Balayı tatilinde nereye gidilir diye düşünenlerin gözde tercihleri arasında bulunan Antalya, her sene gitgide daha fazla çiftin ortak adresine dönüşüyor. Antalya gerçekten balayı tatili için uygun bir yer mi yoksa popüler olduğu için çok araştırma yapılmadan hemen tercih edilen bir yer mi? Bu sorunun cevabı aslında nasıl bir balayı tatili hayal ettiğinize göre değişir. 

Balayında sessiz, sakin, dingin bir ortam arayışınız varsa Antalya pek de doğru tercih olmayabilir. İsteğiniz cıvıl cıvıl günler, ufak tarihi geziler, deniz, kum, güneş, akşama da danslı eğlenceler ise işte o zaman Antalya sizin için kesinlikle doğru seçim!

Antalya büyük bir şehir ve birçok tatil beldesi var. Balayı tatili için seçilebilecek en güzel yerler ise Kemer, Side, Alanya ve Belek.

kemer balayi otelleri

Antalya Balayı Otel Lokasyonlarında Gözde Durak: Kemer

Balayını Antalya’da geçirmeye karar verdiyseniz şehrin en popüler tatil beldelerinden olan Kemer’i de mutlaka mercek altına almanızı öneririz. Kemer’de gezilecek yerler ile ilgili hemen kısa bir liste de verelim: Yörük Parkı, Ayışığı Plajı, Göynük Kanyonu, Phaselis Antik Kenti, Çıralı Yanartaş, Olimpos, Adrasan, Antalya Müzesi ve Tahtalı Dağı.

Balayında Kemer güzel olabilir de acaba otel olarak nereyi seçsek diye düşünüyorsanız, size kusursuz bir önerimiz var! Kemer balayı otelleri içerisinde Olimpos Dağları arasında yer alan denize sıfır konumuyla öne çıkan Limak Limra Hotel & Resort, ödüllü mimarisi ile adımınızı tesise attığınız ilk andan itibaren sizi büyüleyecek…

side balayi otelleri

Balayı Antalya Otelleri Side Bölgesinde Yoğunlaşıyor

Antalya Manavgat ilçesinde bulunan Side, Antalya şehir merkezine 62 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Doğal güzellikleri, tarihi yapıları, mistik tapınakları ve anıtları, kendine has otantik dokusuyla Side son yılların yıldızı parlayan turizm merkezleri arasında bulunuyor. Balayı tatili hayaliniz için böyle bir alan size uygun geliyorsa rotanızı Antalya’ya çevirebilirsiniz.

Antalya Side otelleri arasında seçim yapmak oldukça zor olsa da size Kirman Calyptus Resort & SPA’yı önerebiliriz, neden mi? 24 saat boyunca yiyecek, içecek servisinin hiç durmadığı, sahilde sürekli mevsim meyveleri, dondurma, sıcak simit, haşlanmış mısır servisinin yapıldığı, kendinizi rüyada gibi hissedeceğiniz harika bir atmosferde balayı tatili geçirme fikrinin size hoş geleceğini düşünüyoruz. Kirman Calyptus Resort & SPA’da rezervasyonunuzu Holimax ayrıcalığıyla en uygun fiyata yapabilirsiniz. 

antalya balayi otelleri haydarpa

Antalya Balayı Otelleri Her Şey Dahil İmkanıyla Rahat Ettiriyor

Antalya balayı otelleri araştırması yaparken önceliğiniz tam hizmet alabileceğiniz, tatil boyunca hiçbir şey düşünmenize gerek kalmadan her şeyin ayaklarınıza serileceği bir atmosferde olabilmekse ultra her şey dahil sistemini sunan, Belek’teki Susesi Luxury Resort’u tercih edebilirsiniz.

Lüks bir tesiste, geniş sosyal alanlarda rahat rahat bir balayı hayalinizi gerçekleştirmeye çok yakınsınız. Susesi Luxury Resort, standartların üstünde imkanları, leziz menüleri, harika havuzları, eğlenceli aktiviteleriyle dört dörtlük bir balayı tatili için en iyi seçimlerden biri!

Susesi Luxury Resort’ta ya da Antalya otelleri içerisinde beğeneceğiniz herhangi birinde yerinizi ayırtmak için Holimax’in avantajlı kampanyalarından yararlanabilir, aşk dolu bir tatil için hemen yerinizi ayırtabilirsiniz.

Belek’te gezilecek yerler ile ilgili mini bir öneri listesi de verelim: Aspendos Tiyatrosu, Dinler Bahçesi, Perge Antik Kenti, Silyon Antik Kenti, Kurşunlu Şelalesi ve eğlenceli zamanlar için The Land of Legends Eğlence Parkı ve merakınız varsa golf alanları.

alanya gezilecek yerler

Alanya Balayı Otellerinde Eğlenceli ve Tarih Dolu Bir Tatil

Antik dönemde Pamfilya ve Kilikya arasında kalan Alanya, kültür mozaiğinin izlerini hala taşıyor. Bir dönem Selçuklu başkenti de olan Alanya o dönemden kalma tarihi dokusunu da hala koruyor. Otantik yanı bir tarafa Alanya aynı zamanda eğlencenin de merkezi! Antalya’nın Alanya İlçesi uluslararası çapta bilinen turizm merkezleri arasında yer alıyor.

Balayı tatilinizi biraz eğlence biraz turistik gezi olarak geçirmek istiyorsanız Alanya’yı tercih edebilirsiniz. Alanya otelleri de dahil olmak üzere hem Antalya’da hem de Türkiye çapında tüm balayı otelleri ile ilgili detaylı bilgiye ve indirimli rezervasyon fırsatlarına Holimax ayrıcalığıyla erişebilirsiniz. 

Yorum Yazın