“Yaz tatilinde nereye gidilir?” sorusunun peşine bir kere düştüyseniz, güzel ülkemizde o kadar çok seçenek var ki karar vermenizin zor olacağını söylemek zorundayız. Sizin için çemberi biraz daraltalım ve işinizi kolaylaştıralım.

Turizmde uzmanlaşmış tatil beldelerine yönelmeniz iyi geçecek bir tatili garantilemeniz için iyi bir yol olabilir. Kuşadası, Çeşme, Didim, Antalya ve Bodrum diyerek daha belirgin bir eleme yapalım. Şimdi sıra geldi yaz tatili için otel seçimine. En iyi denize sıfır oteller arasından seçmece bir liste hiç fena olmaz, değil mi? İşte, sizin için harika bir liste hemen aşağıda!

richmond ephesus resort gorsel

Aile Boyu Mutluluk: Ephesus Resort

Upuzun bir kumsal, pırıl pırıl parlayan güneş, turkuaz bir deniz, çevrede yeşilin her tonu… Bu manzara içinde bir yaz tatili yaşamak, harika olmaz mı? Tam bir aile oteli olan Richmond Ephesus Resort deniz, kum, güneş üçlüsü severleri de yaz tatiline tarihi gezintiler katmak isteyenleri de aquapark olmazsa olmaz diyenleri de memnun ediyor.

Tatil boyunca dilerseniz mavi bayraklı plajda gün boyu deniz ve sahilin tadını çıkarabilir, kaydıraklı havuzlarda eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. Otel çevresinde mini bir tur atmak isterseniz Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Efes Antik Kenti’ni, dünyanın yedi harikası arasında olan Artemis Tapınağı’nı ve Meryem Ana Evi’ni ziyaret edebilirsiniz.

doubletree by hilton cesme alaca

Çeşme’nin Sıcak Atmosferi: DoubleTree by Hi̇lton Çeşme Alaçatı

Kaliteli turizm denince herkesin adını bildiği Hilton’un çatısı altında yer alan DoubleTree by Hi̇lton Çeşme Alaçatı Beach Resort, en iyi aile otelleri arasında bulunuyor.

Denize sıfır mesafede konumlanan tesisin, geniş bir açık havuzu ve miniklere özel çocuk havuzu bulunuyor. Ebeveynlerin çocukları güvenle bırakabilecekleri mini kulüp geniş ailelerin tatillerini daha da güzel hale getiriyor. 

DoubleTree by Hi̇lton Çeşme Alaçatı Beach Resort özenle hazırlanan, şık odalardan birinde Holimax ayrıcalığıyla hemen yerinizi ayırabilir, indirimli fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

venosa beach resort spa gorsel

Yaz Tatilinde Her Şey Dahil Otel: Venosa Beach Resort

2011 yılından bu yana hizmet veren, denize sıfır oteller arasında bulunan Venosa Beach Resort Didim her şey dahil plus konseptinde tatil severleri ağırlıyor.

Özel kum plaj, banana, deniz bisikleti, jet ski, sörf imkanı, 2 adet açık yüzme havuzu, 5 a la carte restoran… Yüzme, su sporları ve plaj eğlenceleri bir yere kadar, daha farklı neler var diyenler için paraşüt macerası, bilardo alanları, spa, jakuzi ve masaj hizmetleri! Kısacası Venosa’da dolu dolu bir yaz tatili için yok yok.

royal holiday palace royholpal g

Fantastik Bir Aile Tatili: Royal Holiday Palace Hotel

Royal Holiday her an ayrıcalıklı hissedeceğiniz bir tatil vadediyor. Aile tatili için geniş bir yelpazede dinlenme ve eğlenme alanları sunan tesiste isterseniz harika bahçede animasyonlara katılabiliyor, dilerseniz de sessiz alanlardan birine çekilip kitabınızı okuyabiliyorsunuz. Yani Royal’de herkese uygun bir tatil köşesi mutlaka var.

Su kaydırakları, lunapark, gündüz aktiviteleri, çocuk animasyonları, çocuklara özel mini kulüp ve disco, akşam şovları, müzikaller… Hepsi ve daha fazlası Royal’de fantastik tatilin bir parçası! Holimax ayrıcalığıyla bu harika otelde hemen yerinizi ayırtın, indirimli fiyata rezervasyon imkanını kaçırmayın.

blue dreams resort gorsel

Aile Tatili Hayallerinizi Gerçek Olsun: Blue Dreams Resort & Spa

Denize sıfır oteller Bodrum seçenekleri arasında ultra her şey dahil konseptiyle misafirlerinden tam not alan Blue Dreams Resort & SPA’ya siz de davetlisiniz.

Blue Dreams Resort herkesi memnun etmek için sayısız imkan sunuyor. Tatilin tadını suda çıkarmak isteyenler için 5 adet havuz, 1 kaydıraklı havuz, büyüleyici bir sahil ve gün boyu leziz ikramlar bulunuyor. Gevşemeye ihtiyacı olanlar ise spa merkezinin yolunu tutuyor. Maceraperest ruhları ise bisiklet turları, su sporları, dalış sporları ve Bodrum turları bekliyor!

Bu tesiste ya da tüm denize sıfır oteller arasından seçeceğiniz herhangi bir otelde kalmak için Holimax üzerinden yerini ayırtabilirsiniz. İyi tatiller!

 

Yorum Yazın