Türkiye’de her sene yaz tatili adına hem yerli hem yabancı turistlerin en sık tercih ettiği şehir Antalya’dır.  Masmavi tertemiz plajları, gezilecek yerleri, doğası ve daha birçok olanağı ile ailenizle unutulmaz bir yaz tatili geçirebilirsiniz. Biliyorsunuz ki çocuklarla tatil yapmak eğlenceli olduğu kadar yorucudur da bu sebeple konaklayacağınız yerin mümkün olduğunca size en iyi hizmet veren ve sizi rahatlatacak bir yer olmasına dikkat etmeniz gerekir. Antalya’da konaklama için en uygun bölgeler Belek, Konyaaltı, Kaleiçi, Adrasan, Çıralı Tekirova ve Kemer çevresinden ele alarak Aile için en iyi yerleri belirledim.

Antalya’nın hemen hemen her bölgesinde aile için uygun ve muhteşem konaklama yerleri olsa da, biz size konaklama için farklı özelliklere sahip 3 bölgeden bahsedeceğiz.

  1. Antalya şehir merkezine yakın konuma sahip, gezilecek yerleri, mavi bayraklı plajları ve konaklama çeşitleriyle Konyaaltı,
  2. Antalya’nın en lüks ilçelerinden biri olan Lara,
  3. Denize sıfır konumda ailecek tatil yapmak için Çıralı,

Yukarıda bahsettiğimiz her bölgenin kendine göre avantajları bulunmaktadır.  Bu avantajlardan ve dezavantajlarından bahsedelim.

Konyaalti konaklama

Konyaaltı Konaklamaya Dair Her Şey

Antalya’da nerede kalınır sorusunun net cevabı Konyaaltı’dır. Antalya’nın Batı tarafında yer alan fazlasıyla popüler olan bir bölgedir. Konyaaltı, Antalya şehir merkezine yaklaşık 15 dakikalık bir uzaklıkta bulunuyor. Bu bölgenin en büyük özelliği ise Antalya Falezler ’den, limana kadar 7 kilometre boyunca uzanan Konyaaltı Plajı mavi bayraklı olup en çok tercih edilen plajlardan biridir.

Konyaaltı genel olarak bakıldığında hem şehir merkezine yakın, hem de Akdeniz’in keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz bir yer. Eğer tüm tatilini otelde geçirmeye sevmeyen ve şehirlerin kendine özel havasını sevip keşfetmek isteyenlerden biriyseniz Konyaaltı otellerine bakmanızı öneririz. Konyaaltı’nda konaklamak için seçenek sayınız oldukça boldur. 5. Yıldızlı her şey dahil otellerden en uygun pansiyonlara ve uygun otellere kadar denize sıfır Antalya otellerinde beğeneceğiniz seçenekleri bulabilirsiniz.

Konyaaltı’nda Aile için En Popüler Oteller

  • Özkaymak Falez Resort Hotel
  • Leaf Port Boutique Hotel
  • Rixos Downtown Antalya
  • Hotel Su

Lara aile otelleri

Lara Aile Otelleri Hakkında

Antalya’da aileniz ile her şey dâhil otellerde çok çeşitli olanakların keyfini sürebilmek ama şehrin merkezinden de uzaklaşmak istemiyor musunuz? O halde en doğru seçenek Lara. Antalya’nın en popüler plajları arasında yer alan Lara Plajı ile birleşmiş Lara Bölgesi, Antalya merkeze olan uzaklığı 30 dakikadır. Mavi bayrağa sahip olan kum plaj boyunca ve iç bölgelere doğru da konaklamak için birçok tesis bulunmaktadır. Lara’da ailenizle konaklamak için en popüler bölgelerdendir. Lara’nın Kundu Bölgesi’nde ekstra lüks oteller ve her şey dâhil tatil köylerinden oluşuyor. Antalya’da lüks otel arıyorsanız konaklamak için Kundu Bölgesine bakmanızı tavsiye ederiz.

Lara’da Aile İçin En Uygun Oteller

  • Royal Holiday Palace Hotel
  • Limak Lara De Luxe Hotel & Resort
  • Aska Lara Resort & SPA
  • Royal Seginus Hotel

Ailecek Bir Tatil İçin Çıralı

Aile tatili için çıralı

Çıralı ve Olympos, farklı yerler olarak isimleri geçseler de birbirlerine çok yakın bir mesafede yer alan iki konaklama bölgesidir. Bu nedenle burada yapacağını otel seçimini konumdan ziyade ortama göre yapmanızı öneririz.

  • Eğlenceli, hareketli ve gençler için tatil Olympos
  • Sessiz, sakin ve aile tatili tadında tatil için Çıralı

Ortam olarak bakıldığında aile tatili yapmak isteyenler için Çıralı en doğru seçenektir. Şehirden uzak yeşillikler içinde deniz ve doğayla baş başa kalacağınız ortam sizi bekliyor. Ön tarafınız deniz 3 tarafınız ormanla kaplı yemyeşil masal gibi bir yer Çıralı. Ancak Çıralı otelleri verdiği hizmetten dolayı Olympos otellerinden daha pahalıdır. Çıralı ’da çoğu tesis denize birkaç adım uzaklıkta yer alıyor.

Çıralı’da Aile İçin En Popüler Oteller

  • Limak Limra Hotel & Resort
  • Queens Park Le Jardin Resort
  • Eldar Resort Hotel

Çıralı popüler oteller

Ailenizle rahatça tatil yapmanız ve vakit geçirmeniz adına otel rezervasyonu için güvenilir ve kaliteli önerim Holimax.com.  Antalya’da yer alan yüzlerce otel seçeneğini kolaylıkla görebilir, zevkinize ve bütçenize uygun seçenekleri bulup hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorum Yazın