Ege bölgesi ve Aydın’ın turizm merkezi Kuşadası ve çevresinde farklı temalara sahip birçok aquapark yer alır. Havaların ısınmasıyla su parkları sezonunu açan Kuşadası aquaparkları eğlendirici su kaydırakları, çeşitli aktiviteleri ile tatilcilere ve çocuklara keyifli bir ortam sunar. 

Çocuklu aileler için uygun, her yaştan tatil severin yaz aylarında hem serinleyip hem eğlenebileceği farklı konseptlere sahip aquaparkların içerisinde farklı büyüklükte havuzlar, dalga havuzları, rafting, yunuslarla yüzme imkanı, renkli su kaydırakları yer alır. Çeşitli etkinlikler ve havuz gösterilerinin yer aldığı aquaparklarda çocuklarınızla birlikte eğlenceye doyacağınız bir ortam bulabilirsiniz.
Gelin, Kuşadası aquaparklarını birlikte inceleyelim…

Adaland Aquapark

Adaland 

Adaland, Kuşadası’nın Çamlimanı mevkiinde yer alır. İlçe merkezine 8 km uzaklıkta konumlanır. Çocuklu aileler için harika bir eğlence yeri olan Adaland içerisinde su kaydırakları, yunuslarla yüzme, rafting ve havuz aktiviteleri yer alır. 

Yetişkinlere ve çocuklara hitap eden bu su parkında adrenalin dolu birçok eğlence platformu bulunur. Bu platformlar arasında ilginç su kaydırak çeşitleri, aktivite havuzları, havada 360 derece tur atan Loop Pink & Loop Blue kaydırağı, 406 metre uzunluğa sahip Amazon Aile Kaydırağı, Kamikaze, Çılgın Nehir gibi daha birçok eğlence noktası yer alır.

kusadasi aquapark fantasy aquapa

Aqua Fantasy Aquapark

Aqua Fantasy Aquapark, İzmir’in Selçuk bölgesinde yer alır. Kuşadası merkeze 11 km uzaklıkta konumlanır. 

Türkiye’nin en büyük kapasiteli 50 bin m² alana kurulu su parkına sahip olan Aqua Fantasy Aquapark, Aqua Fantasy Aquapark Hotel & SPA bünyesinde yer alır. Gün içerisinde 5 bin kişiyi ağırlayabilen aquapark her yaş kitlesine hitap eder. 

Otel dışında da ziyaretçi kabul eden Aqua Fantasy Aquapark içerisinde farklı seviyelerde eğlence dolu havuz kaydırakları, 4 farklı kaydırağın bir arada olduğu Super Combo, 80 kilometre hıza ulaşan X-treme, ahtapot, korsan gemisi, denizaltı ve daha birçok eğlence noktası bulunur. 

aqua atlantis kusadasi

Aqua Atlantis

Aqua Atlantis, Kuşadası’na bağlı Soğucak mevkiinde yer alır. İlçe merkezine 7 km uzaklıkta bulunur. Kuşadası bölgesinin öne çıkan otelleri arasında olan Risus Beach Resort bünyesinde hizmet verir. 

Çocuklara ve yetişkinlere özel aktivite alanlarının bulunduğu bu eğlence dolu aquapark, otel dışından da ziyaretçileri kabul etmektedir. Dileyenler burada konaklama imkanı bulabilir. Denize sıfır konumda bulunan Aqua Atlantis içerisinde farklı büyüklükte havuz ve küçüklere uygun eğlenceli su kaydıraklarının yer aldığı Mini Club eğlence alanı, voleybol ve basketbol sahası yer alır. 

kusadasi aquapark otelleri

Aquapark Oteller

Aquapark içerisinde yaygın olarak kullanılan su kaydırakları, macera nehri, dalga havuzu, mantar, anakonda ve daha birçok farklı havuz oyuncağı seçenekleri yer alır. Bu seçeneklerin yer aldığı birbirinden konforlu Aquapark Otelleri değerlendirebilir, ailenizle birlikte tüm yılın yorgunluğunu atabilirsiniz. 

Küçük misafirleri eğlenceye davet eden su kaydıraklı ve havuzlu Aquapark Otellerde aile boyu adrenalin dolu eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz. Her yaşa hitap eden su kaydırakları ile farklı maceralara atılabilir, çocuklarınızla veya arkadaş grubunuzla hem eğlenerek hem dinlenerek muhteşem bir tatil yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. 

Yaz tatillerinin vazgeçilmez tatil yerlerinden biri olan Kuşadası’nda ise çocuklarınızın keyifle ve güvenle vakit geçirmesini sağlayan farklı konseptlere sahip aquaparklı oteller yer alır. 

Doğa ve denizin iç içe olduğu Kuşadası Aquapark Otelleri seçeneklerini değerlendirerek yazın tadını çıkarabileceğiniz bir tatil geçirebilirsiniz. Her bütçeye uygun alternatifler sunan su kaydırakları, eğlenceli platformlar, çocuk havuzları ve yetişkin havuzlarına sahip Aquapark Oteller, tatilinizi eğlenceli ve konforlu kılar. 

Yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkarmak için Kuşadası otelleri seçeneklerini Holimax’te detaylı olarak inceleyebilir, erken rezervasyon fırsatları ve avantajlı kampanyaları değerlendirerek tatilinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Yorum Yazın