Yaz denince akla yaz tatili; yaz tatili denince de elbette cıvıl cıvıl yaz tatili otelleri geliyor! Şöyle, eğlencesi bol bir tatil yapmak istiyorsanız güzel ülkemizin dört bir yanından birbirinden kaliteli konaklama yerleri sizleri bekliyor.

Tatil konseptinizde odağınız eğlence ise otelinizi seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunu tatil severler için masaya yatırdık! Yazımızı okuduktan sonra yapmanız gereken tek şey, bilgiler ışığında Holimax üzerinden otel rezervasyonunuzu yaptırmak olacak. Keyifli tatiller ve bol kahkahalı günler diliyoruz!

yaz tatili dj gorsel

Yaz Tatili Otelleri Eğlence Hizmetleri Neler?

Unutamayacağınız, enerjisi yüksek, neşesi bol bir tatil için otel seçiminde neleri ön planda tutabilirsiniz, gelin birlikte inceleyelim.

Yaz tatili otelleri eğlence hizmetlerinin Türkiye’de sınır tanımadığını, bazı otellerin günden geceye uzanan ekiplerle sürekli animasyon ve canlı müzik ile misafirlerini coşturduğunu söyleyebiliriz. Kıpır kıpır günlerle dolu bir tatil hayal ediyorsanız otel seçiminizde gösteri ve animasyon ekipleri ile ilgili de araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.

Otellerde spor, yoga, fitness yapabileceğiniz alanlar tatilinize renk katar. Bazı oteller bu konularda o kadar uzmanlaşmıştır ki mesela Antalya’da sırf golf sahalarıyla meşhur olan konaklama yerleri vardır. Yaz tatili demek mutluluk hormonunu yükseltmek demekse, harekette bereket vardır diyerek aktivite alanları bol otelleri tercih edebilirsiniz.

Otel seçiminizde ekstra hizmetlere de mutlaka göz atın! Bazı otellerde servis dahilinde, havuz kenarında ya da plajda dondurma, sıcak simit ve mısır servisi gibi çok keyifli hizmetlerin olduğunu da hatırlatalım.

yaz tatili gorsel cocuk

En İyi Yaz Tatili Otelleri Konseptlerinden Belli Olur

Öncelikle yaz tatilinin odağında yüzmek ve güneşlenmenin olduğunu düşünürsek seçeceğiniz otelin bu konudaki özelliklerine dikkat etmenizi öneririz. Deniz seviyorsanız denize sıfır oteller, havuzda eğlence meraklısıysanız aquapark otelleri seçenekleriniz arasında olabilir.

Yaz tatilinin keyifli geçebilmesi için bir diğer konu da elbette yeme içmedir! Her şey dahil, ultra her şey dahil gibi konseptler bu konuda oldukça destekleyicidir.

“Tatilin tadını yine en çok çocuklar çıkardı!” cümlesinin tatlı klişeliğinin gölgesinde eğlenceli bir tatil için çocuklu ailelere özel hizmetlerin de mutlaka bulunması gerektiğini düşünüyoruz. Eğer kalabalık bir aileyseniz çocuklar için mini kulüpleri ve aktiviteleri olan çocuk dostu oteller arasından yaz tatili oteli seçiminizi yaparak tatil keyfinizi maksimuma çıkarabilirsiniz.  

turkiye tatili gorseli

Türkiye’nin En İyi Yaz Tatili Beldeleri Nereler?

Eğlencesi bol bir yaz tatili hayal ediyorsanız turizm sektöründe popülerleşen ve bunun paralelinde hizmet içeriği de zenginleşen tatil beldelerini seçebilirsiniz.

Ege ve Akdeniz yaz tatili otelleri araması yaparken sizi en çok memnun edecek seçenekleri içerirler. Özellikle İzmir yaz tatili otelleri ve Kuşadası yaz tatili otelleri arasında gidip eğlenmeden döneceğiniz bir seçenek yok diyebiliriz. Yaz tatili otelleri Antalya ilinde de yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlıyor. Gözde tatil beldelerinin bir kısmı da Muğla ilinde bulunuyor. Marmaris ve Muğla bu seçenekler arasında en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

yaz tatili havuz gorsel

Bütçe Dostu Tercihlerle Tatil Sonrası da Eğlence Devam Etsin

Yaz tatili boyunca eğlendikten sonra eve döndüğünüzde yaptığınız harcamalara bakıp kara kara düşünmek istemiyorsanız en baştan ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızda fayda var. Bütçe dostu tatil planı sayesinde tatil sonrasında da neşeniz devam eder.

Holimax yurt içi otelleri listesinden seçim yaparak konaklama yerinize karar verdiğinizde, en uygun fiyatlarla kolayca rezervasyon yapabilirsiniz. Ayrıca kampanyalardan faydalanarak ekstra indirim hakkı da kazanabilirsiniz. Tatil sonrası da eğlencenin devam etmesi, yüzlerin hep gülmesi için Holimax daima sizlerin yanında.

 

 

 

 

Yorum Yazın