin keyfini çıkarabilir, aynı zamanda termal sularında bedeninizi dinlendirebilir, SPA merkezlerini tercih ederek üzerinizdeki yorgunluğu atabilirsiniz. Tam pansiyon ve yarım pansiyon konseptinde hizmet veren otelde düzenli olarak oda servisi yapılır. 

meric hotel turunc

Meriç Hotel Turunç

Eşsiz doğasıyla göz dolduran Meriç Hotel Turunç, Marmaris’in Turunç Koyu’nda yer alır. Dalaman Havalimanına 115 km ve Marmaris merkeze 20 km uzaklıkta bulunur. 

Denize yürüme mesafesinde bulunan otelin kendine ait mavi bayraklı özel plajı, açık havuzu, açık ve kapalı restoranı ve 2 adet bar alanı yer alır. Konuklarına keyifli bir yaz tatili deneyimi sunan otel 91 odası ile konforlu bir hizmet sağlar. Otelde yer alan restoranlar Türk ve dünya mutfaklarının en sevilen lezzetlerini misafirleriyle buluşturur. Her şey dahil konseptiyle hizmet veren Meriç Hotel Turunç’ta dinlendirici, rahatlatıcı SPA merkezi yer alır. 

Marmaris tatilinizi planlamak için birbirinden konforlu konaklama seçenekleri sunan Marmaris otellerini Holimax’te bulabilirsiniz. Erken rezervasyon seçenekleri ve cazip kampanyalarla hayalinizdeki tatili kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Yorum Yazın