Tatil dendiği anda ilk olarak aklımıza ailemizle veya sevdiğimiz dostlarla bir keşfe atılmak gelse bile aslında tek başına seyahat etmenin de pek çok olumlu yanı bulunmakta. 

Güneşin batışını sevdiğimiz biriyle izlemek veya yöresel leziz bir tatlıyı bir dostumuzla denemek gibi ortak hatıralar oluşturmak şüphesiz ki tatile çıkmanın en güzel yanları arasında yer alıyor. Öte yandan tek başına yepyeni bir rotaya atılmak pek fazla dile getirilmese de yalnız seyahat etmenin güzellikleri de mevcut. Son yıllarda popülerliği iyice artan bu seyahat biçiminin sahip olduğu çok fazla potansiyel olsa da bu yazımızda en büyük olumlu yanları meraklı okurlar için derlenmiştir. Keyifli okumalar dileriz!

Kendini Tanımak ve Dinlemek İçin Muhteşem Bir Fırsat

karadeniz yaylalari

İster Karadeniz’deki yaylaların serinliğine kaçıyor olun ister Muğla’nın el değmemiş sularına kendinizi bırakın, tek başına çıktığınız seyahat kendiniz ve hayatınız üzerine düşünmek için sizlere mükemmel bir fırsat sunar. 

Antalya’nın antik kentlerini, nefes kesici bir manzara ve yürüyüş imkanı sunan dağlarını ziyaret etmek için çıktığınız tek kişilik yolculuğunuz sırasında kendinize ayırdığınız bolca zamanınız olur. Şehir merkezinde yer alan Kaleiçi’nin tarihi sokaklarını gezdiğiniz sırada kendi düşüncelerinize dalabilir, son zamanlarda yaşadığınız duygu ve düşünce dalgasını sakin bir şekilde izleyebilirsiniz. 

fasalis antik kenti

Fasalis’te Kleopatra’nın dahi yüzdüğü rivayet olunan sularda, mavi ve yeşilin muhteşem bir uyum yakaladığı Fasalis Antik Kenti’nde doğayı dinlediğiniz sırada kendi içinize de yönelebilirsiniz. 

En iyi fiyat garantisiyle yüzlerce Antalya oteli yer almaktadır. Şehrin pek çok ilçesinde konumlandırılmış onlarca tarihi ve turistik bölgeyi ziyaret etmek için şehir merkezinde yer alan bir oteli tercih edebileceğiniz gibi eğer serin suların tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız Belek, Side veya Lara gibi mavi bayraklı onlarca plaja sahip denize sıfır otelleri tercih edebilirsiniz.

İstediğini Dilediğin Saatte Yapmakta Özgürsün!

oludeniz

Sevdiğin dostların veya ailenle tatile gitmek birlikte yepyeni ve oldukça keyifli anılar oluşturmak için sana inanılmaz bir fırsat sunar. Öte yandan başkalarıyla birlikte bir seyahate çıktığın sırada istediğin her şeyi dileğin zamanda yapabilmen de zorlaşabilir. Tek başına çıktığın yolculuklarda ise dümen senin elinde. Örneğin sabahları denize girmek senin için daha cazip ise sabah kahvaltıdan hemen önce Fethiye Ölüdeniz’in tadını çıkarabilir, kahvaltıdan sonra bölgeyi keşfetmeye karar verebilirsin. Bu sayede diler gece kuşu ol, dilersen gündüz kelebeği; zaman ve eşlikçilerinin ne istediği hakkında endişelenmeye gerek kalmadan istediğin turistik noktayı keşfe çıkabilirsin. 

Bodrum’un en iddialı barlarını keşfetmek isteyen okurlar kullanıcılarına taksit imkanı sunan Holimax Bodrum otelleri ile denize sıfır, her şey dahil veya ultra her şey dahil onlarca otele rezervasyon yaptırabilir.

Yeni Deneyimler ve Yeni İnsanlara Hiç Bu Kadar Açık Olmamıştın!

Tek başına çıkılan maceralar kendini tanımak için muhteşem bir fırsat olduğu kadar yeni arkadaşlar edinmek için ideal bir zemin sağlar. Kaldığın otelde sabah kahvaltısı yaptığın sırada diğer misafirler ile tanışabileceğin gibi dilersen Çeşme’nin otantik sokaklarını keşfettiğin anda da yeni insanlar tanıyabilirsin. 

spa otelleri

Farklı destinasyonlarda edinilen pek çok dostluk uzun zaman kalıcı olma eğilimindedir. Gün içinde tanıştığın diğer turistlerle günün ilerleyen saatlerinde şehri keşfe çıkabilir veya gün yorgunluğu attığın akşam vakitlerinde yeni dostlarınla gününü değerlendirebilirsin. Holimax‘de yer alan SPA otelleri hem yaz turizmin tadını çıkarmak hem de vücudunu ödüllendirmek için oldukça uygundur. Her ne kadar sevdiğin insanlarla birlikte tatile çıkmıyor olsan da evcil hayvan dostu oteller sayesinde can dostunla birlikte hayalindeki tatili gerçekleştirebilirsin. 

Yorum Yazın