Muğla en iyi aile otelleri arasında neler var, yaz tatili için şöyle konforlu, temiz, uygun bir yer önüme düşse ne güzel olur diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Muğla’da en iyi aile otelleri hangileri sorusunu kendimize sorduk ve sizin için aile otelleri arasından mini bir liste hazırladık. Keyifli okumalar ve iyi tatiller!

sundia by libery oludeniz

Kelebeğin Renklerinden İlham Alan Bir Otel: Sundia By Liberty Ölüdeniz

Sundia By Liberty odalarında Bedri Rahmi, Can Yücel, Cemal Süreya gibi şairlerin dizelerinden alıntılar; Vincent Van Gogh, Picasso, Michelangelo gibi ressamların tablolarından örnekler görünce şaşırmayın. Sundia By Liberty, sanat ve tarih kokan mimari düzenlemeler ile renkli bir tatil geçirmenizi garantiliyor.

Hoş bir aile tatili yapmak için sunduğu kaliteli hizmete göre bütçe dostu olan Fethiye aile otelleri araştırması yapmaya başladıysanız, kendinizi çok yormadan Sundia By Liberty Ölüdeniz’i tercih edebilirsiniz.

Yarım pansiyon konseptte misafirlerini ağırlayan tesis, merkezi bir lokasyonda bulunuyor. Sundia By Liberty Ölüdeniz’de ister havuz kenarında keyif yapabilir isterseniz yürüme mesafesindeki harika Fethiye plajlarında vakit geçirebilirsiniz. Karma havuz ve yetişkinlere özel havuz ile çocuk havuzunun ayrı olduğunu da belirtelim.

Yetişkinlere yönelik aktiviteler arasında aqua gym, dart, su topu, masa tenisi, bilardo, satranç bulunurken çocuklar için ise özel kulüpte yüz boyama ve dans gibi eğlenceli etkinlikler gün boyu devam ediyor!

casa de maris spa resort hotel

Ultra Her Şey Dahil Konforu: Casa De Maris Spa & Resort Hotel

Ultra her şey dahil aile otelleri yaz tatilleri için özellikle kalabalık ailelerin vazgeçilmezi oluyor. Marmaris’in doğal dokusunun kucağında, sığla ağaçları arasında yenileyici bir aile tatili deneyimi için Casa De Maris Spa & Resort Hotel ultra her şey dahil konseptiyle bir otelden bekleyebileceğiniz tüm imkanları ayaklarınıza seriyor.

En iyi aile oteli ödülü alan otelleri araştırıyorsanız ve kalite sizin için çok önemliyse içiniz rahat bir şekilde Casa De Maris’i tercih edebilirsiniz. Tesisin; Blue Award, Holiday Check, Travelife, Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası gibi farklı alanlarda turizm ödülleri bulunuyor.   

Deniz, kum, güneş, havuz, çocuk kulübü, harika yemekler, rahatlatıcı spa hizmetleri ve daha birçok aktivite imkanı. Tüm yılın yorgunluğunu atmak için Casa De Maris’de ya da seçeceğiniz bir aile otelinde Holimax ayrıcalığıyla avantajlı fiyatlarla hemen yerinizi ayırabilirsiniz.

royal asarlik beach

Ebeveynleri ve Çocukları Mutlu Eden Aile Oteli: Royal Asarlık Beach

Royal Asarlık Beach’in öncelikle konumuna bayılacaksınız zira tesis Bodrum’da izleyebileceğiniz en harika manzaralardan birine sahip diyebiliriz!

Ultra her şey dahil konseptte hizmet veren Royal Asarlık Beach’te Türk mutfağı esintilerinin olduğu ana restoranın yanında Çin, Osmanlı, İtalyan kültürünü yansıtan A’la carte seçenekler de misafirlere sunuluyor.

Lezzet mutfaktan başlıyor ve tesiste sunulan tüm imkanlara yayılıyor. Günden geceye uzanan enfes şovlar, spa hizmetleri, gün boyu süren aktiviteler, akşam animasyonları ve canlı müzik dinletileri ile dolu dolu bir aile tatili yaşamak istiyorsanız gözü kapalı Royal Asarlık Beach’i seçebilirsiniz.  

kuum hotel spa bodrum

Kuum Hotel’de Lüks Bir Kasaba Atmosferinde Aile Tatili

Bodrum’da en çok sevilen tatil beldeleri arasında olan Göltürkbükü’nde bulunan Kuum Hotel & SPA Bodrum, masmavi Ege Denizi’ni ve yemyeşil doğayı seyre dalmak, huzurlu bir atmosferde, lüks imkanlarla tatilin tadını çıkarmak isteyen tüm aileleri tesise davet ediyor.

Misafirlerinin tatil beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek için bu aile otelinde oda ve residence olarak farklı konseptlerde konaklama imkanları sunuluyor. Adeta küçük, yeşil, mini bir lüks kasaba gibi tasarlanmış olan Kuum Hotel’in genel fotoğraflarına bakmanız bile tatilinizi burada geçirmeye karar vermenizde yeterli olacaktır!

Tüm aile otelleri için en uygun fiyat seçenekleri ve ödeme avantajları Holimax’te! Rezervasyon yaparken Holimax’i seçin, indirimli tatil yapın, rahat edin.

 

 

Yorum Yazın