Güzel plajları, tarihi mirasıyla konuklarını kendisine çeken Kıbrıs, alışveriş merkezi ortamlarıyla modern bir alışveriş deneyimi sunar. Alışveriş konusunda Kıbrıs AVM’leri, ziyaretçilerine geniş imkanlar sağlamaktadır. Bu alışveriş noktalarında moda mağazaları, restoranlar, kafeler, eğlence alanları, süpermarketler, kuaförler, ayakkabı mağazaları, mobilya mağazaları, cafeler, kitabevleri gibi birçok farklı mağaza yer almaktadır.   

Keyifli bir alışveriş deneyimi için kaçırmamanız gereken 5 alışveriş merkezi:

kings-avenue

Kings Avenue Mall

Kings Avenue Mall, Kıbrıs’ın liman kenti Baf’ta yer almaktadır. Modern mimariyle tasarlanmış alışveriş merkezi 120’den fazla mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. Keyif veren yemek alanları, sinema ve atari salonları yer alır. Global markaların yanı sıra yerel butikler ve tasarımcı mağazalar da burada bulunmaktadır.

my-mall

MYMALL Limassol

MYMALL Limassol, Kıbrıs’ın Limassol şehrinde konumlanan modern bir alışveriş merkezidir. Alışveriş merkezinde buz pateni pisti, bowling ve atari salonu ve küçük bir oyun alanı bulunur. Bunların yanı sıra yüzlerce global ye perakende marka, iki adet restoran ve yemek alanları yer alır. Yemek alanlarının ortasında ferah ve renkli oturma alanları da bulunmaktadır.  

engomi

Mall of Engomi

Mall of Engomi, başkent Lefkoşa’nın merkezi Engomi’de yer alır. Üniversitelerin yakın konumu nedeniyle öğrenciler tarafından oldukça ilgi görür. Birçok tanınmış markanın bulunduğu Mall Of Engomi’de gurme kafeler ve restoranlar yer alır. Daha fazla stil, daha fazla alışveriş, daha fazla yemek hedefini uygulayarak ziyaretçilerine çeşitli imkanlar sunmaktadır. 

Mall of Cyprus

Mall of Cyprus

Mall of Cyprus, Lefkoşa’da çok yönlü bir alışveriş deneyimi sunmasıyla tercih edilen bir alışveriş merkezidir. Hemen bitişiğinde bulunan IKEA ile daha popüler bir hale gelmiştir. Bu alışveriş noktasında çeşitli uluslararası ve perakende marka mağazalar, yerel restoran ve kafeler, sinema salonları bulunmaktadır.

City Mall Cyprus

City Mall Cyprus

Dünya markalarını tek bir çatı altında toplayan City Mall, liman kenti Gazimağusa’da yer almaktadır. Modern mimari tasarımıyla alışveriş konseptine yeni bir soluk getiren City Mall’da 60 mağaza, 5 sinema salonu, oyun alanı, parti odası, konsept mağaza ve süpermarket yer alır.

Kıbrıs Tatilinizde Nerede Kalabilirsiniz?

Planlayacağınız Kıbrıs tatili için mekan ve lokasyon seçimlerinizde Holimax size rehberlik ederek ihtiyacınıza uygun oteller bulmanıza yardımcı oluyor. En popüler turistik rotaları, birbirinden farklı rezervasyonlar sunan sayısız otel seçeneğini, avantajlı paketleri, kampanyaları ve daha pek çok farklı seçeneği Holimax ayrıcalığı ile detaylı inceleyebilirsiniz. 

Turizm cenneti Kıbrıs ve şehirleri, dünyanın pek çok yerinden gelen yerli ve yabancı turistleri ağırlayan doğal güzellikleri, tarihi mirasi, plajları ve her şey dahil hizmetli otelleriyle seyahatiniz için son derece cazip bir lokasyondur. Sayısız güzelliği içerisinde barındıran Kıbrıs, her zevke uygun konforlu otel seçenekleriyle de öne çıkmaktadır. Kıbrıs otelleri içerisinde Holimax’ın sunduğu bütçenize en uygun pek çok otel seçeneğini kolayca bulabilir, tatil rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. 

Her bütçe ve zevke hitap eden farklı konseptlerdeki oteller ise size ihtiyacınız olan tatil ve aktivite yapma konforunu sunar. Her şey dahil sistemli oteller, aile otelleri, denize sıfır plaj oteller, çocuk dostu oteller, SPA hizmeti sunan oteller, balayı otelleri, muhafazakar oteller, aquapark otelleri ve evcil hayvan dostu oteller gibi seçenekler zevkinize uygun keyifli bir tatil yapmanızı mümkün kılar.

Erken rezervasyon seçimleri, birbirinden cazip seçenekler ve avantajlı kampanyalar sayesinde dinlendirici ve dolu anlara tanık olabileceğiniz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Siz de Kıbrıs tatilinizi Holimax üzerinden planlayabilir, konaklayabileceğiniz Kıbrıs otellerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.