Akdeniz bölgesinin gözde tatil beldesi Antalya’da denizin, güneşin, eğlencenin keyfini çıkarmanın yanı sıra sabahları lezzetli kahvaltılar da yapabilirsiniz. Antalya ve çevresinde mutlu, doyurucu bir şekilde kahvaltı yapabileceğiniz farklı pek çok kahvaltı mekanı bulabilirsiniz. Bu konuda Antalya kahvaltı mekanları, serpme kahvaltıdan köy kahvaltısına, açık büfe kahvaltıdan klasik kahvaltıya kadar birçok kahvaltı seçeneği sunmaktadır.

Sizler için Antalya’da kahvaltı yapabileceğiniz 7 mekan önerimiz: 

Suppla

Masalara sığmayan serpme kahvaltısı ve pişileriyle meşhur olan Suppla, Antalya’nın en iyi kahvaltı mekanları arasında yer almaktadır. Şık ve sakin bir lokasyonda bulunan Suppla’nın kahvaltısında her daim doğal ve lezzetli ürünleri bulabilirsiniz. Kahvaltı menüsünde peynir çeşitleri, reçeller, pancarlı lor peyniri, çeşnili krem peynir, acuka, özel olarak getirilen kaymak, pişi ve çiğ börek içeren serpme kahvaltı yer alır. 

Armoni Lounge

Düden Park manzaralı Armoni Lounge, Antalya’nın popüler mekanları arasında yer alır. Eski Lara yolu üzerinde yer alan mekanın kahvaltısında doğal ürünlerle hazırlanmış yerel serpme kahvaltısı oldukça meşhurdur. Kahvaltıda ev yapımı reçeller, peynir çeşitleri, kete, pişi, ızgara sucuk, Afyon kaymağı, füme et, yumurta çeşitleri, fıstıklı tahin helvası, tahin pekmez, kuru meyve çeşitleri, söğüş ve sebze çeşitleri ve yanında Rize çayı servis edilir. 

Çetin Mola Antalya

Çetin Mola Antalya, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yemyeşil bir doğada köy kahvaltısı yapabileceğiniz bir yerdir. Çetin Mola’da demlik çay eşliğinde lezzetli peynir çeşitleri, organik tereyağ, el yapımı reçeller, organik zeytinyağı ve pek çok lezzetli çeşitleri içerisinde bulunduran serpme köy kahvaltısı servis edilmektedir.  Gözleme çeşitleri ve bazlamaları da unutulmaz lezzetleri arasında yer alır. 

Sarı Demlik

Sarı Demlik, bitmeyen kahvaltı konseptiyle Antalya’nın en ünlü kahvaltı mekanlarından biridir. Her daim taze ürünlerin servis edildiği mekanın kahvaltı menüsünde yöresel peynirler, Mazlume Hanımın ev yapımı reçelleri, köy usulü menemen, organik zeytin, organik tereyağı, Afyon manda kaymağı, Afyon kasap sucuğu, omlet çeşitleri, gözleme ve bazlama çeşitleri, sebze ve meyve çeşitleri yer alır. 

As Tajmahal Künefe

İlk akla gelen künefe olsa da Antalya’nın en zengin kahvaltı menülerinden birine sahip mekanlar arasında yer alır. Serpme Antep kahvaltısı oldukça meşhurdur.  Servise Antep’e özgü çorba ile başlayan kahvaltı Antep peyniri, kırma yeşil zeytin, cevizle hazırlanmış atıştırmalıklar, yöresel Antep nohut piyazı, ev yapımı reçeller, menemen, bazlama ve katmer gibi pek çok lezzettin yer aldığı yöresel tatlarla zenginleşir. 

Paşa Kır Bahçesi Çakırlar

Doğayla iç içe bir kahvaltı yapabileceğiniz Paşa Kır Bahçesi’nde köy kahvaltısı ve Van kahvaltısı seçenekleri yer alır. Köy kahvaltısında doğal ürünlerden tereyağı, peynir, yumurta ve daha pek çok çeşit servis edilir. Van kahvaltısında otlu peynir, Van pidesi ve cacığı, helva benzeri Van kavutu ve tahin pekmezli katmer yer alır. 

Varuna Gezgin Cafe

Varuna Gezgin Antalya’nın tarih kokan yeri Kaleiçi’nde yer almaktadır. Kendine özgü dekorasyonuyla oldukça popüler olan mekanda birbirinden güzel lezzetlerin tadını çıkarabilir, keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz. Mekanın serpme kahvaltısında ev yapımı acuka ve ev yapımı süt reçeli öne çıkan lezzetler arasındadır. 

Antalya Erken Rezervasyon Fırsatları

Turizm cenneti Antalya’da tatiliniz için dört mevsim hizmet veren en iyi otelleri bulabilirsiniz. Holimax aracılığıyla erken rezervasyon fırsatları sunan Antalya otelleri arasında bütçenize uygun farklı konsepte sahip konaklama seçeneklerine ulaşarak yerinizi önceden ayırabilir ve Antalya’da keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Antalya tatiliniz için erken rezervasyon fırsatlarına Holimax üzerinden ulaşabilir, hayalinizdeki tatili gerçekleştirebilirsiniz.